< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Solcular bu yüzden kaybetmeye mahkumlar. Akpli yine haşmetliye toz kondurmadı!
-
-
A101, BİM'den her mahallede olacak şekilde daha ucuza satan market mi varmış ki şikayet ediyorlar? Napacakmış RTE bu marketlere, market mi kapattıracak? Lan bir insan gözünün direkt önündeki sorunu görmemek için nasıl bu kadar takla atıp kıvırır şaşıyorum ya. A101'ler BİM'ler olmasa acından geberecek tipler bu marketleri eleştiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A101 Bim Şok gibi marketler kapansın aç kalırlar haberleri yok. Hep protein eksikliğinden ve CIAsal islamcılar yüzünden bunlar.
-
işte bunu aşmanız için üremeniz şart gardaş. ben ikinciyi kısmet olursa Allah nasip ederse seneye yapıcam. 3. belki niyetliyiz ama işte bu yeni çağ bizi üremekten geri bırakıyor. Atatürkçü ve Türkçü nesiller için üremem lazım.
-
Hocam 3 tane de yapsan 5 tane de yapsan yine geçemezsin herkesin 15-20 yapması lazım o zaman anca. Ama işte bunun da sonuçları olur. Ben Atatürkçü ideoloji dışında Dünya'nın nüfusunun da çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bu da üremememiz gerektiğini gösteriyor veya üremeyi yavaşlatmamız. Cahillikle savaşmanın daha etkili yolları için çaba sarfedilmeli. Üreme bunun hem zor hem maliyetli hem de çok işlevsiz olan bir yolu. Cahillin nüfusunu kırmak için cahille doğum yarışı yapılmaz hocam. Tabii çocuk sizin, karar sizin. Bakabiliyorsanız yapın.
-
ben bu konuda globallerin parlattığı fikirlere katılmıyorum. mesela küresel sıcaklık konusunda uyaran adam özel jeti ile geziyor. amerika'da 10 bin özel jet var. her gün 1000 den fazlası 3 saat uçuyor.
ama world order agenda'ya göre kürese krizi 1 milyar inek osurarak yükseliyor? buna ben inanmam. inanırsam bugüne kadar edindiğim bilgilere birikime ihanet etmiş olurum.
çocuk konusunda da aynı. evet hızlı ürüyoruz ama üreyenler 3. sınıf ülkeler. bunlar için duyar kasanlar da genelde batılı demokrat siyasiler. akıllı nüfus ürerse merak etme bunların hiç biri olmazdı.
-
Doğru. Herif V8 motorla geziyor, hükümeti başka fakir ülkelerdeki vatandaşların fındık motorlu araçlarından karbon ayak izlerini kesmesini istiyor. kaldı ki fakir ülkeler zaten daha az tüketim yapıyor, çünkü fakirlikten. Zaten burada sıradan vatandaşın çok da yapabileceği bir şey yok. Bu çelişkili ama bu küresel ısınmanın yalan olmasından değil zenginlerin ve eli güçlü kişilerin çifte standardından, şımarıklığından, vurdumduymazlığından. Neticede 40-50 derece altında kuryelik yapan, tarlada çalışan, işe gidip gelen kendileri değil emrinde çalıştırdıkları köleleri.
Aslında onların ürememeleri lazım ama işte burada yine zenginlerin çıkarları korunacak diye o 3. sınıf ülkelerin üremelerine göz yumuluyor aslında alttan alttan destekleniyor. Neticede tuvalet temizleyecek adam da lazım, tarlada üç kuruşa çalışacak işçiler lazım, madende çalışacak vs. Ucuz iş gücü lazım kodamanlara. Ne kadar çok nüfuz o kadar çok üç kuruşa muhtaç insan o kadar çok sömürülecek köle kodamanlar için. Nüfus rekabetine girmeye kalkarsan yetişemezsin kaybedersin, üstelik bundan kodaman kesimi daha çök karlı çıktığı gibi bir de sen çoluğunu çocuğunu bu rekabetin içine sokmuş olursun, kendinle birlikte. Adam 10 çocuk yapıyor buyur rekabet et bunla. Rekabet etmeye kalkarsan ona benzersin, çocuğuna ailene o umduğun hayat standardını sağlayamazsın o zaman da. Çünkü senin de kaynakların sınırlı, sınırlısın.
Cehaletle her zaman her yerde savaşılmalı ama buna katılıyorum.
-
Solcuların kaybetme nedeni bu tarz insanlar flan değil.
Kaybetme nedeni halktan kopuk olmaları siyaset yapmayı bilmemeleri ve LİDER ÇIKARTAMAMALARI... Yoksa düzgün bir lider çıkarsalar halkın içinde olsa ve çata çat mantık çerçevesinde siyaset yapsa ne AKP kalır ne sağ iktidarlar.
Ecevit Ayarında bir lider çıkardıda seçmedi sanki halk. Bu ülkede şaka gibi 13 yıl Kemal Kılıçdaroğlu lider diye dolaştı pirom kurtarıcımız efsane dedem diyordu forumdada bir kesim. Ekmek İçin Ekmelettini dayattılar bu ülkeye Cumhurbaşkanı diye. Sonra halk cahil halk bilmiyor diye dalga geçiyorlar birde.
Halk düzgün siyaset gördümü düzgün aday gördümü alternatif gördümü her türlü oyunu verir kimse saf veya cahil değil göründüğü kadar.
Ama muhalefet çıkıyor 6-7 parti ülke yönetecek herkes Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak herkese 2-3 bakanlık deyince bunlardan olmaz diyor.
Yok 300-400 milyar $ para getirecem bana söz verdiler diyor. Buna inanmıyor halk.
Veya çıkıyor depremzedelere bedava ev verecem diyor ! Nasıl diye sorguluyor halk cevap bulamıyor.
Veya çıkıyor terör bitecek diyor ! ( Nasıl dedi mi cevap yok diğer tarafta DEM parti ile iş tutma Selahattin Demirtaş'a selam gönderme varken nasıl olacak diyorlar. )
Veya çıkıyor muhalefet 1 milyon öğretmeni atayacaz diyor işsize iş çifçiye para emekliye para ama kaynak dedimi ses yok... Böyle böyle liste uzar gider.
Bakan bir kişi çıkıp CHP'nin politikası şudur dış politikası budur terör ile mücadele politikası bu Rusya ya bakışı şu ABD'ye bakışı bu diyebilir mi ? ( Diyemez çünkü bilmiyoruz. Ama abi AKP eleştirisi dinlemekten kendilerini anlatmıyorlar. )
-
Tekirdağ'ın aslanı x2yk ozkank kardeşim, inşallah sen de vergi verdiğini hissedeceksin.
Halka inmek ne demektir? Patates fiyatından kılıçdaroğlu'na saydıran, mazot fiyatının hesabını mansur yavaş'tan soran birine neyi anlatabilirsin? Iyi bir lider nasıl bu vatandaşı ikna edebilir? İkna etmek, ikna edilecek kişide düşünme yetisi gerektirir. Muhalefet alternatif politikalar üretmediği icin mi bu teyzenin oyunu alamıyor?
Daha yeni izlediğim video var, kadın pahaliliktan İmamoğlu'nu mesul tutuyor, İmamoğlu ben ekonomi bakanı değilim dediğinde dinlemiyor bile. İstediğin kadar proje anlat, ne dinler ne de anlar.
Siyaset birkaç hususta dönüyor ülkede. Din, hdp, terör, dış güçler... Gerisi hikaye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 25 Haziran 2024; 9:24:16 >
işte bu yüzden üremeniz gerekli! yoksa bu ülkeyi bu cehalet çukurunda yüzünler bitiriyor.
-
Aslında haklısın ama onlar kadar hızlı çoğalamayız ki! Onlarda çocuk askerden geliyor 21 yaşında, hemen evleniyor, hiç sektirmeden 9 ay sonra baba oluyor. 2 sene sonra ikinciyi yapıyor, birkaç sene sonra üçüncüyü.
Güneydoğu ve mültecileri zaten konuşmaya gerek yok. Non stop gidip sonra devlet bize baksın diyorlar.
Biz, önce okul bitsin, sonra iş güç hallolsun, sonra birbirlerini tanısınlar, çocuk için birkaç sene beklesin derken 30 yaşını buluyor ilk çocuk. Ikinci ya oluyor ya olmuyor ama üçe genelde varmıyor.
Bir de rızkı Allah verir diyenlerden olmadığımız için eğer iyi bakamayacaksak, eğitimini üstlenecek gücümüz yoksa istemiyoruz. Biz çocuk okusun, sanatla, sporla ilgilensin, bir enstrüman çalsın istiyoruz. Yoksa sadece midesini doldurmak değil mesele.
işte biz bu takıntılarla uğraşırken, cahil malı götürüyor.
benim eşim de aynı kafadaydı. yok oraya gönderelim yok buraya gönderelim vs vs. Almanlar sistemi kurmuşlar. çocuk neye yetenekli ise ona yoğunlaşıyorlar. biz mesela baleye gönderdik. yaşı küçük diye kabul ettiler. ama annesi gibi boyun uzun olacak. o yüzden profesyönel baleci olamayacak ki biz de istemiyoruz pek. ama eşim yok keman yok piano vs vs.
şu an mesela piano için denemelere gidiyor. ikinci denemeye gidecek. öğretmeni bakacak yeteneği varsa kabul edecek. yoksa yeteneği yok adam boşa kürek çekmiyor.
ama biz ise yazdığın gibi o bu şu derken ... hayatımız da geçiyor çocuklarımızın çocukluğundan da çalıyoruz.
benim iddam zaten onlar 6 yapıyorsa biz de 6 tane yapıcaz. 3 tane yeterli. çünkü senin doğacak çocuğun onlardan doğacak 10 tanesini aklı bilgisi ve yetenekleri ileride zaten yönetiyor olacak.
sorun işte hiç ürenmemesi. hiç üremeyince hem sandıkta hezimete uğruyorsun hem de bunlardan çıkacak bir iki taneye eyvallah çekmek zorunda kalıyorsun.
ayrıca ben solu bu konuda çok romantik hayalperest buluyorum. devlet sistemi nasyo sosyalist bir sistem olsa, işte kendi genci 26 yaşına geldiğinde ucuza ev sağlayacak yani gencini 26 yaşına kadar aile kuracak kıvama getirmesi gerekirken, bizim dinciler de mülteci kasıyorlar. bakma chp de farksız. burada alman demokrat liberallerin eteklerinde gezen chp asla ama asla o mültecileri göndermeycek.
biraz medya akımına kapılmış görüyorum. bu işler rast gele olacak şeyler değil. düşün suriye ile Türkiye yakınlaştı. bizim dinciler "bizi gısganıyonuz, esad ve suriler bizim eski insanımız yani ozmanlı" diye algı kastılar. sonra suriye sınırında mayınlar temizlendi. hepsi "ozmanlı olacez" dalgasına yapıldı.
hayır mayınları da İsrail temizledi!
ulan hiç mi uyanmadı bizim dinciler diycem de onlarda o zeka bilmiyorum...
sonrasında işte durum ortada. albanya'dan bile teröristler Türkiye üzerinden suriye'de savaşa giderken, oranın cahil toplumu bize geldi. Avrupa'yı işgal etti.
Sana önerim : Barbara Lerner Spectre adında bir yahudinin 2000lerin başında yaptığı konuşmayı dinlemen. kalergi hede hödö ama adamlar göz göre göre tüm milletleri yıkmak için uygulamaya geçtiler.
bu geçiştede batıda ve bizde solcular yemlendi. mesela : kedi köpek beslemek modernlik! mesela : "çocuk dert, çocuk varsa özgür değilsin" algıları , mesela : "dünya nüfuzu fazla çocug yapmayacagıh" gibi algılarla batı toplumunu zehirlediler.
işte batıyı görüyorsun. Almanya ümitsiz vaka. bizde bari bir genç nesil var. almanya'da 130.000 20-40 yaş ailenin doğum oranı 1.3 dü. yani 140.000 yeni birey doğacak. ama 140.000 yeni birey ancak en iyi ihtimalle 70.000 aile olacaklar.
nerde 130.000 aile nerede 70.000 aile? işte nüfus böyle tükeniyor.
-
Allah AKYANDAŞLARA, AKTRÖLLERE akıl fikir versin!
-
Kedilerle derdin ne dayı. Benim evdeki kedim senden de çocuğundan da değerli mesela, boş yapıp durma.
-
Halka inmek ne demek mi :D
Mesela HDP konu olunca Hakkariye kayyum atanması konu olunca ortalığı yıkan her yerde konuşan oraya hemen heyetler gönderen avukatlar milletvekilleri gönderen CHP yönetiminin vatandaşın sorunları ile ilgili bir twit atıp geçmesi...
Sanki ülkede tek tutuklu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala gibi ağzına başka bir isim almaması.
Veya ülkede sadece Kürtler yaşıyormuş gibi konuları hep bir Kürtler eziliyor onlar zor durumda diğer herkes çok iyi gibi konuşmalar yapmaları.
Not: Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu özellikle İmamoğlu halka inen birisi mesela. Ne kadar tepkide olsa protestoda olsa şehit cenazesinede giderler Cuma namazınada giderler pazar da gezerler siyasetçi dediğin öyle olmalı. Normal CHP'liler bir tane tepki görsün hemen bunlar cahil zaten bunlar provakatör bunlar trol deyip konuyu kapatıp bir daha oraya uğramıyordu eskiden.
Not2: Son olarak madem siyaset belli kalıplarda dönüyor muhalefet saf veya cahil mi 25 yıldır buralardan gol yiyor siyaseten geri kalıyor ! Çok mu zor din HDP terör veya dış güçler konularında karşı tarafta değilde halkın yanında olmak ??? Sanıyorsunuz ki AKP yüzde 50 ile yoktan geldi. AKP'den önceki partileri 8-12 bandında geziyordu Saadet Refah zamanalrında. Erdoağn gibi bir lider ile ortaya çıktılar halka biz gömleği çıkardı dediler yüzde 35 aldılar. Sonra belediyeler ve iktidar ile çalımalarını göstediler yapılamaz denilenleri yaptılar statüko ile mücadele ettiler yüzde 52 lere çıktılar. Muhalefet neden aynı şeyi yapamıyor halk aynı halk sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Haziran 2024; 16:59:14 >
-
2 bile zor senden hacı. Daha seneye çalışmaya başlayacaksınız da tutturacaksınız da doğacakta
-
Sende yap madem? Sperminizi heba etmeyin. Bak doğanlar öyle yada böyle büyüyor. Sende bunlar hayatıma yön veriyorlar deyip zırlıyorsun. Yapın abicim tutan yok hiç birinizi.
-
Nitelik önemli diye yapmıyoruz. Sadece biyolojik ihtiyaçları karşılanan nesillerin durumu ortada. Ne kendilerine, ne ülkeye, ne insanlığa ne de dünyaya faydaları var. Sürü psikolojisi ile hareket eden, içgüdüsel davranan bir topluluk. Aydın, zeki, eğitimli, kültürlü, medeni bir evlat yetiştiremeyecek isek olmasın daha iyi diyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
A101, BİM'den her mahallede olacak şekilde daha ucuza satan market mi varmış ki şikayet ediyorlar? Napacakmış RTE bu marketlere, market mi kapattıracak? Lan bir insan gözünün direkt önündeki sorunu görmemek için nasıl bu kadar takla atıp kıvırır şaşıyorum ya. A101'ler BİM'ler olmasa acından geberecek tipler bu marketleri eleştiriyor.
|
Benzer içerikler
- en milliyetçi şehirler
- singapur pasaportu neden güçlü
- sezen aksu pkk
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- gerçek atatürk fotoğrafları
- e devlet kimlik kısıtlama
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- apple yüz tanıma davası sonucu
- telefon iade edilir mi
- en zengin ülke
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X