|
Bildirim
sende uygulama yapılmasını eleştirene kadar boş durma onlar için bir uygulama yap. insanlar kendinden sorumlu. bu büyük demogojidir. aç evsiz insan var. amerikada 2 milyon evsiz var. zenginin köpeğinin içtiği sütü fakirin çocugu içemiyor hikayesi var birde. sen çocuk bakamayacak durumdayken yapıp bakamıyorsan devlet alır onun sütünüde sütünü de verir, etini de. çocuk esirgeme kurumlarını ziyaret eden biri olarak söylüyorum. oturduğunuz yerden yapılan her iyi şeyi eleştireceğinize sizde birşeyler yapın. aç ve evsiz insanlara ne kadar kabul etmesenizde devlet yardım ediyor. ben bunu söyleyince de bizim yapmadığımızı nerden biliyorsun diyorlar. bende cevap olarak '' he he'' diyorum.
|
Birileri; Filistinlileri beslemek ister , diğeri mültecileri, bırak biri de hayvanları desteklesin. Avrupa'da neden sokak hayvanı yok! Sokak hayvanlarının doğma sebebini ortadan kaldırmak lazım öncelikle: Bebekleri vermeden önce uygun musunuz diye test ediyorlar , ehliyet vermek için de test ediliyoruz ama hayvanları beslemek için test edilmiyoruz. Öküze hayvan besletirsen tabii ki de öküzün trene baktığı baktığı gibi bakar hayvanlara(Ata sözü gibi laf soktum be) :D
|
Hayvanlara merhamet göstermeyenler insanlara hiç göstermez
|
Sokak hayvanlarına sıra gelene kadar o kadar aç evsiz insan var onlar için uygulama yapılsın
|
|
|
|
Sadece çocuklar mı evsiz sanıyorsun? Devlet güya sokak hayvanlarına da 'bakıyor'. |
|
|
Harika bir uygulama geliştirenlerden Allah razı olsun |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordexa -- 17 Mayıs 2021; 23:40:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |