Şimdi Ara

Sokak SATICILIĞI İŞİNİ BİLENLER YARDIM EDİN. [CİDDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Cümleden Selamün Aleyküm

Arkadaşlar ben şimdi çeşitli işlerce çalıştım gerçekten 1000 lira para için her gün 12 saat çalıştırmak isterler sizi ve her tarafınızdan 1 saatin 50 dakikası ter görmek isterler yoksa işiniz iştir tabi biz kabul etmeyiz bu şartları. eskiden öyleydi şimdi 1.300 teklif veriyorlar

Tabi ben bütün gelirimi hep csgo üzerinden elde ettim ama artık hissediyorum bu işte iyi değilim artık maçları tahmin edemiyorum hep kaybediyorum

Artık sokakta satıcı olmak istiyorum her şey olabilir aklınıza ne geliyorsa en çok hangi işte para var arabasız sadece sokakta işte pijama mı satayim pazarın önünde hiç değilse dimdik ayakta kendi işimi yaparım kaç para alırsam artık ürünleri nereden temin ederim İstanbul AVRUPA yakasında ürünleri nereden temin ediyorlar arkadaşlar bilen biri lütfen yardım ederse çok sevinirim.

Şimdiden beni anlayan ve bilgili kişilerin yorumlarını eksik etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motar2K -- 20 Nisan 2016; 4:22:11 >

• Aleyküm selam
    Kardeş bak köşeyi dönebilcegin bir iş söylücem sana bu ingstaramda satılan kıyafetler ayakkabılardan satın almak ucuza geliyor bu satanlar üstüne 30 40 tl kar koyup satabilirsin on numara iştir 10.000 tl harcarsın ay sonu 50.000 tl olur örnek veriyorun şuanlık bunu yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betex

Aleyküm selam
    Kardeş bak köşeyi dönebilcegin bir iş söylücem sana bu ingstaramda satılan kıyafetler ayakkabılardan satın almak ucuza geliyor bu satanlar üstüne 30 40 tl kar koyup satabilirsin on numara iştir 10.000 tl harcarsın ay sonu 50.000 tl olur örnek veriyorun şuanlık bunu yapabilirsin

hocam bunun için fatura veya fiş gerekmıyormu? yani müşteriye ne vericeksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeşilgözlük -- 18 Nisan 2016; 20:43:45 >
  • Sokaklar coktan paylasilmis seni orada yasatmazlar. Koseyi donmek icin gunumuzde okumaktan baska pek bir yol yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sokaklarda şarj aleti kulaklık falan o tip tezgahlar fena değil şu anda

• kadıköy moda sahili girişinde çekirdek su sat gecede 70-80 liran çıkar (4,5 saatde) ciddiyim bak çıkar zamanında bende sattım oradan biliyorum
  • Sokaklar çoktan paylaşılmış diyecek çok akasya durağı izlemiş tipten önce yorum yapayım dedim benden hızlı gelmiş vay be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Sokaklar çoktan paylaşılmış diyecek çok akasya durağı izlemiş tipten önce yorum yapayım dedim benden hızlı gelmiş vay be...

Televizyon izlemiyorum bahsettigin diziden de haberim yok ama ankarada durum boyle. Azicik gelir getirebilecek sokaklar coktan kadrolu elemanlarla doldurulmus. Ayni sokaklari biraz arsinlasan hep ayni sima olduklarini anlarsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsportacilik yap kardeşim iğne iplik cakmak gündelik hayatta insanların işini görebilecek ucuz ve hizli tüketim malzemeleri sat. Asker arkadaşım söylüyordu bundan 11 sene evvel günlük net 50 TL kalıyor diye. Tek probilem zabıtaya çarpılma yeter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.