Şimdi Ara

SOLAK BİRİ İÇİN YARDIM GAMEPAD SORUNU YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün MGS4 ile Bad Company'i aldım ama çıldırmak üzereyim.
    Zira, gamepadi kesinlikle kullanamıyorum, COD4'te sixaxis teki topların yerlerini deiştireibliyorsunuz, yani sağ elini kullananlar için söylüyorum, sağ topu hedef almak, sol topu ise ileri geri sağ sola gitmek için kullanıyorsunuz. Ben ise solak olduğum için, COD4'te bunların yerlerini değiştirebiliyorum ve sol topu hedef almak için sağ topu ise ilerlemek için kullanıyorum.

Fakat!!, bu COD4'teki bu seçenek MSG4 ve Bad Company'de yok ve bu oyunları oynayamıyorum.

Sizden ricam, şayet yurt dışında da olsa, topların yerleri oyundan bağımsız şekilde gamepad'in kendi özelliği şeklinde değiştirilebilen gamepad biliyorsanız lütfen söyleyin.

Ya da benim aklıma, gamepad'in içini açıp, topların kablolarını mümkünse yerlerini değiştirmek geldi. Sizce böyle bir şey olabilir mi?

Bu konuda çok muzadiribim lütfen bilen bi arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiyit82 -- 12 Ağustos 2008; 10:09:41 >

• bende sol elimi kullanıyorum her isimde yemek yeme olayı hariç. ama hic zorlanmadım simdiye kadar gayet rahatım
  • bence oyun uretıcılerıne maıl at genelde cok kısa zaman sonra donus yapıyorlar..

Ve onlara sor durum bole bole hangı urunu kullanmamı onerırısınız dıye..

Elbet onların oyunların cıksı oncesı denemelerını yaptırdıkları grup ıcınde de solak olan bırılerı vardır..
  • Sakın kolun içini açma geri toplaman çok zor olur.
  • bu bakımdan tek sorunsuz konsol herhalde wii olur
  • Kendinizi zorlaya zorlaya bu şekilde oynamaya alışmanızı öneririm çünkü çıkan oyunların çoğunda böyle ayarlar olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

bende sol elimi kullanıyorum her isimde yemek yeme olayı hariç. ama hic zorlanmadım simdiye kadar gayet rahatım

Valla, PS3'ü ilk aldığımda hemen COD4'ü aldım ve gamepad ile FPS oynamaya da COD4 ile başladım ve onda da gamepad'i solak olarak ayarladım. Şimdi de bu özelliği olmayan başka FPS oyanamayacak mıyım? Zaten gamepade alışana kadar çok uğraştım bi de topların yerleri farklı olarak nasıl kullanacağım? :((...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Sakın kolun içini açma geri toplaman çok zor olur.

En sevdiğim oyun türü FPS ve FPS oynayamayacaksam (COD4 dışında) PS3'ün hiçbir anlamı kalmıyor. Bir tane kolu feda etmeye dener, yeter ki, hani kafamda tasarladığım gibi toplara giden kablolar ve o kabloların yerleri değiştirilebilir olsun. Becerebilirsem harika olur, bunun yanında bunların yerlerini gamepad'in üzerinde bir tuş ile değiştirme özelliği olan bir gamepad olsa çok daha iyi olur da, yabancı sitelere de baktım yok sanırım öyle bir şey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Kendinizi zorlaya zorlaya bu şekilde oynamaya alışmanızı öneririm çünkü çıkan oyunların çoğunda böyle ayarlar olmuyor.

Son çare olarak öyle deneyeceğim, aslında COD4'te de böyle bir özellik olmasa idi zaten normal şekilde alışacaktım. Napalım yapacak bir şey yok galiba?
  • bende solağım ama çok rahat oynuorum ama işin garibi futtbolu sağ ayakla bilardoyuda sağla oynarım geri kalan herşey sol dostum bence eğer tekrar istersen cod4 ü normal gamepad ayarlarıyla bitir sola ayarlama belki o zaman alışırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yiyit82

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Sakın kolun içini açma geri toplaman çok zor olur.

En sevdiğim oyun türü FPS ve FPS oynayamayacaksam (COD4 dışında) PS3'ün hiçbir anlamı kalmıyor. Bir tane kolu feda etmeye dener, yeter ki, hani kafamda tasarladığım gibi toplara giden kablolar ve o kabloların yerleri değiştirilebilir olsun. Becerebilirsem harika olur, bunun yanında bunların yerlerini gamepad'in üzerinde bir tuş ile değiştirme özelliği olan bir gamepad olsa çok daha iyi olur da, yabancı sitelere de baktım yok sanırım öyle bir şey...

kablo değiştirme olayını anlayan birine ddanış bence

• bende solagım hemde her ısımı solla yaparım sol el ayak var sankı ... ps2de black en zorda bıtırdım.... cok rahat aslında klavyede okdar rahat fps oynamıyorudum....solak olmak supergamepadde super acıp bozma bence..

• Gamepadin analog çubuklarına(toplarına) kablo gelmiyor. Direkt kartın üzerine lehimli. Sök-tak yapamazsın yani. Öte yandan arkadaşında dediği gibi L3-R3 değişme seçeneği oyunların çoğusunda bulunmayan bir seçenek. Alışmaktan başka çaren kalmıyor.
  • bende solagım bı defa ps3 de fps denedım alısık olmaıgım için berbat geldi çıktım
  • En iyisi 1 bölümü yani mgs4 yada bf 1bölümünü 1-2 saat oynayıp nişan almaya koşmaya,oyunu oynamaya çalışmak.anca öyle alışırsın başka yolu yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yiyit82

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Kendinizi zorlaya zorlaya bu şekilde oynamaya alışmanızı öneririm çünkü çıkan oyunların çoğunda böyle ayarlar olmuyor.

Son çare olarak öyle deneyeceğim, aslında COD4'te de böyle bir özellik olmasa idi zaten normal şekilde alışacaktım. Napalım yapacak bir şey yok galiba?

iyi bir elektronikçiye götür bütün tuş ve kol takımının yerlerini değiştirirler, benim kuzen bile fizik öğretmeni, geçenlerde kullanmıyorum diye ona 4 buttonlu kollu joystick verdim, seninki onu 15 buttonlu yapmış.
  • Eğer günlük oynama süreni söylersen sana bir program hazırlattırtabilirim.
  • bende solağım fakat oynadıkca alışıyor insan heralde ben bugune kadar hic zorluk cekmedim yaklaşık 8 senedir ps koluyla haşir neşir oldugumdan heralde... bence kardeş sende biraz ugraş sonunda alışıyor insan herşeye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 17 Ağustos 2008; 15:25:44 >
  • Bende solağım MGS oynarken hiç alışamadım bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.