Şimdi Ara

Sohbet Edememe Problemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm.Başlıkta yazdığım gibi sohbet edememek gibi bi problemim var.Aslında arkadaş ortamında boş muhabbet dönüyorsa ayak uydurabiliyorum ama boş konuşmanın sonuçta bi anlamı , faydası yok.Birisiyle konuşuyorum , bana birşey söylüyor , doğrudur deyip susuyorum.Sohbeti devam ettiremiyorum.Devam ettirmek için soru soruyorum ama pek bi işe yaramıyor.Hani toplum içinde kültürlü diye adlandırılan bir kesim insan var.Onlar gibi dolu ve düzgün konuşmak istiyorum.Ne yapmam gerekiyor , kitap okumanın veya sesli kitap okumanın faydası olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokumum -- 30 Ocak 2017; 1:33:53 >

• 33 liran var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI open dı door -- 30 Ocak 2017; 1:35:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitap okumanın faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 30 Ocak 2017; 1:35:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader ben ailemle bile haftada 2 saat konuşabiliyorum. Papağanla konuşur gibiler benle konuşurken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Birader ben ailemle bile haftada 2 saat konuşabiliyorum. Papağanla konuşur gibiler benle konuşurken

Bence onlara cevap vermek , sohbet etmek evlat olarak bizim sorumluluğumuz.Babam geçiyor karşıma konuşuyor ama bende tık yok susup kalıyorum.Hoş olmuyor haliyle.Ayrıca kitap okumayı da deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ilgili bir sorun...
    13 yıl önce açıldı
    cinsel sorunum
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.