Şimdi Ara

Şok'ta indirim: Apple iPhone 11 ve Sony PS5 Slim geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    refurbished yani tamir/yenileme görüp tekrar piyasaya sürülen ürünler olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Onları sıfır diye satamazlar yenilenmiş diye belirtmeleri gerek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    apple üretmiyorsa, kim üretiyor bunları ? en son Eylül 2022 'de üretilmiş.

Biri üretmiyor stokta baya kalmış demek ki onlar satılıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkeonline B kullanıcısına yanıt

Esimde 12 var, yaninda oturan arkadasta da 14 var. Ben ayirim yapamiyorum pek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt
    Dostum 1 seneye güncellemesi bitiyor. 3 sene içinde de güncellemesiz kullanılır sonra uygulamalar çalışmamaya başlar. Hatta güncellemesiz ilk senede çoğu uygulama çalışmıyor. Yine de alırım diyorsun yani?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    mecburmuş,anlayamazsınız hocam.

Şok'ta indirim: Apple iPhone 11 ve Sony PS5 Slim geliyor

• Starbucks'ta otururken masaya Xiaomi mi koyacaksın? Tabii ki iPhone alıp, masaya koymaya 'mecbursun'. Bu yaızlı olmayan bir elitliğe giriş kuralıdır.

Hiçbir zaman bir Ortadoğu ülkesi olmaktan kurtulamayacağız maalesef bu kafalarla...

• 2024 yılınd ayfon 11 alan insan kusura bakmasın ama her türlü hakareti hakediyor.

• hanıma 14 promax aldım geçen yıl. ondan önce 11 almıştım, ondan öncede iphone 7 plus almıştım.

neyse kendime de alayım bari bu sefer dedim, iphone almak için hiçbir sebep bulamıyorum ve yine kendime iphone alamadım. Şuan kullandığım xiaomi 11T bence iphone lardan çok daha kullanışlı

iphone android tartışması bi yana son cümle ne nerden nasıl bir bilgi hocam?

%80 pil ömrü kalmış 4 yaşındaki emektar iphone 11 imi sarja taktığım an açılıyor en fazla 20sn sürüyor.

• Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    pil tamamen sıfırlanınca, şarja takınca, önce elma işareti geliyor, telefonu hemen açmaya izin vermiyor.bendeki de iphone 11

bende öyle bir durum yok belki sizinki hızlı şarj değildir

Nasil bir mecburiyet ki.ben senelerdir alısamadım bir dönem kullandım baktım alısamiyorum beni yavaslatiyor bu ne dedim dahada iphonela isim olmaz.

Size artıları vardir aliskanliginiz o yondedir yada sosyal statu olarak goruyorsunuzdur.

Biraz gereksiz gelebilir polemigede kapalıdir ama ben yeri gelince soylerim hep iphone cok ovenlere fanatigi olanlara.

''Geri tusu bile koymaya tenezul etmemisler ben kullanmam"'

5 senedir iphone fanatiklerine soyleyip konu kapatan meshur cumledir.

Alisamadim andoidle gayet memnunun.

Tek artısı bana göre herkes kabul eder kamerası iyi cekiyor. Onun disinda benim icin mecburiyet degil eziyet.🙂

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Sevgili genç kardeşim, iPhone 15 Pro Max kullanıyorum. Gelecek yıl Eylül ayında 17 Pro MAX alacağım. Konuyu paraya çekmesen olmaz mı? iPhone 11 uygun fiyatlı ve iOS içeren bir çözümdür. Sağ olsun Donanım Haber de ilgilileri için duyurmuş. Alan memnun haber yapan memnun. Androidci olmak Apple'dan nefret etmeyi gerektirmez. Birbirimizi sevelim, bu dünya hepimize yeter. Biz Apple ile mutluyuz. Şok'ta indirim: Apple iPhone 11 ve Sony PS5 Slim geliyor 

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

iPhone alma mecburiyeti

demek güvenlik ve alışkanlıklar demek. Tercihine saygı duyuyorum.

Hocam ben almam çünkü zaten iPhone 15 Pro Max kullanıyorum. Anneme hediye olarak alma konusunda kararsızım. Donanım Haber ilgilileri bilgilendirmiş, iyi olmuş.

• Prestor kullanıcısına yanıt

Samsung'ta da kolay mod var, annem için kullanıyordum önceden. Baya basitleştiriyor arayüzü, öyle yapabilirsiniz.

• LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt

Sevgili zoomer üstadım ip15pm ile 11 arasında xiaomi ile Apple arasındaki fark kadar fark var.Ben de 14 Pro MAX kullanıyorum aynı zamanda Samsung S24 sahibiyim.iP 3gden beri iPhone kullanmış kişiyim.Evime android tablet bile sokmazdım düne kadar.Hali hazırda aile üyelerimde iPhone 11 kullananlar da var.Belli bir zaman ben de kullandım.

11 uygun fiyatlı sayılmaz çünkü 2.5k daha fazla ödeyip xdr retina ekranlı ip12 varken bu sebep dahi ip11 ips hd ready çöp ekranını tercih etmemek için büyük bir sebeptir.Android veya Ios'ÇU değilim.Seni de bu hususta objektif olmaya davet ediyorum.

Birbirimizi tabiki sevelim,bu dünya androide de yeter iosa da.Biz apple ile de mutlu oluruz android ile de.Ancak mantık sahibi biri iphone 11 ile mutlu olmaz üstadım.Sen de olmazsın.15 pm ile ip11 güzellemesi yapıyorsun olmaz üstadım.Ortaokula giden yeğenim 11 ile mutlu oluyor dersen genç kardeşimizi mutlu edersin belki burası teknoloji,donanım forumu Şok'ta indirim: Apple iPhone 11 ve Sony PS5 Slim geliyor 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.