Bildirim
Solo 6 sigorta problemi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sigorta power düğmesine basıncamı atıyor ,yoksa bir müddet çalıştıktan sonramı ?.
tahminim smps beslemeye sahip aktif kolonların öncelikle smps katı incelenmeli daha sonra power katı kontrol edilmeli .
Maliyet arızalı devre elemanı veya elemanlarının maliyeti + servise göre alınan işçilik ücreti olacaktır .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 21 Ocak 2017; 23:39:33 > -
Çalıştırınca atıyor sanırım üstad. -
Şimdi service manual buldum , smps beslemeye sahip değil solo 6 C monitor se , çift sigorta var 3,15A . trafo ve köprü diotlara ilk önce bakmak gerekir , daha sonra 6800 uF filitre kondansatörlere . -
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Konuya o denli fransızım ki teknik terimleri hiç anlayamıyorum. açıkçası şuan bana çıkartacağı maliyeti düşünüyorum. Tahmininizce ortaya ne kadar bir tamir masrafı çıkar ? -
-
:) arkadaşımın söylediğine göre içerisinde herhangi bir yanık yokmuş. İşi bilen birisinin çok cüzi bir maliyete yapabileceğini söylüyordu. Bu iş başımı ağrıtacak gibi duruyor sanırım :) -
Mutlaka işi bilen birine teslim edin , geçen gün infinity subwofer geldi bir arkadaştan , benden önce en az 2 tamirciye gitmiş ve yapılamamış , içini açtığımda yapılacak bir şey kalmadığını gözlemledim üzülerek , çünkü gerçekten çok iyi bir sub . yazık olmuş .
Devre elemanları mutlaka elvada derken yanarak gitmez ,örnekle şehir efsanesi kondansatör şişerse bozuktur , yok öyle bir şey . şişmeden akmadan pert olmuş binlerce elektrolitik kondansatör isteyene sunabilirim . kararmamış hatta yanmmamış dirençler açık devre olabilir .
uzun lafın kısası , ehil bir ustanın görmeden ,ölçmeden arıza tahmini yapmak doğru olmaz . Nokta atışı tahminler ancak kronik arıza yapan bazı cihazlara mahsustur . Ahh tamam biliyorum derim :) -
:) Sabırlı ve detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. İstanbulda mısınız ? -
Rica ederim ,yardımcı olabilmek için buradayız .
evet İstanbul -
Hocam bi adres verirseniz ürünler elime geldiğinde size getireyim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X