Şimdi Ara

ŞOK GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB 1300 TL TELPADA ÖN SATIŞTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.telpamarket.com/Discovery-Elite-3GB,PR-1130.html

evet arkadaşlar sıkılarak beklediğimiz gecikmesiyle deli olduğumuz işlemci değişikliğiyle çılgına döndüğümüz ve fiyatıyla kahırdan öleceğimiz telefonumuz tam olarak belli olmayan fiyatıyla bir internet sitesinde yer aldı.''1300 TL''site görevlisiyle aramda şu konuşma geçmiştir

BEN--GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB fiyatı henüz belli değil ve piyasaya çıkmadı fiyatı neye göre belirlediniz acaba

Müşteri Hizmetleri--merhaba

BEN--merhaba hocam
    soruyu yazmıştım zaten

Müşteri Hizmetleri--Telpa' nın ön gördüğü fiyattır, henüz net değil ama bu rakam üzerinde duruluyor
    haftaya netleşecek
    ön siparişe açılacak

BEN--hediye kartıyla alabileceğiz galiba peki hediye kartına vade farkı varmı

Müşteri Hizmetleri--bankaya göre vade farkı yansıyor

BEN--bilgilendirme için teşekkür ederim iyi çalışmalar..YORUM SİZİN

17-23 Mart tarihlerinde ön siparişe açılacaktır.
    Tahmini kargolama tarihi 7-13 Nisan tarihlerindedir.

konu takibini burdan yapabilirsiniz https://www.facebook.com/groups/417733201662795/431831693586279/?notif_t=group_comment_reply

buda bahsi geçen site

http://www.gelbial.com/asp/product/14193/GENERAL-MOBILE-DISCOVERY-ELITE-32GB

buda yeni fiyat yeni bir site 1250 TL

http://www.hepsidijital.com/GENERAL-MOBILE-DISCOVERY-ELITE-32GB_317006.html#0

lütfen seviyeli ve kendimize yakışır yorumlar yapalım..teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waycell41 -- 20 Mart 2014; 18:02:38 >

• Goldun Sitesinde de var Ama Fiyat yok.1100 Seviyesinde girerse alırım.1200 e de alırım.
  • 1300 e kimse almaz o cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

1300 e kimse almaz o cihazı.
    1300 mü. Off. saçmalamak istemiyorum ama gitcem G2 alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

1300 e kimse almaz o cihazı.
    Fiyatı çok yüsek, sözde şubat dediler bekledik çıkmadı ve hala çıkmamaya özen gösteriyor, ayrıca 1300 tlye AC siz versiyonu geliyor ve geç geliyor yok yaa. Bu millet yemez bunları. Fiyatı 1100 den yukarı olursa iş görmez... Kendi yerli fiurmamız kazansın diyordum ama artık öyle düşünmeyeceğim gibi hiç kimse k.bakmasın. Bu işi yapan 4 4 lük yapsın... bekle bekle nereye kadar ya Allah aşkına..
  • dalga mı gecio bu gm şubat dediler olmadı ac ddediler olmadı kurlar yüksek iken 1200 dediler odamı olmucak bn kendilerini affetdirmek için daha ucuza verirler diyodum bune böle
  • 1300 olur ise biz şöyle g2 tarafına geçelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atp96

1300 olur ise biz şöyle g2 tarafına geçelim
    1300 imkansız, ilk almak isteyenleri soymaktır amaç, veya yüksek olursa yalan söylemiş olmayalım diye.
  • belli falan olmadi, site uyaniklik yapmis. lutfen basligi resmi degil yaziniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

belli falan olmadi, site uyaniklik yapmis. lutfen basligi resmi degil yaziniz
    fiyatı konuşarak 1000 tl üstüne çıkarmaya amaçlayan kapitalizme yakışır taktiksellikte bir konu olmuş.
    bence 1000 tl üzeri daha doğrusu asgari ücretin üzeri telefonlar çok başarılı olmaz tr şartlarında.
    gmd yi ben de kullanıyorum memnunum ama 1000 tl barajı aşılırsa inanın başka markalara yönelmek daha mantıklı olabilr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0581C8F77

fiyatı konuşarak 1000 tl üstüne çıkarmaya amaçlayan kapitalizme yakışır taktiksellikte bir konu olmuş.
    bence 1000 tl üzeri daha doğrusu asgari ücretin üzeri telefonlar çok başarılı olmaz tr şartlarında.
    gmd yi ben de kullanıyorum memnunum ama 1000 tl barajı aşılırsa inanın başka markalara yönelmek daha mantıklı olabilr.

Alıntıları Göster
    Site alıcı çekmek için fiyatı sallamış gibi. 1100 civarı olur fiyatı. Bu telefona kimse o parayı vermez g2 gibi bir telefon varken.

• quote:

konuyu dikkatli okuyan bunu anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: waycell41

quote:

baslik yaniltici, resmi olmadigini anlamak icin illa konuya mi girecek uyeler
  • quote:

quote:

quote:

evet illede konuya girsinler aylardir bekledikleri telefona bir site fiyat bicmis ve bunu gorsunler bundan mahrum kalmasinlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet illede konuya girsinler aylardir bekledikleri telefona bir site fiyat bicmis ve bunu gorsunler bundan mahrum kalmasinlar

Alıntıları Göster
    3gb ram s800 işlemci 32gb hafızalı telefona 1300 tl oldukça uygun. daha aşağısını düşünen ya teknolojiden anlamıyor ya da hayal dünyasında yaşıyor

2gb ramli s600 işlemci ve 16gb hafızalı kalitesiz malzemeli s4 1500 değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: revision

3gb ram s800 işlemci 32gb hafızalı telefona 1300 tl oldukça uygun. daha aşağısını düşünen ya teknolojiden anlamıyor ya da hayal dünyasında yaşıyor

Muzaffer Gölcü doların 2.40 larada dayandığı dönemde cihazın acli versiyonu için 1099-1199 tl civarında çıkacak demeseydi kimsenin düşük fiyat beklentisi olmazdı. Yaptığınız kıyaslamanın mantıkla uzaktan yakından alakası yok.
  • quote:

Üzerinde general mobile yazan aslında gionee marka çin üretimi telefona 1300tl verecek kadar cesursan helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 15 Mart 2014; 21:55:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Üzerinde general mobile yazan aslında gionee marka çin üretimi telefona 1300tl verecek kadar cesursan helal olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Noldu hocam

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    ben markaya bakmam analitik testlere bakarım. gionee diye ezdiğin elifee7 s4'den daha iyi sonuçlara sahipse gayet de alınır koçum.

not: marka düşkünü olmayın yarın bugün mcdonalds telefon çıkarsa onu da alacaksınız anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revision -- 15 Mart 2014; 22:09:53 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.