Şimdi Ara

Sol göğüs ve kol ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
24.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. 19 yaşındayım yaklaşık 1aydır sol kolumda ve göğsümde ağrı var. 1ay önce ilk başladıgında devlet hastanesine gittim ekg çekti doktor kalpte sorun olmadıgını söyledi dahiliyeye görün dedi gönderdi dahiliyeden randevu alamadm ağrı 3-4 gün kesilmeyince özel hastanede dahiliyeye gittim tekrar ekg ve akciğer filmi filan çektiler doktor bir sorun olmadıgını stres sinir vs gibi şeylerden olabileceğini veya kas gelişmesinden olabileceğini söyledi kas geliştirici ve b vitamini verdi ilaçları kullandım 1hafta sonra filan ağrı kesildi. ilaçlar bittiği için bıraktım zaten 1haftalıkdı. şimdi 1hafta önce hafiften gene ağrımaya başladı. şuan ağrısı baya şiddetli özellikle yatınca filan artıyor gün boyunca ağrı hiç geçmiyor. ne yapmam lazım korkuyormm

• Allah korusun kalp filan olmasın çünkü kalp ağrısı kolada vurur.sen en iyisi bikaç hastaneyede görün.neye stres yapıyorsan bir an önce birak yoksa iş kötü olabilir ağrın kronik hale gelmiş aman dikkat et!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pedrox

Allah korusun kalp filan olmasın çünkü kalp ağrısı kolada vurur.sen en iyisi bikaç hastaneyede görün.neye stres yapıyorsan bir an önce birak yoksa iş kötü olabilir ağrın kronik hale gelmiş aman dikkat et!!!

önce konuyu okuda yorum yap kalple alakası yok evham yapmışsın
  • fizik tedavide muayene ol
  • Bir takım sorularım olacak ilk önce.
    1-göğsünün neresi ağrıyor?
    2-ağrı olan bölgede kızarıklık var mı?
    3-ağrıya başka şeyler eşlik ediyor mu?
    4-kolunda uyuşma da var mı?
    5-boyununda ağrı var mı?
    6-koltuk altında bir şişlik var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmkurdumbnm

Bir takım sorularım olacak ilk önce.
    1-göğsünün neresi ağrıyor?
    2-ağrı olan bölgede kızarıklık var mı?
    3-ağrıya başka şeyler eşlik ediyor mu?
    4-kolunda uyuşma da var mı?
    5-boyununda ağrı var mı?
    6-koltuk altında bir şişlik var mı?

sol göğsüm ara sıra dalak diye tabir ettiğimiz kısımda gaz gibi bir sancı oluyor
    kızarıklık yok
    halsizlik iştahsızlık gibi sorunlarım var ama bu genel birde çok zayıfım bunuda belirtiyim
    uyuşma yok
    boyuna ilk başladıgı zaman ağrı vuruyordu ama şuan yok
    şişlik yok.

şuan ağrı geçmiş durumda ama yatınca eminim başlıcak..değerli yorumlarınız için tşkrlerr
  • Kardeş ne yaptın acaba, 12 yıl önce yazmışsın ama şuan aynı belitileri yaşayan 19 yaşında birisi olarak merak ettim, ağrın hala ara ara devam ediyor mu? Görünce cevap verirsen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.