Şimdi Ara

soloq taşımak için en iyi rol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nedir? sadece soloq oynuyorum. arkadaşlarımla oynamayı pek sevmiyorum, trollüyorum beraber olduğumuzda. amacım soloqda elimden geldiği kadar yükselmek ve sadece 2 rol üstüne yoğunlaşmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jungle bence ben mid oyuncusuyum ama bence oyun jungle a daha çok bakıyor özellikle agresif oynayan jungle geldiği zaman takıma çok rahat kazanıyoruz karşı ormana giriyor karşı jungle ı düşürüyor oyundan zaten karşı takım 4 kişi kalıyor bu sayede

Bence ana rolünü jungle yap ikinci rolünüde mid.
  • Her rol taşıyabilir ama bana göre en ağır basan jungle. İstediği zaman istediği koridora gank atabilir, öne geçebilir, karşı ormancıyı düşürebilir vs vs. Çok yönlü olduğu için taşıması kolay olur. Tabii takımın biraz oynayacak.
  • 1.Jungle
    2.Mid
  • support tabiki. alacaksın rakan, sona kasacaksın ustalığa bu kadar basit.

sona mainim. presiz cha'ya kadar kasabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanguru_kesesi -- 13 Ekim 2018; 19:14:46 >
  • adc. çok iyiysen karşı botu oyundan düşürüyorsun. sonra ejder falan derken lane swap yapıp top lane'i de bir güzel bitiyorsun.
  • Top oynasan sen farmlarken bottan iki kule açılır kimin açacağı şans nonamer oyuncular. Adc oynasan supa bağlısın, sup oynasan adc kötüyse roam atarsın en azından sup daha mantıklı. Mid Jung ikilisi oyunu taşıyan ikilidir. Oyunun kaderini bota,topa yapılan başarılı roam+gankler belirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    adc-sup mainledim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.