Şimdi Ara

Sokakta kalıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan bi hastanenin kantinindeyim çorba ucuz du içimi ısıttım.
    Burdaki abiyle iyi anlaşıyorum şarj problemim giderildi.
    Sıkıldım trt1 açık hep.
    1 el lol attım internet cafede hastaneye geri döndüm.
    Şanslıyımki yerde 1 lira buldum.

-
    Forumda sürekli görüyordum acilde hava alanlarında kal gerek yok böbrekleri riske atmaya diye, ama çok gürültülü burası stokda birkaç bölüm vikings dizisi vardı onlar bitince kestircem yarında şarj ı hallettikden sonra birkaç bölüm indiricem tekrardan.

-
    Forumun daimi mesleği olan su al sat yapmayı düşünüyorum 15 lira kazanç yeter.
    -
    Az once guvenlik durte durte uyandirdi saat 05.49
    06.00 da metro aciliyor kadikoy sahile gidip cimde yatmayi dusunuyorum
    05.56https://hizliresim.com/LOaBrJ
    Ya sinekler montla ucuyor sanki heryerim kasiniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egozotik -- 27 Eylül 2017; 6:0:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ciddiyse neden disardasin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen düşünüyorum ki beni tanıyan insanlar ailem, arkadaşlarım falan bir gün mucizevi bir şekilde beni unutsalar, hiç kimse kalmasa ve bulunduğum yaştan itibaren sıfırdan başlasam.Kısacası daha da özgür olsam. Ne yapardım acaba? İlk zamanlar biraz eğlenceli olurdu sanırım. Sizin yaptıklarınızı yapmak isterdim belki. Tek sıkıntım güvenlik ve gece olunca uyuyacak bir yer bulmak olurdu. Belki ileride zengin olursam birkaç günlüğüne veya haftalığına bunu gerçekleştirebilirim.

Siz zorundalıktan yapıyorsunuz sanırım csb değilse. Eğer öyleyse Allah kolaylık versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchiha69 -- 27 Eylül 2017; 5:25:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Sinek olmasa iyide sinek cok emiyor simdi sahile yatiyim diyorum karincalar minciklicam insandan kaciyoruz hayvana tutuluyoruz
  • Sahipsiz evcil hayvanları gibi insanlar arasında dolaşma sokaklar hastaneler sahiller tehlikeli yerler kendini doğaya ormana sal yaban mersini kızılcık zamanı dağ da bol bol bulursun. Ne gürültü ne şarj derdi nede de sürekli bakmak zorunda olduğun televizyon ses gürültü olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam belli ki, tinerci falan değilsin. Couch Surfıng diye bir olay var. Bir araştır derim. Olay tamamen ücretsiz. Websiteside var, telefon uygulamasıda var. Gidip birilerinin evinde kalıyorsun. Koltukta yatıyorsun genelde. Tamamen güvenli, zaten orada senden daha önce kalanların yorumları oluyor. Kalcağın yerdeki kişinin bilgileri vs. Tabi seninkilerde yazıyor. Yani anlayacağın iki tarafında bir birini kabul etmesi lazım.

Kesinlikle para olayı yok. Talep de edilmiyor teklif de. Beni kabul etmezler diye de sakın düşünme. Burada ki insanlar genelde farklı insanlarla ile kouşmak, onları deneyim etmek istiyorlar. Hatta bir host şöyle yazmıştı, "anti-sosyalim ve insanlar ile iletişim problemi çekiyordum. Couch Surfing ile bunu aştım. Farkli insanları evimde konuk olarak ağırladım onlarla arkadaş oldum"

Sen profilini yeni açacağın için, senin hakkında hiç yorum olmamış olacak. Bu yüzden facebook vs varsa onlarıda referans olarak koyabilirsin.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadekici10 -- 27 Eylül 2017; 11:16:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.