Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.634
Cevap
34
Favori
279.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi kaç litre bilmem ama ben arabımı yağ değiştirdiğim zaman 4 litre alıyordu araba yağ filtresi dahil hatta artan 1 litreyi usta bana geri veriyordu eksilirse koyarım diye ben duymadım 2.9 bilen varsa sölesin
  • Arkadaşlar siz bir arkadaşa kızıyorsunuz teneke lafı yüzünden haklısınız ama bu solenza sahibi daha fazlasını hak ediyor...:

http://www.sahibinden.com/essek_niyetine_WQQaXQQ10093036WQQpXQQdisplayitem&keyword=solenza
  • quote:

Orjinalden alıntı: oznklckp

Arkadaşlar siz bir arkadaşa kızıyorsunuz teneke lafı yüzünden haklısınız ama bu solenza sahibi daha fazlasını hak ediyor...:

http://www.sahibinden.com/essek_niyetine_WQQaXQQ10093036WQQpXQQdisplayitem&keyword=solenza

süper

• ya ben aslında bundan araba alana gülerim adam cidden eşşek niyetine yazmışsa varın arabasına nasıl bindiğini siz düşünün araba eşşekleşmiştir gerçekten
    quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

quote:

Arkadaşlar siz bir arkadaşa kızıyorsunuz teneke lafı yüzünden haklısınız ama bu solenza sahibi daha fazlasını hak ediyor...:

süper

• mrblar . uzun zamandır severek bindiğim solenza arabamı 11950 gibi bana göre iyi bi fiyata sattım. sadece düşünüyodum iyi bir fiyat verilincede sattım. neyse hayırlısı olur inş. hepinize kazasız belasız sürüşler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuat mavi

ya ben aslında bundan araba alana gülerim adam cidden eşşek niyetine yazmışsa varın arabasına nasıl bindiğini siz düşünün araba eşşekleşmiştir gerçekten
    quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

quote:

süper

Size katılıyorum arkadaşım...
    ----------------------------------------
    Bu arada redcheek hayırlı olsun ne almayı düşünüyorsun?

• quote:

biraz ani oldu kaldım ortada arabasız valla 2-3 yaşında benzinli punto,megane hb,era bunların arasında bişe düşünüyorum. yani en fazla 20000 ytl. bakalım kısmet. karşıma hiç düşünmediğim içime sinen başka bişe çıkarsa bilemem.
  • redcheek99 arabanı çok iyiiyata satmışsın bravo bundan daha iyisi bence olmaz en yüksek fiyat gibi geliyor bana ben 2004 model daciamı 7000ytl ye sattım scala sporttu en donanımlısı ama benim ki çok aceleye gelmişti 1 günde sattım bu fiyatı görünce sen nekadar pahalıya sattığını anlamışsındır
  • arkadaşlarr bencede sattığım fiyat iyi ama zaten forumdanda biliyosunuzdur araca 25 gün önce sıralı lpg taktırmıştım ondan fiyat yüksek gelebilir. vede boyasız kusursuz temizlikte bakımlı bir araçtı. yoksa piyasada ne solenzalar var. 7000 bile vermek gelmez içinden insanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redcheek99

quote:

biraz ani oldu kaldım ortada arabasız valla 2-3 yaşında benzinli punto,megane hb,era bunların arasında bişe düşünüyorum. yani en fazla 20000 ytl. bakalım kısmet. karşıma hiç düşünmediğim içime sinen başka bişe çıkarsa bilemem.

Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre birşeyler bulursun...
  • quote:

Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre birşeyler bulursun...

sağol oznklcpk
  • Selam arkadaşlar.Ehliyetimi yeni aldım.Direksiyonum çok zayıf.Solenza almayı düşünüyorum.Sizce acemiler için solenza doğru bir tercih mi?
  • acemi olduğun için yavaş sürersin. bu yüzden solenza tem sana göre :)
  • Stefanelli marka sıralı lpg'miz oldu Bugün ya da yarın Antalya'ya gideceğiz, bir yol ölçümü yaparız Tanıdık bir servise yaptırdık, FEMA'lar gibi 950'ye filan düşmedi, %100 italyan, beyni, parçaları vs... Birçok yer İtalyan ürünü LPG'lere yerli ürünün beynini filan takıyormuş Normalde 1600'e filan geliyordu taksitle, Peşin fiyatına 12 ay taksit üzerinden bir de indirim yaptırdık, ustaya 50 lira kaldı, eleman tanıdık ama ne kadar doğrucu onu Allah bilir artık, kendi vicdanına kalmış

• ahmetçalışır arkadaşa - eğer düşünürsen ivedik organizede iyi usta biliyorum , kendisi reno'cu ama ben güveniyorum.. bu arada lastik için bence 2 michelin energy kış içinse 2 adet michelin kar lastiği al, değiştirerek kullanabilirsin.. ankara içi olsada ben o şekilde kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odeonde -- 16 Ağustos 2008; 22:28:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: odeonde

ahmetçalışır arkadaşa - eğer düşünürsen ivedik organizede iyi usta biliyorum , kendisi reno'cu ama ben güveniyorum.. bu arada lastik için bence 2 michelin energy kış içinse 2 adet michelin kar lastiği al, değiştirerek kullanabilirsin.. ankara içi olsada ben o şekilde kullanıyorum

lastik önerini ben de düşünüyodum zaten, şimdi sorun uygun fiyata nerden alırız. usta önerirsen sevinirim, şimdiden teşekkürler.
    hoşçakalın.
  • arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu burayı takip etmeyeli en son lpg taktırmayı düşündüğümü söylemiştim. Atiker taktırdım ve redcheek e dediğim gibi bende lpg taktırır taktırmaz kendimi yollara vurdum :D uzun bir tatil yaptım yaklaşık 1 ay dan bile kısa zaman da 23bin km de olan aracımı suan 26700 km ye ulaştırdım. Araba az yakınca insan heryere arabayla gitmeye baslıyor yakıttan tasarruf yaptık ama bu seferde 2-3 misli fazla binmeye başladım :) herneyse size yakıt değerlerimi vereyim belki yardımcı olur: Patlak eksoz + klima açık + full bagaj ve 2 yolcu ile uzun yolda kmde 106 bin lira yaktı şehir içinde klima açık ve tam performansta maksimum 169 binlira yaktırdım şehir içinde ortalama 155 bin lira civarında yakıyor. şehiriçi ve şehirdışı arasında bu kadar fazla fark olmasını beklemiyordum sizcede normal mi? unutmadan uzun yolda 90 ila 100 km hızlarda kullandım. Şehir içide adana trafiği idi. Bu arada eksozunda patlak olması yakıtı etkiliyordur sanırım. Bugun tamire götürdüm orta ve son susturucu çürümüş kısa mesafelerde kullandıgımdan dolayı su birikme yapıp çürütmüş. Herneyse size sorum şu siz şu an benzinle şehir içi ve ş.dışı ne kadar yakıyorsunuz km de? Ne kadarlık bir tasarruf ettim lpg taktırarak onu hesaplamaya çalışıyorum. Evdeki interneti kapattırdıgım içibn artık eskisi kadar sık giremicem. bir dahaki sefere deponun fotograflarını ekliyeceğim inşallah. İnce depolardan taktırdım 40 litrelik. taktırmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur umarım. ve son olarak eklemek istediğim şey lpg li iken eskisinden daha atik oldugunu farkettim arac sanki daha performanslı. aracım ekonomikleştikçe daha hoşuma gitmeye basladı. Satma kararımdan vazgeçtim birkaç yıl daha kullanırım sanırım.

• ben aracımdan memnunum heleki lpg taktırdıktan sonra dahada cok sevmeye basladım şehiriçi 155binlira yakıyor dizellerden bile iyi. Sizinde dediğiniz gibi bu fiyata en iyisi bu bence daha iyi bir secenek varsa bende değiştireyim ;)
  • arkadaşlar merhaba,
    2007 aralıkta 52bin kmde almıştım, şimdi 58500 km etti bizim rapsodie. yani sizin de anlayacağınız gibi 60bin bakımları geldi. triger seti, sıvılar, bujiler, vs.vs.vs. baya bişey değişecek. ağır bakım diyolar galiba buna. bugünlerde yaptırmayı düşünüyorum çünkü yakıtı arttı gibi geliyor (benzinli) bana ne kadara mal olur? ankara'dayım, nereye yaptırayım, servis mi yoksa başka usta mı? bir de yaptırmadan önce yağları felan kendim alıp ustaya mı götüreyim nasıl yapmalı?
    bir sorum daha olacak. bizim solenza'ların stepnesini çıkarmak için bagajın içindeki (kilidin hemen altında) somunu mu çevirmek gerekiyor? eğer öyleyse paslanmış dönmüyor çıkaramıyorum stepnede hava yok zaten, çıkaramıyoruz da, lastik patlasa yolda kalcez
    teşekkürler

• arkadaşlar eger solenzanız varsa hiç düşünmeyin hemen lpg taktırın derim ben. şu ana kadar taktırmadıgıma pişman oldum. bugun 10 ytl tüp aldım 85 km yol yaptım hala bitmedi daha ne kadar gidecek bilmiyorum ama sanki bedavaya geziyorum gibi sizcede öyle değil mi daha bide egzozum patlak oda saglam olsa hiç yakmıcak galiba :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.