Şimdi Ara

ŞOK GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB 1300 TL TELPADA ÖN SATIŞTA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1) öyle boş muhabbet ediyorsun ki... nexus 5 danalar gibi mi? niye? sırf pure android kullandığı için mi? 280 dakika browser 18000 dakika standby performansı olan dandik bir telefona danalar gibi demek süper (htc one da bile browser 600 dakika, standby 42000 dakika) ha hız ve işlem performansı iyi çünkü nexus 5 yazılımcılar için üretilen bir telefon. java, linux, c+ bilmeyen, rootlamayı ve kerneli yazılım bilgisi sanan telefonda büyük ihtimalle paso oyun oynayıp mesajlaşıcak sizler için değil o nexus.
    2) deutchland değil deutschland madem almanca yazılışını bilmiyorsun düzgünce almanya yazsana

şuan telefon alınabilirlik sırası z1>note3>htc one>s4>z>n5>g2 dir. g2'yi sona koyuyorum çünkü 20 cmden düşüp kırılan, samsungun "leğen" plastiğinden daha dandik malzemesi olan bir telefon isterse uzaya ışınlasın dandiktir.
  • bu sitedede fiyat 1250 tl yeni fiyat bulundu 1250 tl
    http://www.hepsidijital.com/GENERAL-MOBILE-DISCOVERY-ELITE-32GB_317006.html#0
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

1) öyle boş muhabbet ediyorsun ki... nexus 5 danalar gibi mi? niye? sırf pure android kullandığı için mi? 280 dakika browser 18000 dakika standby performansı olan dandik bir telefona danalar gibi demek süper (htc one da bile browser 600 dakika, standby 42000 dakika) ha hız ve işlem performansı iyi çünkü nexus 5 yazılımcılar için üretilen bir telefon. java, linux, c+ bilmeyen, rootlamayı ve kerneli yazılım bilgisi sanan telefonda büyük ihtimalle paso oyun oynayıp mesajlaşıcak sizler için değil o nexus.
    2) deutchland değil deutschland madem almanca yazılışını bilmiyorsun düzgünce almanya yazsana

şuan telefon alınabilirlik sırası z1>note3>htc one>s4>z>n5>g2 dir. g2'yi sona koyuyorum çünkü 20 cmden düşüp kırılan, samsungun "leğen" plastiğinden daha dandik malzemesi olan bir telefon isterse uzaya ışınlasın dandiktir.

adam yazim yanlisi icin alinti yapiyor yaw z1 diyor sen plastik legen diye diye telefonu altin kaplar cok para verdim dye hava atarsin bi nexus 5 alamayip sisirilmis fiyatlilari alanlardansin :) asıl cahillik note 3 u z1 in arkasna koymaktir bence sen dandik ekranli z1 alip verdgn paralar icin aglayanlardansin bu arada g2 ile nexus 5 in mazemesi senin hayal etdgn gbi dandik dil ustam:) zaten siralaman cok komik olmus hic mi eline bunlardan brini almadin ustam yada sirf trollemek icin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 17 Mart 2014; 10:21:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tahmini kargolama tarihi 7-13 Nisan tarihlerindedir.

nisana kadar bekleyin . inan şu telefonu almak isteyenler bile artık vazgeçmiş durumda . zopo diye bise geldi Türkiyeye ondan alalım gençler :Dhttp://zopo.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 17 Mart 2014; 11:45:52 >
  • İnceleyin beyler;http://digitalmarket.com.tr/zopo/zopo-990

Model

ZP990+ (2GB+32GB)• 3G

Telefon Tipi

Bar Tipi Phablet

Ekran

Çoklu Dokunmatik Retina Ekran

LCD

5.95 inch FHD IPS LCD

Çözünürlük

1920*1080

Renk Desteği

16,777,216 colors

Bağlantı

Çift SIM WCDMA+GSM

Mobil Bağlantı Tipi

3G ve GSM

SIM Kart

Standart SIM / MICRO SIM

İşletim Sistemi

Android 4.2

CPU

1.7 GHz Gerçek Sekiz Çerdek cortex A7, MTK6592 chipset

GPU

ARM Mali450 - MP4 700Mhz

RAM + ROM

RAM: 2GB ROM: 32GB

SD Kart Desteği

64GB

Batarya

3000 mAh

Telefon Ölçüleri

164.3*83.2*9.2mm

Ağırlık

(Batarya Dahil)

198 gr.

Basit Fonksiyonlar

Zilsesi

Mp3/aac/asf etc.

Klavye Desteği

Çoklu Dil

Bağlantılar

GPS/WIFI/BT/FM

Ekstra Fonksiyonlar

Ses Kaydedici / Takvim / Alarm

Sensör

Yerçekimi Sensörü / Yakınlık Sensörü / Işık Sensörü / Pusula

Bağlantı Fonksiyonları

Bluetooth

4.0

WIFI

802.11a/b/g/n

GPS

YGPS、AGPS

Veri Arayüzü

GPRS、HSPA

Veri Hızı

HSDPA21Mbps, HSUPA 5.76Mbps

Data Bağlantısı ve Şarj Girişi

5pin Micro USB

Kulaklık Girişi

3,5 mm

Kamera

Çözünürlük

Arka: 13MP,Ön: 5MP

Sensör

CMOS

Flash Işığı

Autofocus, LED flash

Video

Destekliyor

Diğerleri

Wifi Görüntü Yansıtma, OTG,

Genel Uygulama Desteği

SMS Servisi

Destekliyor

MP3 Çalar

Destekliyor

Video Oynatıcı

Destekliyor

Fotoğraf Görüntüleyici

Destekliyor

Bluetooth Mouse

Destekliyor

Bluetooth Klavye

Destekliyor

Flash Player

Destekliyor

• 700 kusure gmd alan varken, bunu da satarlar. adamlar 1000 tl dedikce, bazi elemanlar israrla 1200-1300 telafuz etti, adamlarin istahini kabartti. belki de firma, manipulasyon icin cakma eleman saldi foruma. ben, 1000 tl den fazlasini vermem, aslinda1000 de verir miyim bilmiyorum. neticede toplama pc gibi bir sey yaptiklari

• quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

İnceleyin beyler;http://digitalmarket.com.tr/zopo/zopo-990

Model

ZP990+ (2GB+32GB)• 3G

Telefon Tipi

Bar Tipi Phablet

Ekran

Çoklu Dokunmatik Retina Ekran

LCD

5.95 inch FHD IPS LCD

Çözünürlük

1920*1080

Renk Desteği

16,777,216 colors

Bağlantı

Çift SIM WCDMA+GSM

Mobil Bağlantı Tipi

3G ve GSM

SIM Kart

Standart SIM / MICRO SIM

İşletim Sistemi

Android 4.2

CPU

1.7 GHz Gerçek Sekiz Çerdek cortex A7, MTK6592 chipset

GPU

ARM Mali450 - MP4 700Mhz

RAM + ROM

RAM: 2GB ROM: 32GB

SD Kart Desteği

64GB

Batarya

3000 mAh

Telefon Ölçüleri

164.3*83.2*9.2mm

Ağırlık

(Batarya Dahil)

198 gr.

Basit Fonksiyonlar

Zilsesi

Mp3/aac/asf etc.

Klavye Desteği

Çoklu Dil

Bağlantılar

GPS/WIFI/BT/FM

Ekstra Fonksiyonlar

Ses Kaydedici / Takvim / Alarm

Sensör

Yerçekimi Sensörü / Yakınlık Sensörü / Işık Sensörü / Pusula

Bağlantı Fonksiyonları

Bluetooth

4.0

WIFI

802.11a/b/g/n

GPS

YGPS、AGPS

Veri Arayüzü

GPRS、HSPA

Veri Hızı

HSDPA21Mbps, HSUPA 5.76Mbps

Data Bağlantısı ve Şarj Girişi

5pin Micro USB

Kulaklık Girişi

3,5 mm

Kamera

Çözünürlük

Arka: 13MP,Ön: 5MP

Sensör

CMOS

Flash Işığı

Autofocus, LED flash

Video

Destekliyor

Diğerleri

Wifi Görüntü Yansıtma, OTG,

Genel Uygulama Desteği

SMS Servisi

Destekliyor

MP3 Çalar

Destekliyor

Video Oynatıcı

Destekliyor

Fotoğraf Görüntüleyici

Destekliyor

Bluetooth Mouse

Destekliyor

Bluetooth Klavye

Destekliyor

Flash Player

Destekliyor
    Bu saatten sonra donanıma değil yazılıma daha çok bakıyorum. Artık hemen hemen bu fiyatlardaki telefonların hepsinde benzer donanımlar var ve eskisi gibi yavaş telefonlar artık yok. Buna bakarsak rom kalitesi çok önemli. Sıkıntıları olan, doğru düzgün çalışmayan, performansı sıkıntılı, güncelleme gelmeyen gelsede birşeye yaramayan telefonlara eskisi gibi sıcak bakmıyorum. O yüzden s800 adreno 330 falan ancak adam akıllı yazılım olursa tadı çıkıyor böyle telefonlardada yazılım çok zayıf olduğu için donanıma sevinemiyorsunuz. S801 gibi donanımlar lgnin samsungun sonynin yazılımları olmadan biraz göz boyama dışında iyi olamayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 17 Mart 2014; 17:07:44 >

• iki aydir elite cikacak diye telefonsuz kalan ve bu konuyu acan ben bugun itibariyle lg g2 almis beklemekten feragat etmis bulunmaktayim.2 haftalik turkcellden alinma telefonu 1000 tlye satin aldim beklemekten kurtuldum.ALLAH sizleride kurtarsin umarim tez zamanda gelir bekleyen kardeslerim beklemekten kurtulurlar.sizleri elite ile basbasa birakiyorum ALLAH a emanet olunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waycell41 -- 17 Mart 2014; 19:09:57 >
  • [simage][/simage]700 750 TLden daha yukarı MTK işlemci satmak intahardır. Bence kimse zoponun alt seviye telefonları dışı ilgilenmeyecek. MT6592 şuan S400 1.4 ile S400 1.6 arasında biyerlerde üstelik onlar kadar stabil değil ve kapalı bir sistemi var ne kerneli ne kaynak kodları var. MT6589'a 5.0 a kadar güncelleme sözü verdiler. Önce 4.4 ü bile vermeyeceklerini açıkladılar ama baskıya dayanamayıp 4.4 verdiler. MTK için çıkan çakma unofficial cmler var ama çok başarısız. Tek artısı aldığı antutu sonuçları onlardada 8 çekirdek olmasından dolayı tekil çekirdekte s400 işlemciler bi adım daha önde. s400'lere güncelleme gelecek. Kaynak kodları açık. Bence 750 TL'nin üstüne çıkacaksanız GMD 2 bekleyin ve ya Moto G'yi gözden geçirin derim. Yada fiyatları uygun olursa marka takıntınız varsa G2 mini , Desire 816 , Xperia M gibi cihazlarada yönelebilirsiniz. İçlerinden en güçlüleri GMD 2 ve Desire 816 HD ekran 1.6 Ghz s400 güçlü kameralar falan. Zopodan daha iyiler. MT6592'de stabilite sorunları var alırsanız pişman olursunuz bence 750 TL'nin üstüne çıkıyosanız büyük ihtimalde nisanda ülkemizde olacak bu cihazları inceleyip birini alın derim. Antutuyada o kadar önem veriyosanız bi custom rom bi custom kernel atarsınız MT6592'yide geçer sonuçlar :D

Elite'ye gelecek olursak Bence 1299 Elite 4G'nin taban fiyatı olmalı
    Elite 1049-1099 arası Elite Litede Max 900 TL olmalıdır. Yoksa bi cezbediciliği kalmaz.

Mt6592 cihazlar S800'lerle değil S400'lerle kıyaslanmalıdır. Çünkü performansı sağlayan çoğul değil tekil çekirdektir.

Yani bence Zopo Octalar Note 2'nin bile eş değeri değiller. S4 Pro cihazlarla karşılaştırılabilirler

Eğer Benim gibi Eliteye bu kadar vermeyi düşünmüyorsanız G2 32 Gb'ye yönelin. 16 Gb arttırılamaz hafızaya En fazla 1000 lira verilir. Daha fazla vermek pişmanlık olur zaten 10 Gb sana kalıyo. 5 Gb'ı Muizk resim olsa 5 Gb kalır ki buda yetersiz anca G2 16 1 lira olsa idare edilebilir bi durum olurdu sonuçta 1000 lira derdik ama 1300'ü verince rahat etmek ister insan. Ama G2 32 Gb alınabilir 1500 1600 Arası.

• Nabiz mi yokluyorlar bu sekilde acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

adam yazim yanlisi icin alinti yapiyor yaw z1 diyor sen plastik legen diye diye telefonu altin kaplar cok para verdim dye hava atarsin bi nexus 5 alamayip sisirilmis fiyatlilari alanlardansin :) asıl cahillik note 3 u z1 in arkasna koymaktir bence sen dandik ekranli z1 alip verdgn paralar icin aglayanlardansin bu arada g2 ile nexus 5 in mazemesi senin hayal etdgn gbi dandik dil ustam:) zaten siralaman cok komik olmus hic mi eline bunlardan brini almadin ustam yada sirf trollemek icin mi

minik bir fanboysun teknolojiden zerre anlamadığın belli...

nexus ve g2'nin malzeme kalitesine ciddi ciddi nasıl iyi diyebilirsin (özellikle g2 için dünyanın dört bir tarafında eleştiri varken) bu kadar fanatik olmayın saf mısınız nesiniz plastik dandik bir malzeme işte neyin muhabbetini yapıyorsun? htc one ve xperia z serisinin malzeme kalitesiyle bir tutacak kadar teknolojiden anlamıyor musun?

z1'in ekranı triluminos bu arada nexus'un ips'den daha iyi otur araştır be

türkiye'de 1200-1400 liraya nexus alıp kendini zeki sanıyor hahahaha

Z1>NOTE3>HTC ONE>S4>Z>N5>G2

bu sıralama dünya çapında sıralama, sen kendi basit sıralamanı yap sallayan yok zaten...

Hocam siZ nerde yasiyosunuz merak ettim adres olarak degil gezegen olarak :) herkesin bildigini siz neden bilmiosunuz en fazla 1 sene modasi olan bi devirde 10 sene dayanacak bi mazeme kalitesi ariyorsaniz ismini hos buldugunuz ekranlarin görüntüsünüde hos buluyorsaniz lisedeki arkadaslariniza telefonum bak su gecirmiyor kamerasi 20 mp diyip note 3 ün kamerasini kullanmayan birine hava atabilirsin z1 in ekranini gordum suya girince renkler canlaniyor ondan su gecirmiyor :) benim icin z1 alip g2 yi yada nexus 5 i almadigin icin pisman olup hakettigi parayi hakeden cihaza verdigini sanan bi arkadassin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 17 Mart 2014; 23:47:31 >

• Uçuk fiyatlardan ön görüde bulunan arkadaşlar bana göre yanlış yapıyorsunuz? Daha kendini yavaş yavaş kabullendirmeğe başlayan GM cazip fiyatlardan satışa sunmak istedikleri modelleri bakıyorum sizler yok 1200,1300,1400 gibi rakamlar eder diyebiliyorsunuz. Ya babadan gelen bir varlık içindesiniz yada en düşük maaşınız 2000₺'den başlıyor.Dilerim kırıcı olmamışımdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm açıklama yapmıştı facebooktan bu tür fiyat haberlerine ve sitelere inanmayın, dolandırıcılar..... gibisinden.

Ama insan çok tartışmacı olduğu için gereksiz tartışmayı çok sever.

Hele bizim millet bi halt bilmez bırak sabah akşam konuşsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

minik bir fanboysun teknolojiden zerre anlamadığın belli...

nexus ve g2'nin malzeme kalitesine ciddi ciddi nasıl iyi diyebilirsin (özellikle g2 için dünyanın dört bir tarafında eleştiri varken) bu kadar fanatik olmayın saf mısınız nesiniz plastik dandik bir malzeme işte neyin muhabbetini yapıyorsun? htc one ve xperia z serisinin malzeme kalitesiyle bir tutacak kadar teknolojiden anlamıyor musun?

z1'in ekranı triluminos bu arada nexus'un ips'den daha iyi otur araştır be

türkiye'de 1200-1400 liraya nexus alıp kendini zeki sanıyor hahahaha

Z1>NOTE3>HTC ONE>S4>Z>N5>G2

bu sıralama dünya çapında sıralama, sen kendi basit sıralamanı yap sallayan yok zaten...

Hocam siZ nerde yasiyosunuz merak ettim adres olarak degil gezegen olarak :) herkesin bildigini siz neden bilmiosunuz en fazla 1 sene modasi olan bi devirde 10 sene dayanacak bi mazeme kalitesi ariyorsaniz ismini hos buldugunuz ekranlarin görüntüsünüde hos buluyorsaniz lisedeki arkadaslariniza telefonum bak su gecirmiyor kamerasi 20 mp diyip note 3 ün kamerasini kullanmayan birine hava atabilirsin z1 in ekranini gordum suya girince renkler canlaniyor ondan su gecirmiyor :) benim icin z1 alip g2 yi yada nexus 5 i almadigin icin pisman olup hakettigi parayi hakeden cihaza verdigini sanan bi arkadassin

z1 almadım ki bi kere? lol

• Bence alınır bu fiyat sekmentinde lg g2 var ama discovery elite hemde ram fazla hem kamerası daha ii ekrani daha büyük bence tercih edilebilir.

• vatan sapıttı iyice fiyatı karıştırdı
     ŞOK GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB 1300 TL TELPADA ÖN SATIŞTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiko_0047 -- 27 Mart 2014; 16:37:28 >
  • 2 Aydır aynı şekilde bu telefonu bekliyorduk vallahi hayal kırıklıgı oldu 1300 TL fiyat nedir ya üstüne satış sonrası destek sıfır arkadaşlarımdan aldıgım bilgilere göre
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.