Şimdi Ara

Sol yaratıcılığı: Makam koltuğunda köpek oturtuldu! Evet gerçekten oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı saçma. CHP'ye oy verdim ama bu tarz şeyleri anlamsız buluyorum. Bu tıpkı hiç alakamız olmadığı halde ümmet vs diyip ülkeye doldurulan tayfayla aynı kafa yapısı. Ülkenin sorunlarından uzak ve izole.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumuş şahsın tekisin, hala daha bir adam gibi başlık atmasını bile beceremiyorsun!

• selamivural kullanıcısına yanıt

Itlaftan başka çare yok bilader ne saçmalıyon köpek bu köpek it cocuk diyerek güzelleme yapıyorsun. Bu saldırgan itler yüzünden kaç kişi hayatını kaybetti. Sokak köpeği bir tanım yoktur gelişmiş toplumlarda. Hindistan la bir yaptınız ülkeyi sizin ve sizin gibi zihniyette ki insanlar yüzünden. Umarım sorun kökten çözülür. Sokaklarda köpek görmeyiz diyecem de sizin gibi hastalıklı çok insan var. Bunun önüne geçmeye calisacaklardir.

• Sol kafası

• piskolojik tedavi görmeli

• hayatında halkın içine karışmamış, genç yaştaki şımarık bi zengin kızı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    35 sene önce çocukken yaşadığım köpek saldırısını anlatmıştım bu forumda. biri beni alıntılayıp: "yalnız o olay öyle olmadı şöyle oldu..." diye benim çocuklukta yaşadığım olayı düzeltti. ben de: "okumadın galiba 35 sene önceki olay bu benim kendi başımdan geçen olay, sen orda değildin ki zaten senle tanışmıyoruz" yazdım. eleman busefer aynı şeyi yazdı: "farkındayım, o olayın nasıl olduğunu bilmem için orada olmama gerek yok, köpek iletişim kurmayı bilen insana saldırmaz, tüm köpek saldırıları annesi tarafından iletişim öğretilmeden büyütülen kişilere olur" diye tekrar yazdı.

bunlar ruh hastası. köpek bana saldırmış, ufacık çocuğum zaten o zamanlar, eleman köpeği değil beni suçluyo. görmediği olayı görmüş gibi: "o olay öyle olmadı şöyle oldu" diye düzeltiyo.

bide diyo ki, Avrupa'da hiç köpek saldırısı olmuyomuş çünkü Avrupa insanı iletişim kurmayı öğrenerek büyüyomuş.

yaa bunların yemin ederim bak akıl hastanesine bi görünmeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Haziran 2024; 10:32:18 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Sen köpeği yanlıs anlamıssın oyun istiyordur seni ısırma niyeti yoktur

Bak ne kadar sevimli sadece oyun istiyor

Can bu can.. Gidip sevseydin cebinden bir mama cıkartıp verseydin..

Sol yaratıcılığı: Makam koltuğunda köpek oturtuldu! Evet gerçekten oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Haziran 2024; 11:57:56 >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

Bir hümanist de bu , dili olmayan yaşlılar var bakım ihtiyacı var onlara gelince neden yardımsever olmuyorsunuz?

Sizin kapınıza saldırgan tehlikeli köpekleri koyalım her gün de mama verelim onlara bak bakalım kaç gün dayanacaksiniz

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    herzaman diyorum, insanlar kendileri gibi bi yaşam sürmekte olmayan kişileri anlayamazlar.

mesela bir kız bi erkeğin hayatını anlayamaz çünkü ikisinini yaşamı, hisleri, çıkarları, ve diğer insanlardan gördükleri muamele, kökten farklıdır.

aynı şey toplumun farklı tabakaları için de geçerli. sizin espiri olarak söylediğiniz şu sözleri ciddi şekilde inanarak söyleyen birsürü zengin şımarığı var bu ülkede.

Kuduz köpekle iletişim kurmaya çalışsınlar, tokalaşmak için ellerini uzatsınlar, yanak yanağa öpüşmek için kafalarını uzatsınlar bakalım ne oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 2 Haziran 2024; 14:14:56 >

Doğru ama daha komigi de var bu alman DW yayını cok gidiyor bu mevzunun üstüne.. Almanya Gercekten köpek maması satıyor Türkiye'ye.. Kendi ülkelerinde sokakta 1 tane bile it yok, Türkiye'deki itleri itlaf etmeyin diye yayın yapıyorlar.. Fakat kekolayzer r*d*w neden yayın yapıyor onu anlamıyorum acaba vırroların nasıl bir cıkarı var barzani de mi mama satısına girdi acaba? Sol yaratıcılığı: Makam koltuğunda köpek oturtuldu! Evet gerçekten oldu.  

• Bunlardan baslık olusturun hala yeni olaylar düsüyor sosyal medyaya

Sol yaratıcılığı: Makam koltuğunda köpek oturtuldu! Evet gerçekten oldu.
    Sol yaratıcılığı: Makam koltuğunda köpek oturtuldu! Evet gerçekten oldu. x (formerly twitter)
    Verlegen (@Verlegenx) on X
    https://x.com/Verlegenx/status/1796580274471657764
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    köpekle iletişim kuramayan biri daha.

yalnız o olay öyle kamerada göründüğü gibi olmadı şöyle oldu: ...

bakın Avrupa'da bu olaylar yaşanmıyor çünkü neden? Avrupa insanı iletişim kurmayı biliyor da ondan. (Bazı kişiler diyolar ki Avrupa sokak köpeklerini çoktan öldürmüş ve sokakta köpek yokmuş, külliyen yalan, Avrupa sokakları köpek kaynıyor efendim)

• İyi ki bazıları Afrika da, Aslanların içinde veya Rusya da Ayıların içinde veya Asya da Bengal kaplanlarıyla beraber yaşamıyor, kökünü kazırsınız, canlı bırakmazsınız korkudan!

Kimse demiyor, sokaklar köpek dolsun, barınak mı yaparlar bi yere toplanıp kısırlaştırılırmı,çare bulunması gerekir, öldürmek çözüm olmamalı.

Kaç milyon sığınmacı bakılıyor, onlara harcanan milyar dolarların %1 i harcansa, sokakta aç, açıkta köpek kalmaz, vereceğiniz 1 avuç mama ve kapalı alan, amma abartıldı bu konu.

• İşin gaytasını çıkardılar.

• Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızıymış. 32 yaşındaymış. Belediyecilik alanında özgeçmişi nedir, o konuda bir bilgi bulamadım.

• Hayvanseverlik bile pahalı ırklar üzerine. Normal sokak iti alıp besleyen yok ama uyutulcak dediler mi kimse evine sokmaz ama sokaklarda sürü ile gezsin ister.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.