< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
son çıkış yolu nedir?

-
-
var mıdır cevap
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsiye edebileceginiz link var mı konuyla ilgili
birisi bakabilir mi
geleceğin var mı asıl önemli olan o geçmiş herkesin peşinde ve asla bırakmayacak önemli olan geleceğin var mı ben mesela geleceğimi göremiyorum geçmişim benim de berbat ama geleceğim de en ufak bi umut olsa tutunurdum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son çıkış, filmin sonunu görüp, ekranda "The End" yazısı ile birlikte çıkmaktır.
-
sence bu kötü filmi izlerken sinema salonunu terk etmek ne derece mantıklı
umut çok önemli, haklısınız
Yan yana iki sinema salonu olsa ve birinde sessiz sakin, cennet bahçesi gibi bir ortamda huzur içinde bir yaşamı gösterse, diğer salonda gerilim, atraksiyon, entrika, kan, dehşet, şiddet, kötülük, barbarlık olsa, insanlar hangi salonu daha çok doldurur?
Gerçek hayata dönersek de, hayatta her zorluk, öğrenilmesi gereken dersler içerir. Sonunu görmeyen de kahraman olamaz.
-
insanlar ilk dediğiniz örnekteki salonu doldurur bence,kim böyle şeylere maruz kalmak ister ki sonuçta
son paragraf kısmen olumlama gibi gelmiyor mu
İnsanların büyük çoğunluğu olumsuzluk, aksiyon, entrika içeren salona gider.
Olumlama gibi değil aslında ama telkin yapacak olsak o paragraftan "hayat öğrenilmesi gereken dersler içerir" ve "tüm derslerin hakkını ver" gibi bir şeyler daha iyi olurdu.
-
50 yıl hapis cezası alan adam için dersin ne derece önemi olur sizce? 50 yıllık bir ders.. sizce yaşamaya değer bir hayat bırakır mı
Zamanı geri alamazsın. Yaşanan her şey yaşanmıştır ve artık onlar sadece hafızada kalan fikirlerdir.
Geri dönülemez bir hata yaptıysan da bu artık olduğuyla kalacak. Tek yapabileceğin hata yapmamaya çalışmak artık.
Yaşam konusundaki devam ya da tamam olayı sana bağlı. Kendine sor devam etmek istiyor muyum? İstiyorsam nasıl istiyorum?
Sana önemli gelen ne? O şey yoksa ve bulamıyorsan bir daha düşün.
Abi intihar etmek gerçekten o kadar kolay mı? Ben intihar etsem, ailemin psikolojisi bozulur, yuvayı dağıtırım resmen.
Ayrıca kendine bi dışarıdan bak, sen başkası olsan o insanın ölümü hak ettiğini düşünür müydün?
Bu kitabı oku. pdf olarak indirebilir veya sesli okunmuş halini dinleyebilirsin... İnsaflı bir şekilde samimi bi şekilde okursan, önyargısız olursan muazzam bir tesir eder çünkü Büyük İslam Alimlerinin sözleri,yazıları, kitapları insana tesir eder..
www.hakikatkitabevi.net
Kıyâmet ve Âhıret - Hakikat Kitabevihttp://www.hakikatkitabevi.net/book.php?bookCode=004 -
Aynen öyle, askerde tim arkadaşım intihar etti hepimiz mahfolduk ama en çok annesi üzüldü kadın nasıl feryat figan ağlıyordu hala gözümün önünden gitmiyor o anlar.İntihar etmek bir çözüm değil, hayat devam ettiği sürece milyonda bir bile olsa yaşantımızı değiştirmek için mutsuzluktan kurtulmak için hep bir şansımız var.Fakat kendini öldürdüğünde, o şansı kendi ellerinle yok etmiş oluyorsun.
bana önemli gelen şey israf edilen zamanın geri gelmesiydi.. o da mümkün değil tabi
ailem üzülmesin diye kendimi arka plana atamam ki..
dusunmezdim ölümü hak ettigini, kendime dışarıdan baksam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patinajcekenaraba -- 16 Mayıs 2022; 13:30:13 >
Forumda tavsiye alabileceğin son 'varlık' odur. İnsan demedim farkettiysen.
Benzer içerikler
- aşti kızılay arası
- 1 kilo çaya ne kadar tomurcuk atılır
- ailede tek erkek çocuk olma askerlik
- polislik nasıl bir meslek
- parliament çeşitleri
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- çay emojisi
- galaxy unpacked
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X