Şimdi Ara

Sokak Röportajı: Bu topraklar Türklerin değil Kürtlerindir. İstabul da kürdistandır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x (formerly twitter)
    SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on X
    https://x.com/i/status/1869387663398371612

Şanlıurfa'da sokak röportajında konuşan şahıs:

“Bu topraklar Türklerin değil, Kürtlerindir. Adı da Kürdistandır. Hatta İstanbul'da Kürdistan'a dahildir.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 18 Aralık 2024; 19:37:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne zararı verecek kürtler pkklı bile olsa her türlü krallar gibi yaşıyor batıda.

hatta izmirin göbeğinde pkk bayraklarıyla, öcalan posterleriyle miting yapan pkklılar var. atatürkün kalesi sözde. gerçi artık chp ile el ele miting yapıyorlardı en son.

gezi parkında yanyana poster açmışlardı hiç unutmam.

sonuç olarak türkler takmıyor böyle şeyleri. olsa sesleri çıkardı.

pkklı kürtler meydan okuyor adeta yine ses yok.

türk siyasileri bile bunlara yaranmaya çalışıyor. dahada cürretkar davranacaklardır. nasıl olsa ses çıkaran yok.

he klavyede, sosyal medyada iyiyiz yalan yok 

• Tengri Allah Degildiryoutube
    Sonra akşam uyumak için durduk, hatta teknenin içinde bile, Kierd Haggi Curdì adlı bir villanın altında, yani onun sahibi olan Haggi Kürt adında birinin Çarkı (ve hayvanlarla nehirden su çekmek anlamına geliyor) . Ve bu ismi duyurmak istedim çünkü bu ülkelerde nehirlerin üzerindeki birçok villaya bu denir; yani Arapça'da kierd, Türkçe'de dulab aynı anlama geliyor, çünkü gerçekten de suyu çekecek çarkları var; Birinden farklı olarak sahibinin adını ekleyerek.
    https://www.youtube.com/watch?v=N4rZqr3kigA
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt

ahahaha

o zaman, Sümerlerin Uruk şehrinden bölgede yayılmış TURUK'Ku halkının Türk olduğunu neden inkar ediyors sizin bu batı? o zaman anadolu ve kuzey karadeniz 2800 yıldır bizim! size ne oluyor?

• Yalnız bundakine beton yetmez, keşke herkes kahpe kahpe takılacağına böyle net olsa.

Kim neci biliriz ona göre samimi olmadan yaşarız.

• Salaktan bol bir şey mi var? Genç ultra salak bir kız, gram beyin yok ne diyelim buna şimdi biz? ırkına ne kadar zarar verdiğinin farkında değil, aklı başında kürtlerin çıkıp bu kıza "sen dost musun düşman mısın? ne saçmalıyorsun öküz" deyip hatasını göstermeleri lazım bu kıza.

• Ayakkabı numarası ortalama 36 desek ıq su ondan bile düşük olmalı ki bu cümleleri düşünüp dile getirmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibi ayrılıkçı şahısları Türk vatandaşlığından çıkarıp sınır dışı edeceksin. Anayasa'nın buna izin vermesi gerekiyor aslında. İstedikleri ülkenin vatandaşı olup Türkiye'ye olan düşmanlıklarını dürüstçe besleyebilirler böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 19 Aralık 2024; 18:15:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İran'lılardan güzel bi site
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nikita7404 kullanıcısına yanıt

ne zararı verecek kürtler pkklı bile olsa her türlü krallar gibi yaşıyor batıda.

hatta izmirin göbeğinde pkk bayraklarıyla, öcalan posterleriyle miting yapan pkklılar var. atatürkün kalesi sözde. gerçi artık chp ile el ele miting yapıyorlardı en son.

gezi parkında yanyana poster açmışlardı hiç unutmam.

sonuç olarak türkler takmıyor böyle şeyleri. olsa sesleri çıkardı.

pkklı kürtler meydan okuyor adeta yine ses yok.

türk siyasileri bile bunlara yaranmaya çalışıyor. dahada cürretkar davranacaklardır. nasıl olsa ses çıkaran yok.

he klavyede, sosyal medyada iyiyiz yalan yok 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 19 Aralık 2024; 19:51:20 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

Barış içerisinde yaşamak varken şu anda kürtlerin kan dökmeye zorladığını sen itiraf ettin, eğer Türkler bunlara karşı birleşip kan dökme kararı alırsa inan bana iki taraf içinde kötü olacak... neden zorluyorlar? Kürtlerin Türkler karşısında hiç bir şansı yok iken ve çok istiyorlarsa dünyanın başka yerlerinde kendilerine ülke kurma imkanları varken neden Türkiye'ye hainlik yapma içerisindeler? Ayrıca bu kız gibi olanları daha sonra ne hale getiriyorlar bunu da araştırmalısın, hoş şeyler değil ve olmasını istemem ama oluyor.

Bakın her şeye rağmen kürt arkadaşlarımız ile normal şekilde yaşamaya devam ediyoruz, aklını başlarına alıp bu videodaki kız gibi olanları bizden önce kendileri susturması lazım, savaşlar kolay kolay çıkmaz ve çıktığı zamanda hiç iyi olmaz.

Kürtler çok göze batıyor uzun süredir ve bunun sebebi videodaki kız gibi olanlardır ve onlar kendi ırklarına hain damgası yedirtiyorlar.

Kürtlerin içerisinde bu kız gibi olanlar çoğunlukta değil... ama maalesef yarıya yakın kadarı böyle ama yine de sessiz kalmayı tercih edenleri kenara ayırdığınız zaman bu kız gibi olanlar azınlıkta ve bence aklını başına alıp hayat kalitelerine bakmaları lazım zira Türkiye de her türlü sosyal hakları var...

edit: klavye kabadayısı muhabbetini de geçelim zira klavyeden tartışıp sonra buluşup bir birini öldürenler var, gerçekten ahmakça konuşmayı bırakın lütfen, ben her zaman ciddi olun diyorum ama nasıl bir beyin yapınız var bilmiyorum ama bir türlü dalgadan vazgeçmiyorsunuz, bırakın şu dalga işlerini artık... savaşlar kötüdür ve milleti "klavye kabadayısı" diyerek daha fazla kışkırtmayın, bırakın klavyeden sövüp rahatlasın, yeter ki ileri gitmesinler. kan dökmek iyi bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 20 Aralık 2024; 11:57:58 >

• nikita7404 kullanıcısına yanıt

karşı olanlar tepki göstermeli o zaman.

sessiz kalmak biraz ne şiş yansın ne kebab gibi birşey oluyor.

karşıt olmak tepkiyide beraberinde getirir. sessiz kalırsan neye göre karşıt olduğunu anlayacağım ki?

ayrıca doğuda hdp %80 falan alıyor neye göre kime göre kim çoğunluk.

türkler rahata alışmış.. en azından izmirliler öyle yunan bayrağı dikseler seyredecek tipler var.

pkklıların çoğu eylemde veya mitinglerde meydan okuduğunu gördüm ben. izmirde olsun, istanbulda olsun. ne devlet birşey yapıyor ne de halk.

yeni nesil zaten pekte takmıyor keyfinde hepsi.

ee böyle olursa kim olsa tepene tepene çıkar zaten

neyse çokta karıştırmak istemiyorum. her halk hakettiğini yaşar.

bak kız korkmadan meydan okuyor. korkuları yok. yüzünü göstere göstere yapıyor bunu. çünkü karşılarında kem küm edecek kimse yok.

karşılarında sadece maçtan maça ve instagramda 10 kasımda atasını hatırlayan, milli bilinci bununla sınırlı bir millet var çünkü.

siyasi partileri bile tek tek elden geçirildi ona bile ses çıkarmadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 20 Aralık 2024; 9:34:28 >

• Avrupa da dahil mi? Güney Afrika'yı da verelim mi ister misin heval?

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

48in dostlarından inciler niye kızıyorsun teyze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 20 Aralık 2024; 10:3:39 >
  • Yakında gönüllü olarak dağa da çıkar bu.

• Cebindeki kimliği çıkar bak bakalım Türkiye Cumhuriyeti mi yazıyor yoksa kürdistan mı ? Utanmalarıda yok.

• 4F3 kullanıcısına yanıt

dediklerin doğru, ben şöyle düşünüyorum, kitleler azınlıklar tarafından yönetilmiştir ve azınlıklar tarafından harekete geçirilmiştir... azınlığın miktarı ve kitlenin de hevesi önemli tabi... dediğin gibi halkımız artık iyice cıvıtmış durumda, herkes keyfine bakacak elbet, buna kızmıyorum ama ara sıra şöyle ülkede neler oluyor diye baksalar yetecek.

ben çocukluk arkadaşlarımla ve asker arkadaşlarımla dahi artık görüşmek istemiyorum, buluşmaya çağırıyorlar ama ben uzak duruyorum. inan bıktım, yahu tabi gezelim, anılarımız pekişsin, güzel zamanlar geçirip eğlenelim ama abi allah aşkına şöyle ara sıra devlet için bir şeyler yapsak? yılda 3 sefer olarak sayı belirleyip yılda sadece 3 kez devlet için bir şeyler yapsak olmaz mı?

olmuyor işte, arkadaşlarım ben bu konulardan bahsedince konuyu değiştiriyorlar, "biz ne yapacağız ki moduna" giriyorlar, yahu gidin ortalığı yıkın diyen yok... bir hareketimiz var bizim, abi gelin bizle beraber yan yana durup en fazla slogan atarsınız oda gönlünüzden gelirse yaparsınız... sadece gelin yanımızda durun... yada beğenmiyorsanız siz hareket başlatın biz destekleyelim.

ama olmuyor işte... ben Türk milletinin aslan yeleleri kabardığı zaman buranın cehennem yerine döneceğine inanıyorum ve Türk milleti sadece Türkiye den ibaret değil... öyle inanıyorum ben. korkak 10 bin kişi karşısında gözü pek 500 kişi daha üstün gelir. halkımızın ne kadar savaşçı olduğu tarihte görülüyor, tabi Türk en üstün ırktır kadimdir sözleriyle propaganda yapmak hoşuma gitmez zira aynı bizim gibi manevi değerleri yüksek olan bir çok millet var...

bizde en az onlar kadar kadim ve üstün bir ırkız, son zamanlarda üstümüze çok geldiler ve çok fazla zaafımızı kullanıp uyuttular bizi. Türk milletinin zaafı ortada, cebine parayı koy istediğini yaptır, kusura bakmayın ama böyle ve bunu çok üzülerek dile getiriyorum, genelimizin böyle bir zaafı var, hepimiz olmasa da genel kitle böyle...

•  

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Hayır imralıdakini bile çıkarmak isteyen ulu siyasetçi 48 in siyasetçisi değil. Onu dediği için böyle cesaret alıyorlar...

• yemeyenin malını yerler diye bir laf vardır. sen vatanına sahip çıkmazsan, başkası gelir burası benim der. sırada suriyeliler var. onlarında totoşu bi yerine otursun, onlarda biryerlere sahip çıkacaklardır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.