Şimdi Ara

Son Araç Tavsiyesi..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır araştırmalarım sonucu bir kaç model üzerinde yoğunlaştım lütfen bilgisi olanlar kesin net bir şekilde yorum yapsın...

Günlük ortalama 80 kilometre yol yapacağım sonuç olarak yakıt benim için önemli..

Aklımdakiler ;

1) Ford Fiesta Tdci...Fakat uygun modelde uygun kilometrede bulmak neredeyse imkansız , forum ve sahibinden.com oldukça fiyatları yukarı çektiler abarttılar. Hem dizel aracın 2.el ve yüksek kilometreliside aklıma yatmıyor çünkü bu aracı 2 yıl kullanıp satacağım elimde kalsın istemem..

2)Volskwagen Polo 1.4 ... Tüplü olması lazım.. 2005 modelleri falan uygun kilometrede bulunabiliyor

3) Seat İbiza.. Aynı şekilde tüplü.

gelelim bütçeme , bütçem maksimummm 17.5-18 bin tl arası... Gelelim şimdi önerilerinize...Teşekkür ederim..

• O paraya yüksek model az km de grande punto bulabilirsin
  • En önemli şey yakıt ise

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-yakit-cimrisi-42674797/detay/

19 liraya daha az kmli ve daha yüksek modellileri var örnek vermek açısından koydum 1.5dci motor motorsiklet kadar yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 29 Nisan 2011; 12:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz
    O paraya yüksek model az km de grande punto bulabilirsin

Puntolara baktim arastirdimda epey ama vw ve ford ismi daha agir basti guven verdi, pek temiz puntoda bu fiyata goremedim acikcasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

O paraya yüksek model az km de grande punto bulabilirsin

+1 kesinlikle katılıyorum,
    ön yargılı olmayın gidip bi test sürüşü yapın derim. motorda zaten sıkıntı yok, az yakıt yüksek performans ( 1.3 multijet) konforu bilmiyorum ama bi gidip bakın.
  • Multijet Punto al keyfine bak derim.
    Senin için görünüş ne kadar önemli bilmiyorum ama o arabalara göre çokda şık duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

Multijet Punto al keyfine bak derim.
    Senin için görünüş ne kadar önemli bilmiyorum ama o arabalara göre çokda şık duruyor.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    İlk araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

Multijet Punto al keyfine bak derim.

arkadaşlar ciddi ciddi punto araştırıyorum bu 2006 da yeni kasaya geçmiş punto ve inanılmaz şık....1.3 multijet veya 1.4 lülerin tüplüsüne bakıyorumda ne yazık kii sanırım yaz girişi olduğundan dolayı 19 dan aşşağı bulamadım hiç
  • citroen c3 ve Skoda Fabia da bakın.
  • 2.el fiyatları uçmuş durumda, tüm arabalara fahiş fiyatlar isteniyor. acelesi yoksa bence yaz sonunu bekle. seçimler sonrası ötv yada hurda indirimi de gelebilir.
  • bence de grande punto almalısın.heleki 1.3 90 hp olanlardan alırsan hem az yakar hem çok kaçar.bence sayfadaki en iyi araçtır.
  • bence punto
  • bende arkadaşlara katılıyorum puno uygundur.
    bunun dışında 1,5 benzili nissan almera daha geniş ve c sınıfında yakıtı az olan bir araç.
    o fiyata rahat 2004/2006 bulabilirsin yazdıklarından bence daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.