Şimdi Ara

Son Bir Sözü Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sistemi topluyorym son bir sözü olan var mı?
    Ya şimdi konuşun yada sonsuza dek susun

https://pcpartpicker.com/list/j3Pyhq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemciyi Ryzen 7 1700X olarak değişin, OC yaparsanız i7 7700K yanınızda tofaş kalır. + 1151P desteği yok artık yeni upgrade yapmak isterseniz anakart almanız gerekecek, ekstra para harcamayın AM4 sokete 4 YIL destek verecek AMD'ye yönelin forumda İntel önermez kimse.
  • Ben de ekipmana öneride bulunabilirim.

Madem bu kadar para veriyorsunuz, Razer Blackwidow Chroma, mouse olarak: Razer Naga v2 hex ya da Naga chroma kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Hocam cevaplarınız içi sağılun ama amd konusunda katılmıyorum multi core olarak evet çok iyi ama 7700k single core da daha iyi oyunlar daha fazla fps ile çalılıyor bende 144 hz monitör alacağım için ihtiyacım olan bu

Ekipman olarak logitech markasana biraz sempatim var ondan ekipmanları önden aldım değiştirme şansım yok artık bozulana kadar kullanırım

Aklımdaki sorun 8. Nesil intel işlemcileri beklemelimiyim haftaya çıkıyor ama daha pahalı ve anakartlarıda pahalı olcak fazla paraya değer mi bide xg2401 iyi monitör olarak g-sync için ektra 700 tl değer mi?

• 7700k ölü yatırım gelecekte çıkacak oyunlarda 1700 (oc) veya 1700x 7700k ile eşit fps verecektir. multi performansına girmeye bile gerek yok zaten

Kasa, Phanteks 400s veya nzxt s340 görsel olarak çok daha güzel olabilir
  • siz kardeşsiniz asla birlikte olamazsınızşaka bşr yana kabylake alınırmı dostum bu saatten sonra ölü yatırım senin ki geleceği yok, oyunlar tek çekirdek performansına bakıyor demişsin ama o bugün geçerli ya yarın ne olacak,oyunlar çok çekirdek destekli olduğunda ki bu fazla uzun sürmez ve bu iki sebepten ötürü pişman olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: dlopwere

Hocam cevaplarınız içi sağılun ama amd konusunda katılmıyorum multi core olarak evet çok iyi ama 7700k single core da daha iyi oyunlar daha fazla fps ile çalılıyor bende 144 hz monitör alacağım için ihtiyacım olan bu

Ekipman olarak logitech markasana biraz sempatim var ondan ekipmanları önden aldım değiştirme şansım yok artık bozulana kadar kullanırım

Aklımdaki sorun 8. Nesil intel işlemcileri beklemelimiyim haftaya çıkıyor ama daha pahalı ve anakartlarıda pahalı olcak fazla paraya değer mi bide xg2401 iyi monitör olarak g-sync için ektra 700 tl değer mi?

Hocam AMD konusunda "katılmıyorsunuz" sadece, belli bir factiniz yok AMD'ye karşı AMD her türlü ezip geçiyor şimdi İnteli.

G-Sync tamamen boş bence, XG2401 iyi bir monitördür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.