Şimdi Ara

SOL FTTB Altyapı ile Millenicom kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, şuanda aktif olarak FTTB Superonline altyapısında 25Mbps paket kullanıyorum. 2 ay sonra taahütüm bitiyor. 25Mbps yetersiz gelmeye başladı. 100Mbps pakete geçmek istiyorum fakat Superonline fiyatları uçurmuş. Millenicom paketleri uygun geldi kendi sitelerinde Superonline altyapısı üstünden fiber verebildikleri yazıyor fakat şartlar kısmında FTTB ile ilgili bir şey yazmıyor. SOL FTTB Altyapı ile Millenicom kullanan var mı?

• Evet kullanılır.

Altyapının FTTB veya FTTH olması bir şeyi değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfear -- 30 Ocak 2022; 13:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pakete geçebilen kullanıcıları gördüm. Bence Milleni ile uğraşmaktan ise bu paket daha uygun. Dönüşünüzü merak ediyorum.

https://www.superonline.net/kampanyalar/tv-plus-diger-kampanyalar/tv-plus-son-firsat-100-mbps-kampanyasi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 1 Şubat 2022; 15:7:29 >
  • Kullanılır, ama rezil olunur ve öyle bir koşarak kaçılır ki bir bakmışsınız turktelekom 24 ay taahhüt vermişsiniz

Çok sansürlü, sorunlu sistem hele milleni.com tarafından alıyorsanız, tavsiyem taahhüt vermemeniz olur, beğenmezseniz turknet geçersiniz ya da başka alternatif sağlayıcıya, superonline fiber mi turktelekom adsl mi deseler adsl seçerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kararınız nedir @sbturhan

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

taahütüm devam ettiği için zaten geçirtmiyor, ayrıca geçiş yapabilmek için birçok koşul koymuşlar ben zaten karşılamıyorum o koşulları.

• SOL hizmetinden genel olarak memnunum bölgemde sorunsuz çalışıyor. Yurtdışına ping sürelerim vs bölgemdeki diğer arkadaşlarıma göre çok çok düşük, sadece hız yükseltmek için Milenniye geçmek istiyorum zaten. Aboneliğimi kapattıktan sonra aynı altyapıdan 1 ay taahütsüz Millenicom deneyeceğim, SOL ile aynı performansı verirse kalırım vermezse, 100Mbps VDSL altyapım da mevcut. Sırayla deneyeceğim tüm ISS'leri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naptınız hocam sonuç nedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.