< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[BİTTİ] ŞOK 200/80 SEPETTE İNDİRİM - GARANTİ PARACARD (5. sayfa)
-
-
Bendeki paracard da visa yazıyor indirim düşmüyor mastercard olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kocaman mastercard yazıyor. Visanın olmaması normal değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart masterpasa kayıtlı fakat ödemede çıkmıyor. Acaba şoka üye olduğumuz telefon no ile mı alakali
Master paşa hesabinizi bu üye isyerine bağlayınız yazıyor.
Nasıl yapabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 17 Haziran 2022; 18:17:34 >
evet o numaraya bağlı masterpass hesabı gözükür
-
Sipariş sabah gelmiş. 2 avakado söylemiştim çürük, ezilmiş. Tavuk bonfile kokuyor
Hocam süt alsak sıkıntı olur mu? Marketlerde zaten oda sıcaklığında bekliyorquote:
Orijinalden alıntı: KISKANIYORLARTeşekkürler faydalandık.
şokun soğutmalı aracı olmadığı için yaz ayında süt/et ürünü almak sıkıntılı.
https://www.sokmarket.com.tr/aile-ekonomisi-tuvalet-kagidi-8li-p-27914/
Familia 3 katlı Tuvalet Kağıdı 8li 19 lira .4 alıma kadar izin veriyor 32 li 76 lira oluyor.İndirimle beraber daha çok düşer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha yansımadı iade ama muhtemelen dediğiniz gibidir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
UHT sütlerde hiçbir sıkıntı olmaz. Paket açılmadığı sürece oda sıcaklığında STT'ye kadar durabilir.
-
sipariş verdim, bulunamayan ürünler var yazıyor bunların ücreti direk iademi edilecek ?
120.75 lira çekilmişti toplam iade nasıl olacak
-
Yardımcı olabilecek varsa tavan boyası alacağız benim kartım yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşime 1 kg tereyağ 2 kg tiryaki aldık 142 liraya. Konu sahibine teşekkürler. Mağaza evin yanındaydı, teslim edildi diye işaretlediler gelen giden olmayınca kardeşim gidip teslim aldı mağazadan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu bırakın hesabı bağlamak için bile SMS gelmiyor. Gönderdik diyor öyle kalıyor. Önceden bağlamıştım bir de. Ben bunların yapacağı uygulamayı da siteyi de.
-
İade olayı toplam ürünlerin fiyatı neyse o. sepette 200-80 yaptığı için zaten mantıken böyle olması normal herhalde.
-
16.06.2022 - 30.06.2022 tarihleri arasında, Mastercard logolu Garanti BBVA ‘’banka kartları’’ ile sokmarket.com.tr ve Cepteşok uygulamasından yapılan online siparişlerde geçerlidir.Kampanyadan yararlanmak için ödemenin Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile yapılması gerekmektedir.Daha önceden Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile ya da ilk defa Masterpass’e kaydedilecek Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile ödemelerde, 200 TL ve üzeri siparişte anında 80 TL indirim uygulanacaktır.İlk kez kartını kayıt edecek kullanıcılar ödeme adımında yada ‘’hesabım’’ menüsü altında ‘’ödeme yöntemlerim’’ sekmesine tıklayarak banka kartlarını kayıt edebilirler. Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir.Kampanya diğer ürün indirim ve promosyonlarında da geçerlidir.Mastercard, Şok Market ve Garanti BBVA herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın, kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.Kampanyalı sipariş iptali ve iade durumunda kampanyadan kazanılan haklar kaybedilir ve kampanyadan ikinci kez yararlanılamaz.Kampanya tüm ürünler için geçerlidir.
sanal parakart yemiyor para kartımızda visa. yapacağınız kampanyanın
-
yani orantılı değil direk ne eksikse onu düşüyorlar diyorsunuz
-
yep, benim sepet 125-80 oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 17 Haziran 2022; 19:36:36 > -
Teşekkürler faydalandık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X