quote:Orijinalden alıntı: ultrASoldiersKanata da HurşutAlıntıları Göster defansın göbeğinede şu orduda oynayan yalçın adlı futbolcu
quote:Orijinalden alıntı: karakalelidefansın göbeğinede şu orduda oynayan yalçın adlı futbolcuAlıntıları Göster sol kanada da olcay şahan
quote:Orijinalden alıntı: EneSerhatT.d. de ...Şike davasında ceza almış bir futbolcuyu transfer etmeyi mi düşünüyorsunuz?
quote:Orijinalden alıntı: alone61Şike davasında ceza almış bir futbolcuyu transfer etmeyi mi düşünüyorsunuz?Alıntıları Göster Servetimi konuşanınız yok bakıyorum. Defansın göbeğine Servet geçecek dertler bitecek.
quote:Orijinalden alıntı: ÖzkanServetimi konuşanınız yok bakıyorum. Defansın göbeğine Servet geçecek dertler bitecek. Alıntıları Göster Baki mercimek bence 10 numara transfer olur .
quote:Orijinalden alıntı: JasonNewsted Forvete de nobre off diyorum, bir de Tuncay Sanli'yi aldik mi kimse bizi durduramaz.
quote:Orijinalden alıntı: karakaleli defansın göbeğinede şu orduda oynayan yalçın adlı futbolcu kasımpaşada o bence hürriyeti almalıyız pitbull un yerine kangal koyarız :D
quote:Orijinalden alıntı: «WhiSKy» quote:Orijinalden alıntı: JasonNewsted Forvete de nobre off diyorum, bir de Tuncay Sanli'yi aldik mi kimse bizi durduramaz. Mustafa Sarp orta sahaya unutmamak gerek .
quote:Orijinalden alıntı: exclusivequote:Orijinalden alıntı: JasonNewsted Forvete de nobre off diyorum, bir de Tuncay Sanli'yi aldik mi kimse bizi durduramaz.Alıntıları Göster Orta sahaya Mustafa sarp ilaç gibi gelir,Mersinin Xavi'si adam
quote:Orijinalden alıntı: SanmarinoluOrta sahaya Mustafa sarp ilaç gibi gelir,Mersinin Xavi'si adam Alıntıları Göster birde ben vurayim dedim ama öldürmüşsünüz