Vista kullanıyorum. Son 1 aydır bilgisayar kendini aşırı bir şekilde kasıyor. Birde bazı exelerde ve kayıt defterinde hata veriyor açmıyor. Yöneticiniz kısıtlamış şeklinde. Ne yapmalıyım? Bu vistada bir sorun mu yoksa klasik bir sorun mu?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bilgisayar özelliklerini yazsaydınız detaylı bir bilgi verebilirdik ayrıca vistayı kim kurdu?
İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo İşlemci Hızı 2 Ghz İşlemci Veri yolu hızı 1066 Mhz İşlemci ön belleği 3 MB İşlemci Modeli P7350 Bellek Hızı DDR2 800 Mhz Bellek miktarı 3 GB Ekran Tipi WXGA Ekran çözünürlüğü 1280 x 800 px Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 3470 Ekran Kartı Belleği 512 MB Ekran Kartı tipi Harici ATI / AMD İşletim sistemi Windows Vista Home Premium Disk Kapasitesi 250 GB Bilgisayarı aldığımda kurulu idi
Nezamandır format atmıyorsunuz ?
1 sene oldu heralde
quote:
Orijinalden alıntı: qizlisen
1 sene oldu heralde
helal olsun yanı 1 yıldır format atmıyorsanız nasıl bugune kadar sorun olmadan kullandın ben 3ayda bir format atıyorum format atında pc kendıne gelsin
:D çok format atmak hd e zarar verior Ben vistayı değiştircem çünkü pc yi kasıo. Elimde orjinal 7 yok. Bulabilirsem ins atarım formatı
peki kayıt defteri ve bazı exelerde sorun cıkıor. yöneticiniz tarafından kısıtlanmış die. bunu nsl düzeltebilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme