o masterpass hesabına bağlı kartın sahibine sms gider, başkasına ait bir kart varsa ona gitmiş olabilir yani. bana geldi sms sorunsuz |
[BİTTİ] ŞOK 200/80 SEPETTE İNDİRİM - GARANTİ PARACARD (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim sipariş başka bir ildeki şok markete düşmüş aradım sistemsel hata olmuş siparişinizi iptal ediyoruz diyor dedim indirimi tekrar kullanamıyorum yapacak bişey yok diyorlar ne saçma bir sistemleri var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hesap da kart da benim zaten.
-
Böyle bir sepet yaptım umarım mağdur etmezler 125 tl ödedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 17 Haziran 2022; 20:43:45 >
Mobilden masterpass hesabımı bir türlü bağlayamadım uygulamayı indirerek sorunu çözebildim, ödeme adımında kartı seçince otomatik düşüyor. Teşekkürler hocam konu için
-
Merhaba,
Bu 200/20 market dediğiniz hangi kampanya paracard mı?Bonus kredi kartı mı yoksa
-
@tahsin75 Selam orada yazan kampanyalar paracard özelinde. Benzeri kredi kartında 2. kez harcamaya olarak mevcut.
Tabi bunların hepsi kişiye özel yukarıda arkadaşın attığı gibi...
Bende hiçbiri yok ama olduklarını biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 17 Haziran 2022; 22:25:14 > -
Arkadaşlar şok'un uygulamasından ödeme anında kredi kartık otomatik olarak gelmiyor başka kartlarım geliyor garanti kartımı eklemek istediğimde bu kart daha önce kaydedilmiş diye uyarı veriyor halbuki hiç kaydetmedim
Başka masterpass hesabında ilgili kart kayıtlı olduğunda bu hatayı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 17 Haziran 2022; 22:13:52 > -
Link paylaşırmısın
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000051316
Sağol hocam sorun çözüldü
Bu sokta uskumru var, izlanda`dan geliyor, yarim kilosu 28 lira sanirim, onu aliyorum, tasvsiye ederim.
-
paracard sanallar genelde bonus özellikli olmuyor dikkat edin. bonus marketle birleşmez
-
Sadece garanti mi başka banka kartlarını masterpaase eklesek olmaz mi?
Sanal kart olmaz, sadece garanti
-
202 liralik alisveris yaptım.122 lira odedim.iade iptal islemi olmasin diye kapali paket sorun cikarmayacak urunler sectim. 130 lirasi bebek bezi idi.. Paketi açık icinden kullanilmis bebek bezi getirdiler.MAGAZAYA giderek Iade ettim. Magazadan 122lira yani odedigim tutar iade olacak diye dokuman verdiler. Bugun mesaj geldi ceptesoktan. 50 tl iade olacak diye. Yani 80 liralık indirimin tamamini iade urune saydılar. Orantili bir iade islemi olmuyor malesef. Ben memnun kalmadim bu alisveristen.
Terbiyesizlik bu...
Şubeden değişim yapılsaydı keşke(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X