Şimdi Ara

Şok'ta indirim: Apple iPhone 11 ve Sony PS5 Slim geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şok'ta indirim: Apple iPhone 11 ve Sony PS5 Slim geliyor
    ŞOK'un 10 Ağustos'taki aktüel teknoloji ürünleri arasında Samsung televizyonlar, Apple iPhone 11, Sony PS5 Slim 1TB Dijital Konsol ve akıllı saatler gibi birçok kaliteli ürünü uygun fiyatlarla bulabileceksiniz.

10 Ağustos ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

Samsung’un 55 inç 4K Ultra HD Smart LED TV’si 23.699 TL, 65 inç modeli ise 26.999 TL fiyatla satışa sunulacak. Apple iPhone 11 64 GB White modeli 21.999 TL’den raflarda yerini alacak. Ayrıca, Xiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil Android TV Box ise 2.099 TL olarak belirlendi.

Ayrıca Bkz.Sony, Astro Bot temalı PS5 DualSense kontrolcüsünü tanıttı

Kataloğun en dikkat çeken ürünü ise oyun severleri heyecanlandıracak. Sony PS5 Slim 1TB Dijital Konsol 20.499 TL fiyatıyla satışta olacak. Bu fırsatları kaçırmak istemiyorsanız ŞOK marketlerin 10 Ağustos’taki kataloğunu takip etmeyi unutmayın.

Şok'ta indirim: Apple iPhone 11 ve Sony PS5 Slim geliyor

• Bu devirde sırf iPhone diye 11'e 22 bin para verinin aklından zoru vardır.

• Satılacak pS5 cıhazlar ıthalatcı garantili olup, distribitör garantili olmayacaktır.

• taksit var mi krds

• DerMeister_ D kullanıcısına yanıt
    yani kaçakçime garantili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sirchade kullanıcısına yanıt
    Alakası yok. Çamur atma marifetinizi faydalı alanlarda da görmek isteriz. iPhone alma mecburiyetini anlayabilmiş insanlar için hem sıfır hem de erişilebilir bir çözüm. Teşekkürler Apple!

• 11 mi kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 bine s22+ alırım daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan iphone 11de nasıl bir stok varsa apple üretmemesine rağmen sat sat bitiremediler.

Neden hocam merak ettim?

Ben acikcasi annem icin dusunmustum. Kullanimi kolay stabil telefon.

• 22 bin liraya iPhone11 alacağınıza üzerine 2.500 lira daha ekleyip 12 alın derim. Ekran kalitesi ve tasarım açısından bin basar…

• bu fiyata aman diyim 11 almayın

• Prestor kullanıcısına yanıt

Ömrünü tamamladı hocam.

Anneniz için dahi alacaksanız daha ucuza alacağınız S23 FE çok daha uzun ömürlü ve stabil olur. Ayrıca hızı, ekran kalitesi, kamerası her yönüyle çok üstün.

Samsungların da kullanımı yeni nesillerde çok kolay. Ben de anneme Galaxy A34 aldım çok rahat kullanıyor, iPhone gibi ayrı uygulama çekmecesi olmadan tek ekran da kullanabiliyorsunuz.

Yanlış yapıyorsunuz hocam, Apple'cıya Samsung önerilmez. :)

• 64 gb telefon alacaklar için; ios 17 şu an baktım yaklaşık 13 gb yer kaplıyor. geriye kaldı 51 gb. bütün fotoğraflar, videolar, uygulamalar, oyunlar vs. hepsi bu kadar gb içerisinde yönetmek zorundasınız. almayı düşünenler buna göre plan yapsın.

• LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt

Sen hayatında düzgün bir cihaz veya iPhone kullanmış biri olsaydın şu yorumu yapmazdın.

iPhone xr ve 11 Apple'ın çöpüdür.Fakirlere yönelik de değil homelesslara yönelik çıkardığı beş para etmez ekrana ve kasaya sahip cihazlarıdır.

• Serciey kullanıcısına yanıt

Iphone kullaniyorum ama sirlet telefonu oldugu icin aslanpra verip almam. Tek avantaji cok basit telefon. O yuzden anneme dusundum

Açıklama yapmanıza gerek yoktu, tercih sizin.

• LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt

"iPhone alma mecburiyetini"

nE?

S22'den 15 Pro'ya geçtim, pişman oldum be.

15 pro'ya tercih edeceğim S22, İphone 11 ile aynı fiyatta. Fıkra bu kadar.

basit mi ? android kadar esnek değil.
    uygulamanın veri silemiyorsun, illa kaldırıp tekrar kurman gerek. android 'de beleş (ya da kürekli olan) birçok uygulama apple 'da paralı.
    telefonun şarjı biter, 10 dakka açılmasını beklersin, android 'de şarjı taktığın an açabiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.