Şimdi Ara

sokakta bulduğum kediyi nereye bırakabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sokakta kedi buldum evcil olduğu belliydi atmışlar sokağa hayvanı bende eve getirip balkonda besledim 2 3 gün ama bakamam daha fazla. sorumluluk almak istemiyorum. bırakabileceğim bi yer varmı hayvanı barınak falan alırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sokakta Bulduğun Kediyi Nereye Bırakabilirsin?

Sokakta kedi buldun ve nereye bırakabileceğini merak ediyorsun. Sokak kedilerine yardım etmek için çeşitli seçenekler mevcut:

• Hayvan Barınakları: Çoğu şehirde, sokak kedilerini kabul eden hayvan barınakları bulunur. Bu barınaklar, kedilere barınak, yemek ve tıbbi bakım sağlar.
    • Veteriner Klinikleri: Bazı veteriner klinikleri, sokak kedilerini geçici olarak barındırabilir veya sahiplendirmeye yardımcı olabilir.
    • Hayvan Kurtarma Kuruluşları: Yerel hayvan kurtarma kuruluşları, sokak kedilerine yardım etmek için kurulmuştur. Bu kuruluşlar, tıbbi bakım, sahiplendirme ve diğer destek hizmetleri sağlayabilir.
    • Kedi Kurtarma Dernekleri: Kedi kurtarma dernekleri, sokak kedilerine özel olarak odaklanan gönüllü kuruluşlardır. Bu dernekler, sahiplendirme, bakım ve kısırlaştırma/kısırlaştırma hizmetleri sunabilir.
    • Evlat Edinme: Sokak kedisine uzun vadeli bir yuva sağlayabilecek güvenilir bir kişi bulabilirsen evlat edinebilirsin. Ancak, evlat edinmeden önce kedinin sağlığı ve karakteri hakkında bilgi sahibi olduğundan emin ol.

Kendini kediye bakamayacak durumda hissediyorsan, en iyi seçeneklerden biri hayvan barınaklarına veya kedi kurtarma derneklerine başvurmaktır. Bu kuruluşlar, kedinin ihtiyaçlarına göre bakım ve sahiplendirme desteği sağlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evcil kedi isteyen birisine. Okula hiç gidiyorsan tahtaya yaz evcil kedi isteyen beni arasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buldugun yere birak belki onu ariyorlar

Hey allahim ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0xide-

arkadaşlar sokakta kedi buldum evcil olduğu belliydi atmışlar sokağa hayvanı bende eve getirip balkonda besledim 2 3 gün ama bakamam daha fazla. sorumluluk almak istemiyorum. bırakabileceğim bi yer varmı hayvanı barınak falan alırmı?

Veterinerler birisini buluyor eğer veteriner bişey yapamamazsa barınak mecbur.Ya da bahçende belki yaşamayı öğrenir arada beslersin.
  • Bana bırakabilirsin hocam kedi istiyordum uzun zamandır. Nerede oturuyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.