Şimdi Ara

Sol yaratıcılığı: Makam koltuğunda köpek oturtuldu! Evet gerçekten oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• "Çeşme Belediye Başkanı, makam koltuğuna oturttuğu köpeğiyle fotoğraf paylaştı."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CHP'nin iktidar olmak gibi bir hedefi varsa halkın sorunlarının çözümüne karşı bu şekilde engelleyici olmaması gerektiğini anlaması gerekiyor. halk kendine yapılan iyiliği unutur ama kötülüğü asla unutmaz.

Eğer bu sokak köpeği yasasını CHP engelleyebilirse, sokakta köpekler tarafından taciz edilen, kendisi veya yakını sokak köpeği tarafından ısırılan her vatandaş CHP'ye küfür edecek, sittin sene CHP'ye oy vermeyecek. CHP'nin artık aklını başına alıp elit kesimin değil halkın sesine kulak vermesi gerekiyor.
    35 sene önce çocukken yaşadığım köpek saldırısını anlatmıştım bu forumda. biri beni alıntılayıp: "yalnız o olay öyle olmadı şöyle oldu..." diye benim çocuklukta yaşadığım olayı düzeltti. ben de: "okumadın galiba 35 sene önceki olay bu benim kendi başımdan geçen olay, sen orda değildin ki zaten senle tanışmıyoruz" yazdım. eleman busefer aynı şeyi yazdı: "farkındayım, o olayın nasıl olduğunu bilmem için orada olmama gerek yok, köpek iletişim kurmayı bilen insana saldırmaz, tüm köpek saldırıları annesi tarafından iletişim öğretilmeden büyütülen kişilere olur" diye tekrar yazdı.

bunlar ruh hastası. köpek bana saldırmış, ufacık çocuğum zaten o zamanlar, eleman köpeği değil beni suçluyo. görmediği olayı görmüş gibi: "o olay öyle olmadı şöyle oldu" diye düzeltiyo.

bide diyo ki, Avrupa'da hiç köpek saldırısı olmuyomuş çünkü Avrupa insanı iletişim kurmayı öğrenerek büyüyomuş.

yaa bunların yemin ederim bak akıl hastanesine bi görünmeleri lazım.
    Hayvan düşmanları diyerek konuyu çarpıtanların cümleleri manipülasyon dolu.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tıpkı medeni ülkelerin vatandaşları gibi sokaklarında başıboş sahipsiz köpek istememesi hayvan düşmanlığı mı oluyor?

Hayvan düşmanı diyerek insanlara hakaret etmeyin. Sokak köpeklerini bende istemiyorum ama evimde kuş ve balık besliyorum. Şimdi ben hayvan düşmanı mıyım?

Zamanında hükumet sokak köpeklerini toplamak istediğinde köpeklerin yeri barınak değil diyerek hepiniz karşı çıktınız ve hükumete engel oldunuz. CHP belediyeleri hükumetin emri olduğu halde sokak köpeklerini toplamaya dahi tenezzül etmedi. Sayenizde sorun giderek büyüdü ve artık barınaklarla bile kontrol altına alınamayacak duruma geldi. Kısırlaştırma zaten göz boyamadan başka bir şey değil. Kısırlaştırılıp sokağa salındıktan sonra ne anladı vatandaş bu işten. 10 - 15 yıl arası ömrü var köpeklerin. 10 - 15 yıl daha sokaklarda mı yaşayacaklar? Ayrıca, köpek toplama ekipleri kısırlaştırılmamış köpeği kısırlaştırılmış zannedip toplamıyorlar. Çünkü, mama lobisine hizmet eden tayfa daha çok köpek üresin diye kısırlaştırılan köpeklere takılan küpelerin çakmasını yapmışlar ve gördükleri köpeğe taktıkları için köpek toplama ekiplerinin yanılmasına sebep oldular yıllarca. Onun için kısırlaştırma başarıya ulaşamadı. Hem köpeklerin yeri barınaklar değil diyerek engel oldunuz hem de çakma küpeler takıp kısırlaştırmak için toplayan ekipleri yanılttınız.

Sayenizde barınaklarda artık başıboş köpekleri kaldıramayacak vaziyette. 1 çuval inciri berbat ettiniz. Bu köpekler uyutulacaksa sizin yüzünüzden uyutulacak. Hükumetin, belediyelerin ve ekiplerin işini yapmasına engel oldunuz.

Siz hayvan sever falan değilsiniz. Gerçek hayvan sever bizleriz. Tıpkı medeni ülkelerde olduğu gibi.

Sanat camiasının, ünlülerin, CHP yönetim kadrosunun, Sözcü Gazetesinin, ne şiş yansın ne kebap diyen youtuberların tepkisini asla ciddiye almayın. Onlar korunaklı sitelerinden arabaları ile ayrılıp, akşam arabaları ile korunaklı sitelerine dönen insanlar. Onlar, ne mahalle hayatı yaşayan ne de kırsal hayat yaşayan halk ile empati yapamazlar, yapamayacaklar. Zamanında mahalle hayatı yaşayıp korunaklı sitelere geçenler ise 90 lı yıllarda ki gibi her mahalle de 1 - 2 tane sokak köpeği var zannediyor. Yav çocuk parklarının üzerindeki çimleri bile istila etmiş durumdalar. Çocuklar, köpekler kovalayacak diye parkların içinde bile özgürce koşamıyor, top oynayamıyor. Köpek dışkılarından ve yemek artıklarından kaptıkları parazitlerde cabası. Geceleyin gürültü yaparak insanların uyku kalitesini de bozuyorlar. İnsanlar sokak köpeklerinin gürültüsünden kalitesiz uyku uyudukları için sabah okula işe yorgun gidiyorlar.

Kenar mahallelerde saldırı altında olan vatandaşlar ile halkın sorununu göremeyen ve rezidansta oturan insanlar. Oradan atıp tutmak kolay. Bir videoda köyün çıkışında köpekleri besleyip köylünün mahsur kalmasına sebep olmuşlardı. Köylü şikayet edince de köylüye saldırmışlardı (evet insanlar saldırmışlardı).

Rezidanslara her gün 10 ton mama ve et bırakalım. Bakalım fikirleri değişecek mi?

CHP sokak köpegi sevenlerin partisidir.. Burada büyüksehir belediye baskanı AKP'liyken, yasada alındıgı yere bırakılır yazmasına rağmen, emaille iletisime gecince, köpek alıyorlardı ve götürüyorlardı bir daha o köpegi görmüyordum, muhtemelen götürüp sehir dısına atıyorlardı.. Belediye baskanı degistikten sonra artık adam özel emir mi verdi ne olduysa, emaillere copy paste hayvan yasası ekleyerek yanıt vermeye basladılar.. Bu partinin ne belediye, ne ülke yönetimine gelmesini istemiyorum. Umarım hic iktidara gelemezler belediye bile kazanmaması gereken partidir..

• sahipli bakımlı şişko bir köpek yiyorsa sokaktaki pireli aç saldırganı oturtsunda görelim Sol yaratıcılığı: Makam koltuğunda köpek oturtuldu! Evet gerçekten oldu.   ev köpeğini oturtmuş komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mayıs 2024; 16:59:51 >
  • halkın sorunlarından ne kadar uzak olduklarını göstermek için birbirleriyle yarışıyorlar.

• İşte bir zengin bebesinin kızını belediye başkanı yaparsan akıl tutması yaşanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP'nin iktidar olmak gibi bir hedefi varsa halkın sorunlarının çözümüne karşı bu şekilde engelleyici olmaması gerektiğini anlaması gerekiyor. halk kendine yapılan iyiliği unutur ama kötülüğü asla unutmaz.

Eğer bu sokak köpeği yasasını CHP engelleyebilirse, sokakta köpekler tarafından taciz edilen, kendisi veya yakını sokak köpeği tarafından ısırılan her vatandaş CHP'ye küfür edecek, sittin sene CHP'ye oy vermeyecek. CHP'nin artık aklını başına alıp elit kesimin değil halkın sesine kulak vermesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 31 Mayıs 2024; 19:7:34 >
  • işte chp zihniyeti budur. bu aziz millet asla sizi iktidar yapmayacaktır.

• Kenar mahallelerde saldırı altında olan vatandaşlar ile halkın sorununu göremeyen ve rezidansta oturan insanlar. Oradan atıp tutmak kolay. Bir videoda köyün çıkışında köpekleri besleyip köylünün mahsur kalmasına sebep olmuşlardı. Köylü şikayet edince de köylüye saldırmışlardı (evet insanlar saldırmışlardı).

Rezidanslara her gün 10 ton mama ve et bırakalım. Bakalım fikirleri değişecek mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayvan düşmanları diyerek konuyu çarpıtanların cümleleri manipülasyon dolu.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tıpkı medeni ülkelerin vatandaşları gibi sokaklarında başıboş sahipsiz köpek istememesi hayvan düşmanlığı mı oluyor?

Hayvan düşmanı diyerek insanlara hakaret etmeyin. Sokak köpeklerini bende istemiyorum ama evimde kuş ve balık besliyorum. Şimdi ben hayvan düşmanı mıyım?

Zamanında hükumet sokak köpeklerini toplamak istediğinde köpeklerin yeri barınak değil diyerek hepiniz karşı çıktınız ve hükumete engel oldunuz. CHP belediyeleri hükumetin emri olduğu halde sokak köpeklerini toplamaya dahi tenezzül etmedi. Sayenizde sorun giderek büyüdü ve artık barınaklarla bile kontrol altına alınamayacak duruma geldi. Kısırlaştırma zaten göz boyamadan başka bir şey değil. Kısırlaştırılıp sokağa salındıktan sonra ne anladı vatandaş bu işten. 10 - 15 yıl arası ömrü var köpeklerin. 10 - 15 yıl daha sokaklarda mı yaşayacaklar? Ayrıca, köpek toplama ekipleri kısırlaştırılmamış köpeği kısırlaştırılmış zannedip toplamıyorlar. Çünkü, mama lobisine hizmet eden tayfa daha çok köpek üresin diye kısırlaştırılan köpeklere takılan küpelerin çakmasını yapmışlar ve gördükleri köpeğe taktıkları için köpek toplama ekiplerinin yanılmasına sebep oldular yıllarca. Onun için kısırlaştırma başarıya ulaşamadı. Hem köpeklerin yeri barınaklar değil diyerek engel oldunuz hem de çakma küpeler takıp kısırlaştırmak için toplayan ekipleri yanılttınız.

Sayenizde barınaklarda artık başıboş köpekleri kaldıramayacak vaziyette. 1 çuval inciri berbat ettiniz. Bu köpekler uyutulacaksa sizin yüzünüzden uyutulacak. Hükumetin, belediyelerin ve ekiplerin işini yapmasına engel oldunuz.

Siz hayvan sever falan değilsiniz. Gerçek hayvan sever bizleriz. Tıpkı medeni ülkelerde olduğu gibi.

Sanat camiasının, ünlülerin, CHP yönetim kadrosunun, Sözcü Gazetesinin, ne şiş yansın ne kebap diyen youtuberların tepkisini asla ciddiye almayın. Onlar korunaklı sitelerinden arabaları ile ayrılıp, akşam arabaları ile korunaklı sitelerine dönen insanlar. Onlar, ne mahalle hayatı yaşayan ne de kırsal hayat yaşayan halk ile empati yapamazlar, yapamayacaklar. Zamanında mahalle hayatı yaşayıp korunaklı sitelere geçenler ise 90 lı yıllarda ki gibi her mahalle de 1 - 2 tane sokak köpeği var zannediyor. Yav çocuk parklarının üzerindeki çimleri bile istila etmiş durumdalar. Çocuklar, köpekler kovalayacak diye parkların içinde bile özgürce koşamıyor, top oynayamıyor. Köpek dışkılarından ve yemek artıklarından kaptıkları parazitlerde cabası. Geceleyin gürültü yaparak insanların uyku kalitesini de bozuyorlar. İnsanlar sokak köpeklerinin gürültüsünden kalitesiz uyku uyudukları için sabah okula işe yorgun gidiyorlar.

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    "CHP belediyeleri hükumetin emri olduğu halde sokak köpeklerini toplamaya dahi tenezzül etmedi."

Gercek hayvansever misin, baska sey mi bilmem ama pek durust ve samimi bir insan olmadigin da gercek. Hukumet sag olsun Allah'tan gelen, en bastan hic onlem alamayacaklari bu isi cozmek icin ne gerekiyorsa yapti ama cehape tas koydu, cok haklisin.

• Başlığı gördüm bu tarz bir hareketi yapsa yapsa CHP'li bir belediye yapar dedim ve hiç te şaşırtmadı...

Efsane hareketler :D Yarın birde toplanıp köpeklerle beraber Ankaraya yürürseler. Sonrada hayvan barınaklarının kapısına dayanırsalar tamamdır ve sordular mı efsane muhalefetiz der geçerler şaka gibiler resmen ya. Olmadı birde köpek mitingi tek başına iktidar olurlar.

• CHP sokak köpegi sevenlerin partisidir.. Burada büyüksehir belediye baskanı AKP'liyken, yasada alındıgı yere bırakılır yazmasına rağmen, emaille iletisime gecince, köpek alıyorlardı ve götürüyorlardı bir daha o köpegi görmüyordum, muhtemelen götürüp sehir dısına atıyorlardı.. Belediye baskanı degistikten sonra artık adam özel emir mi verdi ne olduysa, emaillere copy paste hayvan yasası ekleyerek yanıt vermeye basladılar.. Bu partinin ne belediye, ne ülke yönetimine gelmesini istemiyorum. Umarım hic iktidara gelemezler belediye bile kazanmaması gereken partidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Haziran 2024; 8:27:11 >
  • Chp denilince; camileri ahır yapmak, heykel yapmak vs gibi icraatların yanına bu da eklenip akıllara kazınmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 1 Haziran 2024; 11:44:40 >
  • Rezidans bahçelerine BARINAKLAR yapılsın ve bunu kanun çıkartarak tescil edilsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chp arkadaki pozdan öndeki poza nasıl geldi bi türlü anlamadım.

• Sol aşırılar

• abi şaşırdınız mı, noldu size!

Bilmem, 10 milyon mu, 15 milyon sığınmacı bakıyorsunuz, sesiniz çıkmıyor, dili olmayan köpeklere 90 lâf ediyorsunuz.

Bu köpekler uzaydan gelmedi ki, veya sığınmacılar gibi, sınırlardan bavullarla gelmedi ki, hepsi bu ülkenin çocukları, sokaklarda bu canlıları rezil vaziyette yaşatıyorsanız, bu da sizin ayıbınız.

Sınırlarınız içinde yaşayan her canlı artık bu ülkenin canlısıdır ve insana yaraşır şekilde bakmak zorundasınız. Barınak mı kurarsınız, kısır mı yaparsınız, bi çözüm bulunmak zorundadır.

Sığınmacılara bilmem kaç milyar dolar harcadık diye övünenler, bu dilsiz canlılara o harcadığıızın yüzde 1 ini harcasanız zaten aç açıkta köpek kalmayacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 1 Haziran 2024; 15:56:36 >

• Ben oy kullanmamıştım iyi olmuş kullanmadığım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şeriatçı sağcılardaki fantazi ve yaratıcılık üzerine kimse su dökemez.

fantazide nirvana

Sol yaratıcılığı: Makam koltuğunda köpek oturtuldu! Evet gerçekten oldu. VeTürkiye TVyoutube
    Sosyal medya çok 'huri' fantazisi gördü ama bu hocanınki gibisini hiç görmedi. Sinan Oğan'ın "Şu tarikatçı, sahte hocalardaki fantazilere bakar mısınız? Adam güzel ahlak dini İslam'ı anlatacağına kafayı hurilerle bozmuş...!" notuyla paylaştığı video olay oldu. Kim olduğu bilinmeyen hocanın, ev sohbetinde kendisini dinleyenlere yaptığı 'huri' tarifi yok artık dedirtti.
    https://www.youtube.com/watch?v=cAFP4iMAkD0
  • Onu oyuncak gibi alıp sıkılınca sokağa atanlara söylemeniz lazım. Dili mi yok; her canlının kendine özgü dili var; hatta aynı tür içinde bile farklı diller. O kadar önemsiyorsanız; sahiplenip yaşadığınız iyi imkanları ve ortamı paylaşmanız lazım.

Ayrıca et yeme alışkanlığınızdan da vazgeçmeniz lazım. Pek te öyle gözükmüyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.