Şimdi Ara

Solaklar FPS Oynarken Zorluk Çekiyor Musunuz.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yıllardır merak ediyorum İllaki aramızda solaklar vardır,eskiden CS'de silahı kullanmanın el değiştirme seçeneği mevcuttu,ama benim oyunda sağ ele almıyordu çok zorlanıyordum sol elde oynarken
    Bu yeni oyunlarda hep sağ elde oluyor o yüzden hiç bakmadım değiştirme seçeneği var mı diye ama sanmıyorum

Evet solaklar zorluk çeken var mıdır.?

• sol elimi sadece.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

sol elimi sadece.....

Anlamadım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaManyak

quote:

sol elimi sadece.....

Anlamadım açıkçası

sol elimi mi mi? Kafam karıştı.. adamlar mouse'u solak yapıyorlar ve sağ elle de yön tuşlarını değiştirerek basıyorlar. Birebir şahidim dostum..

• quote:

sol elimi sadece.....

ahahahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: burukan

quote:

quote:

sol elimi sadece.....

Anlamadım açıkçası

sol elimi mi mi? Kafam karıştı.. adamlar mouse'u solak yapıyorlar ve sağ elle de yön tuşlarını değiştirerek basıyorlar. Birebir şahidim dostum..

Bende solağım mouse' yi sağ elimle kullanıyorum ve solakların % 90' nı da sağ eliyle kullanıyordur, çünkü mouse' u sol elin için ayarlarsan başka bir yere gittiğinde zorluk çekersin iş yerinde, cafede falan kullanamazsın ve hiç zorluk çekmiyorum ve diğer solaklarında zorluk çektiğini zannetmiyorum birde her gün BF3 oynarım hemde dehşet oynarım sorun olmuyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gogoesteban

quote:

quote:

quote:

sol elimi sadece.....

Anlamadım açıkçası

Bende solağım mouse' yi sağ elimle kullanıyorum ve solakların % 90' nı da sağ eliyle kullanıyordur, çünkü mouse' u sol elin için ayarlarsan başka bir yere gittiğinde zorluk çekersin iş yerinde, cafede falan kullanamazsın ve hiç zorluk çekmiyorum ve diğer solaklarında zorluk çektiğini zannetmiyorum birde her gün BF3 oynarım hemde dehşet oynarım sorun olmuyor yani.

benim bir arkadaşım var solak ve sağ elle mouse kullanarak benden iyi quake oynuyor meziyetsiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mouse'u sol eliyle kullanmayı hiç düşünmedim açıkçası,oyun içinde silahın sağ elde olmasını direkt olarak düşünmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: Gogoesteban

quote:

quote:

quote:

sol elimi sadece.....

Anlamadım açıkçası

benim bir arkadaşım var solak ve sağ elle mouse kullanarak benden iyi quake oynuyor meziyetsiz

Ben birde mouse' u sol elimle kullanmaya kalktım solak olduğum halde kullanmayı beceremedim

• quote:

Mouse'u sol eliyle kullanmayı hiç düşünmedim açıkçası,oyun içinde silahın sağ elde olmasını direkt olarak düşünmüştüm

oyun içinde silahın ne tarafta olduğu mouse'u sol elle tutmaktan daha çok kafa karıştırır, aynen ingiltere'de direksiyonun sağda olduğu arabalar gibi 98 öncesi fps oyunlarında genellikle ortadaydı silah, en iyisi oydu galiba şimdi sağda olunda sağ taraftaki görüş alanının %40'ını yiyor, bi de konsol port oyunlar eşşek gibi silah ve 50-60 fov ile gelmiyorlar mı deli oluyorum. at gözlüğü takıp fps oynuyormuş gibi hissediyor insan.

• quote:

quote:

Mouse'u sol eliyle kullanmayı hiç düşünmedim açıkçası,oyun içinde silahın sağ elde olmasını direkt olarak düşünmüştüm

oyun içinde silahın ne tarafta olduğu mouse'u sol elle tutmaktan daha çok kafa karıştırır, aynen ingiltere'de direksiyonun sağda olduğu arabalar gibi 98 öncesi fps oyunlarında genellikle ortadaydı silah, en iyisi oydu galiba şimdi sağda olunda sağ taraftaki görüş alanının %40'ını yiyor, bi de konsol port oyunlar eşşek gibi silah ve 50-60 fov ile gelmiyorlar mı deli oluyorum. at gözlüğü takıp fps oynuyormuş gibi hissediyor insan.

Tercuman oldun bana

• quote:

quote:

quote:

Tercuman oldun bana

hakikaten öyle. mouse'un 2. tuşuna bastığımızda iron sights, red dot sight, eşşeğin uzvu sights felan zoom yapıyoruz ya, nişan alıyoruz yani. işte o zoom olayının nişan almayı kolaylaştırması lazım, fov böyle dandik olunca nişan almak imkansız oluyor, görüş açın daha da küçülüyor. elimi getiriyorum, burnumun önüne yapıştırıyorum hala eşşek gibi görüş açım var ama yeni nesil fps'lerde 20. derece sağı görmem için bile 45 derece sağa dönmem gerekiyor. resmen at gözlüğü

• Ben sağlağım ama bir kere sol ele almıştım cs oynarken oyunu,aşırı derecede zor gelmişti adam vurmak sizi gayet iyi anlıyorum
  • Haha çok iyi ya
  • Bir solak olarak söyleyim: Silahın sağda veya solda olması benim için önemli değil. Ayrıca mouse'yi sol elimle kullanamam [Doğal olarak] Silahın hangi tarafta olduğu önemli değil silah olsun yeter :D [Nefes alsın yeter der gibi oldu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Bir solak olarak söyleyim: Silahın sağda veya solda olması benim için önemli değil. Ayrıca mouse'yi sol elimle kullanamam [Doğal olarak] Silahın hangi tarafta olduğu önemli değil silah olsun yeter :D [Nefes alsın yeter der gibi oldu]

Ben silah sol eldeyken resmen epic faildim ya helal olsun ne diyim
  • quote:

quote:

Bir solak olarak söyleyim: Silahın sağda veya solda olması benim için önemli değil. Ayrıca mouse'yi sol elimle kullanamam [Doğal olarak] Silahın hangi tarafta olduğu önemli değil silah olsun yeter :D [Nefes alsın yeter der gibi oldu]

Ama bi dakka yaaa silah sol elimde iken zorlanirım ya :D :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ama bi dakka yaaa silah sol elimde iken zorlanirım ya :D :D

Counterda olmustu bu bana baska oyunda olmadı yaa oynuyodum çok kötü değildim ama böyle rahatsız oluyodum dürtüyodu sanki bişe beni tik gibi bişeydi

• ben bir keresinde gördüm cocuk fifayi capraz oynuyordu. sağ el wasd. sol el yön tuşları . gül gül öldüm D:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadwiCk^ -- 15 Şubat 2012; 0:23:26 >
  • yaw bn normalde saglagım ama mouse u oldum olalı solla kullanırım ve cafe iş vs yani farklı biyerde kablo uzamaması sıkıntısı dısında hic sıkıntı yasamadm fps de cok oynarım ve hc sıkıntı olmadı bide sag elimle fps oynasam olmekten ayaga kalkmamzdım herhlde:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.