Şimdi Ara

Son Dakika: Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son Dakika: Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırılmasıyla ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hastane önünde bir açıklama yaptı. Yalçın, Bahçeli’nin mide bulantısı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını, korkulacak bir durum olmadığını ve şuurunun açık olduğunu belirtti.

Yalçın konu hakkında şunları söyledi:

“Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye geldi. Genel başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Sosyal medyada bazı söylentiler var. Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir sorunu yoktur. İddia edildiği gibi bir durum yok. Tektikleri gerçekleştiriliyor. Şuuru açık ve istirahat ediyor. Hastane başhekimliği ilerleyen saatlerde detaylı açıklama yapacaktır”

Yenigün Gazetesi

• İstedikleri kadar palavra atsınlar tipinden duruşundan halinden herşeyinden belli ki dedenin gitme vakti gelmiş. Umarım Sinan’ın hesabını vermeden, Apo’yu meclise çağırmasının hesabını vermeden gitmez. Kesinlikle ölmesini istemem. Oksijen tüpüne de bağlı olsa mahkeme salonunda görmek istiyorum kendisini
    3 ay önce foruma uğradığımda Erdağan - Bahçeli partisinin destekçisi olarak seni gördüğümü anımsıyorum. Şimdi bi gireyim dedim yine aynı pozisyonda sen cıktın fakat artık elinde materyal kalmamış kendi kendine konuşmaya başlamışsın. Çaresiz çırpınışların hoşuma gitti

aynen rutin kontrollerle açık kalp ameliyatı olunması çok normal.suç bizde, ama ilk önce kontrol diyen ardından grip diyen şimdide açık kalp ameliyatı diyen siz şerefli namuslu insanlarsınız.trollüğü bile ele ayağa düşürdünüz, o trollük parasından çoluğuna çocuğuna sakın yediriyim deme elden ayaktan kesilirler o kadar haram.

• Hadi inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedikleri kadar palavra atsınlar tipinden duruşundan halinden herşeyinden belli ki dedenin gitme vakti gelmiş. Umarım Sinan’ın hesabını vermeden, Apo’yu meclise çağırmasının hesabını vermeden gitmez. Kesinlikle ölmesini istemem. Oksijen tüpüne de bağlı olsa mahkeme salonunda görmek istiyorum kendisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 6 Şubat 2025; 1:31:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz . 100 yaşına kadar yaşarlar

• Daha karpuz keseceğdik

• Bişi olmaz, maşallahı bar. Kime bişi olmuyordu hatırlayamadım yalnız.  

• Cem kullanıcısına yanıt

He ya bak ben de aynısını diyecektim de hatırlayamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Muhalefetteki yada ülkede soyulan, hor görülen ,2.sınıfa sokulan insanların tek umudu Allah'a kaldı çünkü

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika projesi, nam-ı diğer Büyük Ortadoğu Projesi eşbaşkanı Tayyip Erdoğan'a verdiği desteğin yanında güneydoğu Anadolunun apaçi başı Apo'ya verdiği destek sıradan kalıyor.

Tarih bu adamı Apo destekçisi değil, Tayyip destekçisi olarak bilecek.

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Neden kapı gibi muhalefetimiz yok mu __?

Özgür Özel liderliğinde ses getiren efsane muhalefetimiz ne işe yarıyor ?

3 ay önce foruma uğradığımda Erdağan - Bahçeli partisinin destekçisi olarak seni gördüğümü anımsıyorum. Şimdi bi gireyim dedim yine aynı pozisyonda sen cıktın fakat artık elinde materyal kalmamış kendi kendine konuşmaya başlamışsın. Çaresiz çırpınışların hoşuma gitti

• Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

Bir şey kaçırmadın. Hala "SIĞ MUHALEFET, ALGI" falan yazıp duruyor, muhalefet için laf ettiği şeyleri akp yapınca savunuyor falan işte. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi, adam aynı klişeleri tekrarlayıp duruyor. Adam Özgür Özel 'in anlamını yanlış anlamış.

Özgür Özel veya CHP'nin birincil anlamı "RTE ve onun destekçisi DB artık gitsin" demek. Bu anlam adamın işine gelmeyip, kendi çapında çaresizce kıvranıyor.

Ancak dediğim gibi, adamın bu çaresizliği hoşuma gitti

Yalnız Face'teki Tayyipçi dayılar fena Tayyip sayesinde artık dünyayı ele geçirdiğimizi felan sanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaattin_Delon -- 5 Şubat 2025; 23:34:46 >

Reis O'nu ve Onları mahkemelerde süründürerek, muhalefette nifak tohumları ekip birbirine düşürerek , satın aldığı muhalefeti üstüne sürdürerek, medyada linç ettirerek, trolleri üstüne sürdürerek halleder büyük ihtimalle . Şimdi seçim zamanı değil daha seçim yaklaşsın heybeden neler çıkacak kimbilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Şubat 2025; 9:40:7 >
  • Öcalan ağıt yakıyormuş diyorlar malum kim çıkaracak yoksa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ateşi bol olsun

• Adamlar sebep konusunda bile kendi aralarında anlaşamamışlar...

Murat Çeliker

"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kontrollü bir şekilde planlanan zaman aralığında bazı tetkikler ve check-up yapılmak üzere..."

Semih Yalçın

“Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye geldi..."

• Bahçeli için son açıklama 15 saat önce, hastaneye yatınca yapılmış.

Rutin check-up ve kontroller dendi,

Önce öksürük şikayeti dendi,

Sonra, kalp kapakçığı problemi dendi,

Üst solunum yolları dendi,

Mide bulantısı şikayetiyle dendi

Ziyarete giden haberleri de yok, siyasilerin ve partililerin hastane ziyaretleri de yok! Başkent hastanesinden açıklama yok.

Zaten bi haber olsa, Özkan yazardı, Çok garip bu kadar sessizlik!

• Sen olayı biliyorsun Allah'ım.. Amin!!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.