Şimdi Ara

ŞOK marketler Huawei Matebook D14 satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞOK marketler Huawei Matebook D14 satıyor

Zaman zaman iddialı teknolojik ürünleri raflarına koyan perakende gıda mağazaları bu sayede öne çıkmaya başladı. Uygun fiyatlı ürünlerin yanında iPhone X veya PS4 gibi dönemin yıldız ürünlerini de görme şansımız olmuştu.

9 Aralık ŞOK aktüel ürünler

9 Aralık ŞOK aktüel ürünler arasında Huawei Matebook D14 dikkat çekiyor. 14 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan Matebook D14 modelinde Ryzen 5 3500U birimini görüyoruz. 4 adet Zen+ çekirdeği ve Vega 8 grafik birimi ile Ryzen 5 3500U kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde performans sunuyor. 8GB RAM, 256GB SSD, parmak izi okuyucu gibi özelliklere sahip olan Matebook D14 modeli 6299TL fiyat etiketine sahip. İncelemelerde de Matebook D14 modeli olumlu yorumlar almıştı.

Ayrıca Bkz.Yerli yapım Hocus 2 Android için de çıktı, indirimi kaçırmayın

Diğer taraftan Huawei Freelace kablosuz kulaklık modeli 18 saate varan kullanım süresi ve hızlı şarjı ile 269TL fiyat etiketine sahip. Piyasaya göre oldukça uygun sayılıyor. Son olarak Epson L1110 adlı yüksek baskı sayıları sunabilen yazıcı da 899TL seviyesinde.

ŞOK marketlerde ayrıca Denver marka iki adet tablet görünüyor ve EBA uyumlu olduğu belirtiliyor. 1GB DDR3 RAM, 4 çekirdekli bir işlemci, 16GB depolama olan tabletlerin Android 8.1 GO işletim sistemi ile çalıştığı belirtiliyor. Canlı ders için çok sıkıntı çıkarmasa da GO uygulamalarının azlığı nedeniyle bu konfigürasyon günlük kullanımda üzebilir.  

ŞOK marketler Huawei Matebook D14 satıyor

• Huawe'nin kendi sitesinde MateBook D 14 6.299TL
    HUAWEI Mini Hoparlör'de yanında hediye.

Şok Market bu hoparlörleri 1 ay sonra 150TL'den satışa koyarsa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZGUR_E -- 9 Aralık 2020; 12:10:11 >
  • bir kaç ay önce 4.999? aldık 12 ay taksitle ülkeye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: RichesMen

bir kaç ay önce 4.999? aldık 12 ay taksitle ülkeye bak.

2 ay önce o fiyattaydı. Alamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıcının fiyatı uygun piyasaya göre.

• piyasada 125GB SD bile 40 TL :)
    birde SSD nin SD karttan farklı bir şey miş gibi göstermeleri yok mu !? :)

• OZGUR_E kullanıcısına yanıt
    almak isteyen bu fiyatı kaçırmasın. ister sitesinden alsın ister marketten. ocak ayında yeni vergiler ve yeni zamlarla birlikte 7299 liranın bile üzerine çıkabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vasocard V kullanıcısına yanıt
    Valla hep bunu yapıyorlar almak isteyen genelde alamıyor bunları stoklar 1 veya 2 adet dükkana geliyor oda ya çalışana kalıyor yada dükkanı sabah açılmasıyla basan teyzelerin elinde kalıyor, bilgisayardan da anlıyorlar, bu marketler bunu satıyorsa kesin uygundur diyor gidip muadili intel alabileceklerken asıl amacına uygun almak isteyen bulamıyor bunları bu fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: RichesMen

bir kaç ay önce 4.999? aldık 12 ay taksitle ülkeye bak.
    2 ay önce 3.999 idi 2 tane kaptik
  • RichesMen kullanıcısına yanıt
    2 ay sonra bim e 7999 liraya gelir

• yazıcı iyi fiyat ihtiyacı olan kacırmasın. bir benzeri olan l3151 var çok memnunum 1 senedir kullanıyorum

• Beyin bedava

• Şaka yapıyorsunuz sanırım şad ile sd kart bisiklet ile ferrari yi karşılaştırmak gibi birşey olur. Ama iyi espiriy di...

• alttaki iki tablette çöp ... 1 gb ram ile anca eba izlenir ya da 3310 lardaki yılan falan oynanır . 1 gb ram ile 2020 yılında tablet çıkartmak nedir ? işlemcisini hiç düşünemiyorum bile .

• Alıntı

metni:
    bilgisayardan da anlıyorlar

bu lafa çok güldüm ŞOK marketler Huawei Matebook D14 satıyor 

• 1 gb ram'li tablet mi kaldı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawey almayın aldırtmayın. Önce uygurlara eziyeti bıraksınlar

• vasocard V kullanıcısına yanıt
    Ne gibi yeni bir vergi bekliyorsun ?

• melo1903 kullanıcısına yanıt
    Düşük donanım niye çöp olsun!! Google android GO işletim sistemini niye çıkardı,, Bu tip cihazlar için değil mi? Üretici, satan firma malının uzun süreli kullanılmasını istese, ona uygun yazılımı koyar.. Sende ihtiyacın doğrultusunda kullanırsın.. Tüketim, daha çok tüketim beklenen sistemde bu tip şeyleri sorgulamak size saçma geliyordur.. Üzerindeki donanım, Rasberry Pi den daha mı düşük? Ben 3 yıldır 1gb ramli küçük donanımı kullanıyorum.. Tek farkı yazılım..

• fotifoti kullanıcısına yanıt

Teknoloji Erişim Vergisi kısaca TEV ŞOK marketler Huawei Matebook D14 satıyor 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.