< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sömestr planlarınız
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
planım yok
tatile girdim zaten
tüm gün yatıp pcde takılıyorum sigara/şarap/viski/bira içiyorum
ara sıra yazılım (veri yapıları) çalışıyorum.
-
Kolay gelsin hocam. Benim bi sorum olacaktı size:
Benim AYT netleri 74+ tüm konular bitti tekrar yapıyorum.
tyt netleri de 100+ geliyor.( Son iki deneme 107)
Ancak 2-3 haftadır TYT’yi boşladım. Günlük Türkçe denememi çözüp Ayt çalışıyordum.
Sömestr da tyt kasıp netleri 100+ ya sabitlemek istiyorum sizce mantıklı mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçmeliler dışında tam bugün finallerim bitti
Geçen de dediğim gibi full + full oyun, özellikle fifa ve yarış oyunları
Mobil alanda kafa dağıtmalık projeyle gelişme
Ardunio alacaktım ama sanırım FGPA gibi donanım kartlarına da bakarım hangisi istediğim amaca uygunsa onu alırım, bunların olayını biraz araştırmam lazım çünkü bu alanda da hobi amaçlı şeyler yapmak istiyorum.
Evde sıkılırsam da şehir dışı gezmesi olabilir belki
Ama yine de ekimden beri tempoda olmak insanı o kadar yoruyor ki sınav çıkışı hiçbir şey hissetmiyordum halen de biraz öyleyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Ocak 2025; 21:9:39 >
tyt için erken gibi geliyor, 2 günde bir deneme falan çözsen yeter bence. ayt'ye aban özellikle matematiğe.
-
Sağolun hocam tavsiye için. Başarılar dilerim
Tatil. (yorulduk abi)
Capstone project.
Work.
-
Finaller bitti 5 gün sonra 2. dönem derslerine çalışmaya başladım dün gece sınava giricem diye stresten uyanıp durdum beynim hala final haftasındaki anormal moddan tam olarak çıkamamış uyanınca ne yaşadım ben öyle dedim kendi kendime. Tatildeyiz sınav falan yok.. İlginçti.
ilk haftayı geride bıraktık biz ikinci hafta için de çalışma planları yaptım
Sosyal çalışıp 11 ayt konularını bitirmek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türev bitireceğim.
Apotemi analitik geometriye başladım onu bitireceğim. Dil bilgisi ve sosyal çalışacağım. Her gün tyt mat türkçe branş çözerim bu şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ağırlıkla geometri ve fen. belli sebeplerden 1.5-2 ay arası çalışamadım. öncesinde trigo dahil bitirmiştim 3 (3d-345-eyüp) kitaptan. şimdi 4. kitap (barış) çözülecek. trigo çözdüm gerçi ama eksik sayfalar var onlar tamamlanacak. tyt 90 üstü yapıyorum kondisyonumun düşmesinden ötürü. genel plan bu yönde
-
Finaller bitince, günde 4-5 saat çalışır dizi falan izlerim geri kalan zamanda. Finaller bittiğinde, rhatlık çöküyor insanın üzerine gerçi bakalım çalışabilecek miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X