< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sokaklari arabalarıyla kapatan kiralama sirketine ne yapılabilir?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şikayetle bir sonuç elde edileceğini sanmıyorum. Rahatsız bir durum. Eski sokağımda galeri vardı. O da sokağa park ederdi dükkana sığmayan araçları. Konuşarak anlaşılıyorsa anlaşılır. Belediyenin müdahale edeceğini zannetmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cimer 'den yaz, şansını dene hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Esnaf terörüdür bu resmen. Belediyeler göz yumuyorlar, esnafımızın yanındayız diyorlar hiçbir işlem yapmıyorlar,
Şehir içinde rent a car kadar saçma bireşey duymadım, Ulan rent a car sın diye tüm araçlarını gelip o sokalara yığmanmı lazım, otoparkta bir ofisin olur, şehir içinde bir büron olur, müşteri araç isteyince getirirsin otoparktan!.. Bunların sokak işgalleri engellenmeli!! ama devlet yokki devlet! devlet sana bana var mafyacıklara yok!..
-
istediği yere park eder bosuna uğrasma
-
İstanbulda her yerde var maalesef. Normal karşılayacak bir durum yok. Ticari alan gibi kullanamazsın oraları. Her yere şikayet edin. Bizim mahallede sokağı komple kiralmislardı haberlere çıktı kaldırdılar. Belediye bayiye sokağı kiralamış bildiğiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çevre şartlarını kötüleştirdiği için konut endeksindeki düşüşü hesaplatıp toplu halde emlak değer kaybı davası açın. Emlak değerleme kurumları ve dava için masraflar olacaktır, toplu halde hareket etmek için komşulara not bırakın, bir ortak paylaşım platformu veya whats-app gurubu açıp organize olun. Bazen aylar sürer, önemli olan başlamak.
-
Kamuya ait alan ise parkedebilirler şikayet etsende birşey çıkmaz.
Mesela şu an Getiraraç ve Tiktak gibi kiralama uygulamaları İstanbul ve İzmir'de aktif olarak kullanılıyor arabayı bıraktığın yerde İspark varsa oraya yoksa müsait sokağa bırakıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapanın yanına kar kalıyor, alayı maffya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne dediğiniz anlaşılmıyor
-
İnsan oğlunun gözü doymazlığı.Allah İstanbul gibi büyükşehirde oturanlara yardım etsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X