Şimdi Ara

Solo 6 sigorta problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Arkadaşımda solo 6 lar var. Almayı planlıyorum. Lakin şöyle bir problem var. Amfi sigortasını attırıyor. Yeni sigorta ile de aynı sorunu yapıyormuş. Bu sorun neden olabilir. İstanbulda yapabilecek bildiğiniz yerler var mıdır? Maliyeti tahminen ne olur ?

• Sigorta power düğmesine basıncamı atıyor ,yoksa bir müddet çalıştıktan sonramı ?.

tahminim smps beslemeye sahip aktif kolonların öncelikle smps katı incelenmeli daha sonra power katı kontrol edilmeli .
    Maliyet arızalı devre elemanı veya elemanlarının maliyeti + servise göre alınan işçilik ücreti olacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 21 Ocak 2017; 23:39:33 >
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Çalıştırınca atıyor sanırım üstad.
  • turkeroztrk kullanıcısına yanıt
    Şimdi service manual buldum , smps beslemeye sahip değil solo 6 C monitor se , çift sigorta var 3,15A . trafo ve köprü diotlara ilk önce bakmak gerekir , daha sonra 6800 uF filitre kondansatörlere .
    Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Konuya o denli fransızım ki teknik terimleri hiç anlayamıyorum. açıkçası şuan bana çıkartacağı maliyeti düşünüyorum. Tahmininizce ortaya ne kadar bir tamir masrafı çıkar ?
    Dost ve müşterilerimden sıkça duyduğum soru haklı olarak . Başı ağıran bir insanın doktora gidip ,sizin hastalığınız yorgunluk ,dinlenin geçer deyip yalnızca muayene ücreti alıp göndermeside olabilir veya tetkikler sonucu hastanın kanser olduğu tanısı konup çok büyük operasyonlara gebe olduğuda düşünülebilir .
    Fotoğrafta görüldüğü gibi Solo 6 modul arızası durum ise masraf rakamsal olarak büyüktür veya basit bir kondansatörün değişimi ,diot değişimi gibi basit bir şeyse muayene parası ile kurtulursunuz servisten

Solo 6 sigorta problemi

:) arkadaşımın söylediğine göre içerisinde herhangi bir yanık yokmuş. İşi bilen birisinin çok cüzi bir maliyete yapabileceğini söylüyordu. Bu iş başımı ağrıtacak gibi duruyor sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Mutlaka işi bilen birine teslim edin , geçen gün infinity subwofer geldi bir arkadaştan , benden önce en az 2 tamirciye gitmiş ve yapılamamış , içini açtığımda yapılacak bir şey kalmadığını gözlemledim üzülerek , çünkü gerçekten çok iyi bir sub . yazık olmuş .
    Devre elemanları mutlaka elvada derken yanarak gitmez ,örnekle şehir efsanesi kondansatör şişerse bozuktur , yok öyle bir şey . şişmeden akmadan pert olmuş binlerce elektrolitik kondansatör isteyene sunabilirim . kararmamış hatta yanmmamış dirençler açık devre olabilir .

uzun lafın kısası , ehil bir ustanın görmeden ,ölçmeden arıza tahmini yapmak doğru olmaz . Nokta atışı tahminler ancak kronik arıza yapan bazı cihazlara mahsustur . Ahh tamam biliyorum derim :)
    :) Sabırlı ve detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. İstanbulda mısınız ?
    Rica ederim ,yardımcı olabilmek için buradayız .
    evet İstanbul
    Hocam bi adres verirseniz ürünler elime geldiğinde size getireyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.