Şimdi Ara

sol kol ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler genelde spor yaptıgım zamanlarda oluyo ama bazen baska zamanlarda oluyo. sol elimde yüzük parmağımdan omzuma kadar sanki içerde bi tel varmışta o tel sızlıyomuş gibi. sızım sızım sızlıyo. ne olabilr ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurbol

beyler genelde spor yaptıgım zamanlarda oluyo ama bazen baska zamanlarda oluyo. sol elimde yüzük parmağımdan omzuma kadar sanki içerde bi tel varmışta o tel sızlıyomuş gibi. sızım sızım sızlıyo. ne olabilr ki ?

Hangi sporu yaptığını belirtmemişsin ama ağırlık kaldırıyorsan veyahut yüzme basketbol gibi bir sporu kastediyorsan bu normal olabilir... Tekrar etmesi sıkıntı yaratır, Koltuk altından başlayarak göğüs ve omzunun dışına doğru bu çerçevede dirseğine kadar masaj yapmanı öneririm.. ve 3-5 gün sol kolunu zorlama.. Tekrarı durumunda, Nörolojiye gitmelisin.. sakın İHMAL ETME.

Sinir sisteminle alakalı bir durum, ayak veya karın olsa omurganla ilgili bir sıkıntın olabilir derdim.. ama kol, olunca boyun veyahut truncuslarla alakalı bir durum da olabilir...

resimdeki yatay kemik köprücük, dallanmalarda sinirler kardeşim ;) evet tel gibi vücudumuzu sarıyorlar..

sol kol ağrısı

• Kolunun üzerine yatma gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah dostum. zaten araya sınav dönemi girdi gidemedim salona. bildiğin body işte önce biraz kardiyo sonra ağırlıklar. ama bu sıra bi sıkıntı yok cok sükür :)
  • bende aynı spor salonuna giderken senin anlattığın şekilde kolum uğuşuyordu.Nörolojiye sonra fizik tedaviye gittim bişiy bulamadılar.Daha sonra ortopedik yastık aldım.Meğerse boyun ağrısından dolayı sol kolumu etkiliyormuş.bilgin olsun kardeş boyun ağrın falan varsa ortopedik yastık kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Serum Sonrası Kol Ağrısı
    7 yıl önce açıldı
    Sol kol uyuşması
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.