Şimdi Ara

yurtta kalıyorum cok sıkılıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kyk yurdunda kalıyorum hazırlık sınıfındayım daha. öğlen 3 e kadar dersimiz oluyor sonrasında tamamen boşum. pc başında oturuyorum artık cok sıkılıyorum. birde cuma günleri dersimiz yoktu memlekete dönüyordum cumaya da ders koymuşlar çok moralim bozuldu

• Bende ayni durumdayim hocam ama inan yapacak cok sey var bizim kykda bedava fizik matematik diksiyon ing vb kurslari var yazildim bitasine sizin kykda da varsa yazilabilirsin bunun haricinde uni spor salonuna kayit olup gunde 1 saat ya da 2 gunde bir 1.5 2 saat antreman yapabilirsin hem bedensel hem zihinsel rahatlarsin özgüvenin yerine gelir bunun haricinslde felsefe bilim tolstoy vb kitaplar okuyabilirsin veya teke tek programlari var celal şengör ve ilber ortaylının youtube da o programlari izle bulursun kendine bisey bu sene kendini ne kadar gelistirirsen o kadar iyi olur diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünü parmakla sonra cikan viiccck sesiyle zevk almaya calis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoffers

Bende ayni durumdayim hocam ama inan yapacak cok sey var bizim kykda bedava fizik matematik diksiyon ing vb kurslari var yazildim bitasine sizin kykda da varsa yazilabilirsin bunun haricinde uni spor salonuna kayit olup gunde 1 saat ya da 2 gunde bir 1.5 2 saat antreman yapabilirsin hem bedensel hem zihinsel rahatlarsin özgüvenin yerine gelir bunun haricinslde felsefe bilim tolstoy vb kitaplar okuyabilirsin veya teke tek programlari var celal şengör ve ilber ortaylının youtube da o programlari izle bulursun kendine bisey bu sene kendini ne kadar gelistirirsen o kadar iyi olur diye dusunuyorum.

keske oturdugum ildeki üniversiteye gitseydim diyorum cidden. ama artık cok gec
  • Kitap al oku, kendini geliştir. (idefix'te İş Bankası yayınlarında indirim var.) Dil çalış bol bol. Zaten hazırlıktasın. Bastır İngilizceyi Hatta git ikinci bir dil öğrenmeye başla. Bilgisayarına single oyun indir hikayesi sağlam olan. Euro truck simulator indir, yük getir götür Oradan edindiğin arkadaşlarınla kafeye felan git. Aktivite bol
  • Hangi okullar

• quote:

Orijinalden alıntı: İnsanuzmanı

Hangi okullar

uludağ üniv. de mimarlık okuyabiliyordum keske yazsaydım ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede yurtta kalmak nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Tatilde çok sıkılıyorum
    2 ay önce açıldı
    Çok sıkılıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yarı zamanlı işe gir, hem para kazanırsın, hem çevre edinirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz zaman geçer ödev vs çıkar. Sonra vize. Kem küm finaller derken dönem biter. Uni budur yapacak bir sey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.