seküler olmakla bunun ne alakası var müslümanlar da taş ile taş taşlayıp; sokakta takke ile sakal ile geziyor. tip giyim kuşam ibadet şekillerinin bilimle ilgisi yok ki. türkler avrupalı gibi görünüyor öyle giyiniyor öyle yaşıyor ama dibine kadar bilimsiz eleştirel düşünceden uzak insanlar. dünyaya damga vuran sayısız yahudi bilim insanı var sayısız. bu kadar ufak bir toplumdan bu kadar çok insan çıkıyorsa burada durup düşüneceksin. yukarda örneğini verdiğim sakat bebek doğacağı zaman onu aldırmak isteyen kişinin illa dinsiz olmasına gerek yok. dindar olup da bebeğini aldırabilir bu bakış açısıdır. sekülerlikle dindarlıkla doğrudan ilgisi yok |
Son dakika... Esad Şam'ı terk etti! 61 yıllık rejim sona erdi (6. sayfa)
-
-
Bütün yazımdan sadece lüle sakalı mı seçtin? Kafalarını duvara vurmuyorlar mı? Şabat yok mu? Yahudi orucu yok mu? Yahudilerin büyük çoğunluğu, Yahudi dinine inanıyor. Tevrat ve Talmud doğrudur diyor.
Dışarıdan bakınca, adamları Avrupalı sanıyorsunuz ama alakaları yok. Avrupalılarla hiçbir ilgileri yok. Dinleri başka, kültürleri başka, davranışları başka, değer yargıları başka.
Israil medyasını izlersen, seküler bir izlenim bırakıyor çünkü bırakmaya çalışıyorlar. Bu da Batı'nın desteğini edinebilmek için.
Özetle, Yahudi dediğin grubun, senin cihatçılardan falan falan bunlardan çok bir farkı yok. Din için savaşıyorlar, Müslümanlardan, rakip dinden oldukları için nefret ediyorlar, adamların saiki bu.
Tabii bizim buradakiler, cihatçılar yerine bunları destekleyelim kafasındalar ama Yahudi dediğin şey, din saikiyle hareket eden, din için savaşan bir topluluk. ABD tarafından oraya yerleştirilmiş bir topluluk.
Bebek olayına gelince, bunun konumuzla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Dinsiz imansız kişiler de, kürtaj karşıtı olabiliyorlar. Bu konumuzla alakasız bir şey.
Özetle, Israillilerin teknolojisi, ABD'den transfer teknolojidir. Yahudilerin iyi olduğu tek şey de ticarettir. Bu yüzden Yahudiler zengin olmuşlardır. Fakat burada bile, Yahudinin Yahudiyi kollaması gibi bir durumdan dolayı başarılı olduklarını söylemek bile mümkündür. Başka bir yetenekleri yoktur.
Tarih boyunca hep vatansız olarak yaşadıkları ülkelerde, birbirlerini desteklemişlerdir falan. Yahudi tarihini iyi araştır. Yahudi kimdir, öğren. Yahudi düşmanlığından yazmıyorum. Sadece Yahudileri yanlış insanlar olarak biliyorsunuz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Aralık 2024; 20:12:37 >
-
Kafalarını duvara vurup ağlasınlar, şabatta tatil yapsınlar, oruç tutsunlar, kendi namazları var onu da kılsınlar hatta yetmesin bayramlarımda mayasız ekmek yesinler bak türkiyede yaşıyoruz bizim milletin çoğu oruç tutmaz nmaz kılmaz takke takmaz cübbe giymez sakal bırakmaz başörtüsü takmaz. Sonuç kim daha ileri de kim daha geride. bir takım ritüelleri yapıyor olmak insanı değerli ya da değersiz kılmaz ki mevzu bu değil ki toplumsal zihniyetten bahsediyorum ben şahsiyetten de değil.
Dinsizler de kürtaja karşı olabilir çünkü bilimsel bakış açıkları yok. dinsiz olmak bilimsel olmak değil ki sana bunu anlatamadım. öyle olsa türkiyenin bilimsel olması gerekirdi ama dünyadaki sayılı bağnaz ülkeler arasına gireriz.
"Fakat burada bile, Yahudinin Yahudiyi kollaması gibi bir durumdan dolayı başarılı olduklarını söylemek bile mümkündür. Başka bir yetenekleri yoktur."
şu sözün bile senin nasıl bir bağnazlıkta olduğunu göstermeye yeter açıklama bile gereksiz.
-
Ah be çocuk. Bu propagandalar zaten olan şeyler. Biz Filistini 7 ekimde tanımadık. Ama senin yaşın yetmeyebilir sende haklısın. Sana ne öğretirlerse sende onu tekrarlıyorsun. Yeteneğin var ama geliştirmen lazım kendini:)
-
Birbirlerini kollamadılarsa ticarette nasıl başarılı oldular peki? Bir Yahudinin dükkanı zarar ederse, tüm Yahudiler o zarar eden dükkanlardan alışveriş yaparlardı. Bu Yahudi dayanışmasına sadece basit bir örnek. Yahudiler tarih boyunca bu tarz davranışlara sahip olmuşlardır. Yaşadıkları her ülkede, bu büyük dayanışma yüzünden ticarette başarılı ve zengin olmuşlardır.
Sen Türkiye'yi bağnaz şeklinde eleştirip, Yahudi ülkesini aklınca modern görüyorsan, sana zaten diyecek bir şey yok. Kafasını duvara vurup duran, şabatta çalışan, elevator bulunmayan, Israil ülkesine git diyorum. Gerçekten bu kadar muzdaripsen, burada ne işin var?
Ben eğer ki, ülkeden böyle ileri derecede memnun olmasaydım, mutlaka çekip giderdim. Bu kadar memnun olmadığın bir ülkede yaşamak bile insana zindan olur.
Meksika sınırından kaçak geçin, vurulmazsanız ABD'ye gidersiniz. Benzinlikte pompacı olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Aralık 2024; 20:26:41 >
-
sen beni anlamak istemiyorsun. ben bir zihniyetten bahsediyorum sen ülkeden vurup pompacı yaptın beni. ihtiyacın varsa istiyorsan pompacılık da yaparım ama mevzu bu değil.
zihniyet önemli sendeki bağnazlık şudur ki yahudilerin başka da bir meziyeti yok demen. işte bunu anladığın zaman bana yaz.
-
Söylediğinizin tam aksine Akp döneminde Arap dünyası ile bağımız iyice koptu. Siz dini şeyleri seviyorlar diye günümüz Araplarını seviyorlar sanıyorsunuz sanırım. Akp döneminde körfezle tüm ilişkilerimiz daha kötü oldu, Mısır ki tüm orta doğu Arap devletleri içinde en yakın olduğumuz ülkeydi papaz olduk, Suriye ile papaz olduk. Katar dışında Orta Doğu Arap devletleri ile hiçbir yakınlaşma yaşamadı Akp.
Bunlar hep algıda seçicilik. Ecevit Arap devletleri ile daha yakındı mesela. Olması gerektiği gibi. Erdoğan onun bunun iç işlerine karışa karışa hepsini düşman etti.
Söylediğinizi ispat edin. Hangi Arap devleti ile Akp'den öncekinden daha iyi durumda ilişkilerimiz? Sizin dediğinize bakılırsa hepsini yalıyoruz. Ama gerçeklik yalanlara kanmış insanların sözlerinden çok farklı. Akp dönemi Arap devletlerine en uzak olduğumuz dönem oldu. Adam çıkıp iç siyaset için 2 laf edince Araplarla aramız iyi sanıyorsunuz, komedi gibi.
Hepsini geç adam BOP eşbaşkanı. Aleni şekilde Arap devletlerinin sınırlarını yeniden çizeceğiz diyen, tüm devletleri yeniden şekillendireceğiz diyen organizasyonun eşbaşkanı. Buradan uyanır insan.
-
Araplar parayı basıp istediklerini yapıyorlar buna ilişki denebilir mi.
2 olay
15 temmuz-BAE
Kaşıkçı-Suudi Arabistan
Bu iki olay ile her şey ortaya çıktı zaten
-
İhanet? Fazla oyun oynamayın. Zira siz işgalden bahsediyorsunuz ben ticaretten. Dibimizde tüm dünyanın binlerce km öteden gelip ticaret yapmak için çırpındığı trilyonlarca dolarlık pazar var. Sınırımız burası. Eski imparatorluk bakiyesi topraklar. Neyin ihaneti? Senin olmayan yer sana ne ihaneti edebilir? Güven diyen mi var? İngilizler çok güveniyor sanki. Mesele parasını almak. Sen ilişkilerini kötü hale getirirsen Akp gibi ne kazanacaksın? Akp ne kazandırdı bu politika ile? Arapları itelemekle ne kazandı 20 senede? Ticari bağın güçlü olursa daha mı çok kaybedersin? Bunlar hiçbir şey üretmeyen, petrolü satan ülkeler. Onların parasını yemek varken hâlâ Akp kafasıyla yürümeniz çok sağlıklı düşünmediğinizi gösterir.
-
Dünya bu zaten. Paran, sermayen varsa kimse sana ses etmez. O paradan en çok biz faydalanmalıyız. Ayrıca 15 temmuzu BAE yaptı sanıyorsan elimde çok güzel ülke var, Metonya, 30 bin dolara bırakırım. Kendi krallığını kurarsın hocam. 15 temmuz bir Akp projesidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VatandaşşAh be çocuk. Bu propagandalar zaten olan şeyler. Biz Filistini 7 ekimde tanımadık. Ama senin yaşın yetmeyebilir sende haklısın. Sana ne öğretirlerse sende onu tekrarlıyorsun. Yeteneğin var ama geliştirmen lazım kendini:)
Herkesin içinde vardır bir çocuk. Sen de yok mu ? Yazık la ...
-
Israilin ne teknolojisi var? ABD destegi olmadan ne teknoloji nede bir varlik gosterebilirler. ABD li sirketler yatirimlari oraya yapiyorlar, ozellikle guvenlik sirketleri ve yazilimlari. Calisanlar ise haremlik selamlik seklinde calisanlar, kadinlar el bile vermiyorlar inanclari geregi. Kafanizdaki Israille gercekte olan cok baska, Iranin Yahudi versiyonu diyelim. -
tamam ama önce reisime sorayım almazsa ben alırım.
ilkha.com"Darbe girişiminde Körfez’de kimlerin buna sevindiğini çok iyi biliyoruz" - [İLKHA] İlke Haber Ajansıhttps://ilkha.com/gundem/darbe-girisiminde-korfezde-kimlerin-buna-sevindigini-cok-iyi-biliyoruz-54958sputnik türkiye'Çavuşoğlu, BAE'nin 15 Temmuz darbe girişimini fonladığını söyledi'https://anlatilaninotesi.com.tr/20170612/cavusoglu-bae-15-temmuz-darbe-girisimini-fonladigini-soyledi-1028854030.html
-
yaakov ledermanyoutubechasidish dance Chasidim Dancinghttps://youtu.be/hIl0rIsomLw?si=E6u8cN1EQwi6xuMv&t=122
-
Zihniyet teknoloji geliştirmeye engel bir durum değil. Müslümanlar, senin sandığın sebepten dolayı teknolojide geri değiller.
O zaman sen bana söyle bakayım, günde en az 50 kişiyi gey diye infaz eden Iranlı mullahlar, nasıl füzeler ve hatta nükleer silahlar bile üretebiliyorlar? Bunlar nasıl ABD'ye karşı gelebiliyorlar?
Peki Malezya örneği verelim. Nasıl oluyor da, elektronik çip üretebiliyorlar? Senin kullandığın Intel işlemcilerin üzerinde Malay yani Malezya yazıyordu eskiden. Belki şimdi bile yazıyordur. Malezya ne? Yahudi mi?
Ben böyle şeyler yazınca, birkaç ileri zekalı çıkıyor, bana AKP'li falan diye sallıyor mesela. Ben sadece sizlerin içinde bulunduğunuz o yanlışları görüyor ve düzeltiyorum.
Yani bir şey bildiğinizi sanıyorsunuz ama esasen hiçbir şey bilmiyorsunuz. Hatta sozluk sitelerini sırf yarılma amaçlı okuyorum..
Yahudilerin de hiçbir meziyeti evet yok. Tüm tarih boyunca, oradan oraya sürülmüş, aşağılanmış, kovulmuş insanlar... Mısır piramitlerini bile o Yahudi köleler yaptı.
Bu da sana bir ibret olsun. Madem bu kadar meziyetli insanlardılar, neden ABD kendilerine bir ülke bağışlayana kadar ülke sahibi olmadılar? Neden Mısır piramitleri, Yahudi kölelerin sırtında yükseldi? Mısır diyorum alo.. Mısır dikkatini çekerim. MÖ 3000 yılından bahsediyoruz..
Babilde de köleydiler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Aralık 2024; 20:52:58 >
-
Global inovasyon indeksinde İsrail dünyada 15. sırada.
80 milyonluk Türkiye ilk 30’da bile değil. Tamam sevmezsin etmezsin de bu kadar uçmazsın yani yuh. İsrail’in daha doğrusu Yahudilerin 300’e yakın nobel ödülü var. İsrail’de her 10.000 kişide 140 kişi bilim insanı. Abartılır yalan söylenir ama İsrail’in hiçbirşeyi yok öyle mi? bunları geçeceksin komik olma
en.m.wikipedia.orgGlobal Innovation Index - Wikipediahttps://en.m.wikipedia.org/wiki/Global_Innovation_Index -
vallaha sen çok hayal görüyorsun ben sana gerçekleri yazıyorum sen hayalperest takılıyorsun açıkçası sen her şeyi film yada oyun sanıyorsun sanırım o parayı bu ülkeye yedirceklerini sanıyorsan tek bir gücün dahi yok avrupa ülkelerini bırak orta doğuda arap devletlerinde bile sözün geçmiyor kaldı ki arap devletlerin bir çoğu bile ypg pkk'yı Destekliyor abd bir emirle senden rahibi bile alabiliyor israile mavi marmarayı satan bir hükümetin bunları alabilceğini sanmak aşırı komik abd ve israil gibi gerçek dünya gücü olan ülkeler varken buna gerçekten inanıyorsan seni bakırköy hastanesine yönlendiriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 8 Aralık 2024; 20:54:29 > -
teknoloji değil bilimden bahsediyorum. malezya ucuza işçi bulursun açarsın istersen afrikada da üretim yaparsın.
MÖ 3000 yılında pramitler yapıldı onu da yahudi işçiler yaptı diyorsan ben senle ne tartışayım yahu bunun neresi bilimsel bir iddia tevratta yazan uyduruk şeyleri bana söylüyorsun bağnazlık budur
-
Rusya'ya sığınmış Esad ve ailesi
-
Israile yapilan yatirimlar ulkemize yapilsaydi bizde bu listede bu nufusla cok yukarilarda olurduk. Israil simartilmis yaramaz bir cocuk gibi surekli simartildi. Yahudi terimi baska Israilli terimi baska birsey. Anadan Yahudi inancina sahip olan herkesi Yahudi olarak adlandiriyorlar. Oysa Albert Einstein ABD ye gelen Israilli Devlet adamlariyla gorusmeyi dahi reddetmisti. Simdi sana gore Einstieinde bu listededir ama Einsteine soracak olursak bu dini bile kabul etmez. Israilli bilimadamlarini kucumsemiyorum elbette bu haddime degil. Hicbirseyi yok derken abartildigi kadar degil sadece fazla ayricalik taniniyor. Bu hangi ulkeye taninsa o listede ilk 10 a girer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X