Şimdi Ara

Soma | Türkiye ve Dünyanın İmtihanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hristyan,Ortodoks,Katolik,Yahudi,tüm yabancı sanatçılar ve bütün dünya ülkeleri Soma'daki facia için Türkiye'ye baş sağlığı diledi.Fakat ne Suriye,ne Mısır,ne Tunus ne de diğer Müslüman(!!!!!) ülkeler açıklama yapma gereksinimi bile duymadılar.Ne de olsa dünya ülkeleri gavur, diğerleri MÜSLÜMAN(!!!!!).Hiç olur mu öyle şey...
     Soma | Türkiye ve Dünyanın İmtihanı

• Hümanizmin yararları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekirrock B kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim müslümanlık böyle değil. onlar müslümansa ben değilim arkadaş.
  • Soma değil de Somali olsaydı durum çok değişik olurdu.Soma değil Somali olsaydı şuan Emine hayrünisa recep bülent abdullah koro halinde ağlıyordu..........
  • yayınlamadığını nereden biliyorsun böyle bir durumda derdin bu mu şimdi?
  • pakistanda milli yas ilan edildi
  • Turkiyeye başsağlığı dileyen ülkeler ortadoğudaki başları kopardığı için sesleri çıkmamıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah hepsine rahmet eylesin.Ailelerine sabır versin.
  • Pakistan ve diğer kardeş ülkeler bizimleydi.Ama uğruna ne yapacağımızı kara kara düşündüğümüz Suriye, Lübnan, Tunus, Mısır nerde.Benim derdim o
  • Azerbaycan Müslüman Ülke değil mi?
  • Musluman degilde araplardan taziye mesaji yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

Azerbaycan Müslüman Ülke değil mi?

Kardeşimiz. Arap ülkelerinden bahsediyor
  • Çarpıtmayın lan ulus halk millet düşmanları sizi!
    İlk başta Müslümanları ima ediyorsunuz sonra foyanızın tutmadığını anlayınca yok Araplar dı bilmem neydi yanar döner olmayın lan yeter halkı kışkırttığınız yeter!!

• Araplar daha birbirlerine bile sahip çıkmazken bize mi çıkacaklar?? peehhh
  • Kim ne yazmis ne demis ne önemi var sen müslümansan gereğini yapacaksın. Ne yani adamlar açıklama yapmadı diye bizde dinden imandan çıkıp yardım etmeyelim mi? Müslümanlığa yakışır mı bu? Annemin hep söylediği söz sana taş atana sen ekmek atacaksın.

• Pakistan taziye mesajini iletti hatta yardim teklifinde bulunmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: klfatih

Çarpıtmayın lan ulus halk millet düşmanları sizi!
    İlk başta Müslümanları ima ediyorsunuz sonra foyanızın tutmadığını anlayınca yok Araplar dı bilmem neydi yanar döner olmayın lan yeter halkı kışkırttığınız yeter!!

hahahahah kışkırtmaktan zevk alıyoruz.

Sözde islamcılar sizi! Siz insanları sünni, alevi diye böldünüz, otellerde madenlerde yaktınız yıktınız lan hep!

VİCDANSIZLAR!
  • Mısır ve Suriye'nin başında Erdoğan'ın düşmanları var . Adamlar niye başsağlığı dilesin biraz mantıklı düşünün .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Mısır ve Suriye'nin başında Erdoğan'ın düşmanları var . Adamlar niye başsağlığı dilesin biraz mantıklı düşünün .

Bu olaylar Başbakan veya başka birinin başına gelmedi ama..Türk milleti için en azından bi taziye mesajı yayınlayabilirlerdi.

• Ben uğurlarına ne yapacağımızı şaşırdığımız Arap ülkelerinden bahsediyorum.Siz bana pakistan azerbaycan diyorsunuz.Biz Bursada miting yaparken Soma şehitleri için Suriyeliler ellerinde dondurma çekirdek sinemada film izler gibi bakıyorlardı.Ezik gibi davranmak hoşunuza gidiyorsa siz davranın.Bana vatan haini diyen herif.Ben senin başbakanını sevmediğim için bu ülkenin hainiyim.herkesten daha çok bu ülkenin değerlerine sahibim.Bu yazdıklarımdan bir cacık anlamıyorsanız uzaklaşın bi zahmet....DUYARLI ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM SİZE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.