Şimdi Ara

[BİTTİ] ŞOK 200/80 SEPETTE İNDİRİM - GARANTİ PARACARD (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
18
Favori
20.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hesabım > Mesaj Gönder

• Teşekkürler haber verene faydalandık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aynı kart ile 2 kere kullanabilen var mı, farklı şok hesabı farklı masterpass hesabı vs olmuyor sanırım hiçbir şekilde

• Benim kart visa,sanal card master ama olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim. Faydalandık sayesinde

• Yaklaşık 7-8 senedir online alışveriş yaparım bu kadar amatör bir şirket görmedim.

1) websitesinden indirimi kullanamadım siparişi cepteşok uygulamasından verebildim.
    2) siparişi verdim saat 13:00-14:00 arası teslim edilecekti teslim edilmedi.⏱
    3) gecikme için mağaza saat 17:00 gibi aradı araçları bozulmuş gün içerisinde teslim ederiz edemezsek yarın ilk iş sizinkini teslim ederiz dediler.🙈
    4) ilginç olan niye bizim şubeyi seçtiniz size daha yakın şube var dedi görevli. Bu ne saçma iş o kararı şok versin dedim sizinki yine iyi bize bazen Düzce teslim sipariş de düşüyor dedi.🤦
    5) benim acelem yok yarın teslim edebilirsiniz dedim siparişi gece bana sormadan iptal etmişler.🧐
    6) müşteri hizmetlerini aradım kimse açmadı.
    7) uzun denemelerden sonra MH ne ulaştım neden böyle oldu dedim kusura bakmayın ben bi bölge sorumlusunu arayayım dedi ben telefonda beklerken bölge sorumlusunu aradı ulaşamadı.
    8) paracard ile hesaptan yaptığım ödemenin iadesi 3-7 işgünü içerisinde yapılacakmış 😤
    9) herşeye tamam yeniden sipariş vereyim dedim kampanyadan bir daha faydalanmazmışım. 🤨

Durumum yok okuyamadım diyenler için özet: ŞOK online sipariş pişmanlıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Garanti para kartım yok ama bonus piu ile oluyor mu acaba?

• Şuan kampanya görseli kalkmış erkenmi bitti
    Suaan yeni ekledim indirim düşmüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uygulamayı az evvel indirip (uygulamada kampanyada duyuruluyordu o anda) garantiye de para yolladım o anda kampanya bitti

masterpass kayıtla buraya üyelikle boşa uğraştım indirim düşmüyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 18 Haziran 2022; 15:56:7 >
  • 2 kez faydalandık konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler

• Konuyu açan kişiye teşekkürler 1 kezde ben yararlandım. Mağazadan aldım, şube temsilcisi ilgili davrandı sağolsun.

• İndirim bitmiş görünüyor ama tekrar açılabilir, önceki kampanyada öyle olmuştu takipte kalabilirsiniz.

• Ne çabuk bitti böyle ...

• Kötü oldu bitmesi sepeti hazırladım yarın alırım diyordum

• ccordeshi C kullanıcısına yanıt

dostum git al, gerisini düşünme

• hidolgoo kullanıcısına yanıt

Çabuk bitmedi, normalde bu kadar iyi bir oran o gece biterdi. Fakat hem Şok'un kötü sistemleri hem de Garanti'nin yeni kartları(Piu) kaydettirmemesi sebebiyle bu kadar uzun sürdü bence.

• şoktaki durumu bildiğim kadarıyla açıklayayım. sipariş verirsiniz cepte şok mağazası değilse mağazanın haberi bile olmaz çünkü siteyi açıp özel olarak oraya girmeleri gerekiyor veya eline teslim olmayan sipariş listesi gelen üstten biri mağazayı uyaracak. bu yüzden mağazalar devamlı ürün yok vb başka sorunlar ile müşteriyi arayıp iptal etmenizi ister. kendileri iptal ederse hesap soruluyor çünkü. akşam iptal etme olayı da kasaları kapatıp para işlerken sizin siparişin orda tamamlanmamış olarak durması problem çıkarıyor para hesap kısmında.

• Benim iade garanti onayından geçmedi ne alaka  

• TheGladio kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani

• Tam faydalanalım dedik kampanya bitmiş.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.