Şimdi Ara

Son dakika... Esad Şam'ı terk etti! 61 yıllık rejim sona erdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
2
Favori
8.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dakika... Esad Şam'ı terk etti! 61 yıllık rejim sona erdi
    Son dakika... Esad Şam'ı terk etti! 61 yıllık rejim sona erdi
    Suriye'nin başkenti Şam'a açılan Humus ilinde Beşşar Esad rejimi karşıtı güçler, kent merkezine hakim oldu. Kente rejim karşıtları ilerleyişini sürdürürken Reuters haber ajansı geçtiği son dakika haberiyle Suriye lideri Esad'ın Şam'ı terk ettiğini bildirdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Suriye beni ilgilendirmez demek istiyorum ama ilgilendiriyor, kendi ülkemin güvenliği için.

1. Suriye'den gelen göçmenlerin geri dönmesini bekliyorum. dönmeyenler olacaktır ama çoğunluk dönecektir, adamların evleri bağları bahçeleri akrabaları orada.
    2. PKK, artık Türklerle Araplar arasında tost olma vakti geldi.

Daha 2-3 ay öncesinde, Kuzey Suriyede PKK/YPG nin özerk bir devlet kuracağı söyleniyordu, plan böyleydi. Şimdi bu planların hepsi çöp.

Türk Devletine güvenin arkadaşlar. Öyle 100 yıllık devlet değiliz biz. Kadim bir geçmişimiz var. Tarih kitaplarına şöyle bir göz gezdirince bunu anlamak daha kolay.

Evet, ekonomik olarak sorunlarımız var, hep sorunlarımız vardı ama bunlar düzecek kendi çapımızda.

Adamın üslubu yanlış ama dedikleri doğru, hemen gaza gelip çok hızlı hayaller kurmuşsun

1000 yıllık devlet aklı filan falan demişsin ama az daha fetö diye bir dini tarikat darbe yapacaktı o devlet aklına, kozmik odasına girip sırlarını deşifre ettiler bu hükümetin zamanında

Olayın gerçek sonuçları zamanla belli olur, bakalım gerçekten ne olacak
    Türk devleti güçlü bir iktidar varsa kadimdir. Ana muhalefete kalsaydık Suriye'den pılımızı pırtımızı toplayıp çıkmıştık çıktığımız yerlere PKK tekrar yuvalanmış Akdeniz'e inmişti bile.

Dünyada Esad'ı destekleyen tek kişi kaldı o da Özgür Özel. Hala Esad ile görüşün diyor bu kadar basiretsiz cahil bir muhalefet bizim başımızda var Allah korumuş bizi de bunlar iktidar olmamış.

O pkk devletini oraya kuracaklar, pkk dağıldı lağvedildi yalanlarıyla amerikanın eğittiği ypg güçleriyle pkk birleşip varlığına devam edecek ve sorun şu ki ypgye bi biz terörist diyoruz, o zaman bakalım nasıl trumptan izin almadan vuracağız bu teröristleri. Türk devletini yöneten adamlar neyi doğru yaptı da bunu doğru yapsın allah aşkına, devletin canına okudu, bağımsızlığını yok etti, her ay birilerine el açıyoruz ki üç kuruş para gelsin. Bu devlet bu haldeyken asla kendi istediğini yapamaz, sadece başkalarının emirlerini yerine getirir.

• Suriye beni ilgilendirmez demek istiyorum ama ilgilendiriyor, kendi ülkemin güvenliği için.

1. Suriye'den gelen göçmenlerin geri dönmesini bekliyorum. dönmeyenler olacaktır ama çoğunluk dönecektir, adamların evleri bağları bahçeleri akrabaları orada.
    2. PKK, artık Türklerle Araplar arasında tost olma vakti geldi.

Daha 2-3 ay öncesinde, Kuzey Suriyede PKK/YPG nin özerk bir devlet kuracağı söyleniyordu, plan böyleydi. Şimdi bu planların hepsi çöp.

Türk Devletine güvenin arkadaşlar. Öyle 100 yıllık devlet değiliz biz. Kadim bir geçmişimiz var. Tarih kitaplarına şöyle bir göz gezdirince bunu anlamak daha kolay.

Evet, ekonomik olarak sorunlarımız var, hep sorunlarımız vardı ama bunlar düzecek kendi çapımızda.

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Pollyanna cigim yatmadan once sicak sutunu getirdim , aman ustunu iyi ort usutme narin ayaklarini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt

Dostum seni bloklayacağım, nedeni yazdıklarının benim yazdıklarımla alakası yok.

İstediğin kadar bana yazabilirsin ama postların görünmeyecek. bye.

• Daha çok mülteci gelebilir bize iyice karışır Suriye

• Suriye 3'e bölünecek diye beklerken 2'ye bölünecek gibi. Muhalifler ve ypg/pyd arasında. Ben batının pyd'den vaz geçeceğini, muhaliflerin onları yutmasına izin vereceğini düşünmüyorum. Yanılırsam güzel olur ama pek ihtimal vermiyorum. Dolayısıyla pkk-pyd sorunu devam edecek. Bu gelişmelerin bize tek faydası, belki muhalifler biraz ılımlı yönetim kurabilirlerse bizdeki Suriyelilerin bir kısmı dönebilir.

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Tostunu da yesin, hts simdiden pkk'yla isbirligi yapiyor, bir de tost yapacakmis :) muhtemelen pkk'dan nefret ettiklerinden cok bizden ediyorlar. Saddam, Kaddafi ders olmadi. Olan yine bize olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ümit Özdağ’ın ne kadar boş bir adam olduğu ortaya çıktı. “Suriyede savaş çoktan bitti suriyeliler neden burada” diyordu, 3 günde yıkılacağını bildikleri için olabilir mi? Suriye gece hayatını çekip suriye türkiyeden daha güvenli diyen zafer partili youtubera ve zafer partili türk basketçiye bakın. Basketçi suriyeyi bırakıp kaçtı sabiha gökçen havalimanından kaçmadım kardeşim vatanıma döndüm diye twit atıyor. Videoda cıstak cıstak oynayan suriyeliler ise şimdi ya kırbaçlanıyor yada kaçtığı ülkede valizini boşaltıyor.

Son dakika... Esad Şam'ı terk etti! 61 yıllık rejim sona erdiFatih Koparanyoutube
    Suriye video serimize devam ediyoruz. Daha önceki videolarımızda, arkadaşım Kemal Canbolat'la birlikte Suriye'nin Şam şehrinde gece hayatını çekmek için çalışmalara başladık. Akşam saatlerinde otelimizden ayrıldık. Eğer burayı ülkemizdeki bir yere benzetmek isterseniz, 90'ların İstiklal Caddesi veya Beyoğlu diyebilirim. Burada birçok insanla tanıştım. Ayrıca, tanıştığım bir Suriyeli kadınla Türkçe konuştum. Türkçeyi Show TV'de yayınlanan "Çukur" adlı diziden öğrenmiş. Başka bir gençle tanıştım, o da Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı İzmir'in Basmane semtinde yaşamış ve Türkçe öğrenmiş. Suriye gece hayatıyla ilgili birçok soru aldım. İlk olarak, buraya nasıl gelinebileceği gibi sorular da oldu. Öncelikle, Türkiye'den Suriye'ye kara yoluyla gitmememin nedenini açıklamak istiyorum. Maalesef, Türk vatandaşlarının Suriye'ye seyahati yasak. Bu nedenle, önceki videomda anlattığım gibi Beyrut üzerinden Suriye'ye geçtim. Şam bölgesinde hayat normal bir şekilde devam ediyor. Şehir yaralarını sarıyor ve bu süreç devam ediyor. Zaten Şam bölgesine savaş çok fazla gelmedi. Yeni videolarımda, savaşın yoğun olarak yaşandığı ve insanlık dramının devam ettiği bölgelere de gideceğim. Ayrıca, Suriye vatandaşları beni burada çok iyi karşıladılar ve hiçbir problem yaşamadım. Misafirperverlikleri hayranlık uyandıracak seviyede. Türklere karşı herhangi bir problem görmedim veya yaşamadım. Umuyorum ki Suriye en güzel ve refah dolu günlerine bir an önce geri döner. Gördüğüm kadarıyla bu yönde büyük bir çaba sarfediliyor. Fatih Koparan Just English Dil Okulları (https://www.justenglishtr.com​​) sponsorluğunda Şam Suriye'deyim. Sosyal Medya ; Twitter : https://twitter.com/ifkoparan Instagram : https://instagram.com/ifkoparan Tiktok : https://www.tiktok.com/@ifkoparan #suriye #damascus
    https://www.youtube.com/watch?si=9gjbUr_8wYvFreMZ&v=zJpXNG9Pd4I&feature=youtu.be

• Bir devrin sonu. Avrasya ekseni bir üye kaybetti. Atlantik ekseni bir üye kazandı. Sadece ismi kalmış olsa da son Baas rejimi çöktü.

Suriyelilere, Türklere ve diğer bölge halklarına hayırlısı olsun diyelim. Umalım da geçiş süreci acısız, sorunsuz ve kansız geçer. Umarım Suriye demokratik, laik ve müferreh bir ülke olur.

• Türk devleti güçlü bir iktidar varsa kadimdir. Ana muhalefete kalsaydık Suriye'den pılımızı pırtımızı toplayıp çıkmıştık çıktığımız yerlere PKK tekrar yuvalanmış Akdeniz'e inmişti bile.

Dünyada Esad'ı destekleyen tek kişi kaldı o da Özgür Özel. Hala Esad ile görüşün diyor bu kadar basiretsiz cahil bir muhalefet bizim başımızda var Allah korumuş bizi de bunlar iktidar olmamış.

Adamın üslubu yanlış ama dedikleri doğru, hemen gaza gelip çok hızlı hayaller kurmuşsun

1000 yıllık devlet aklı filan falan demişsin ama az daha fetö diye bir dini tarikat darbe yapacaktı o devlet aklına, kozmik odasına girip sırlarını deşifre ettiler bu hükümetin zamanında

Olayın gerçek sonuçları zamanla belli olur, bakalım gerçekten ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriye'nin laik rejimle kurulacağını düşünmüyorum, Esad 'ı deviren SMO güçleri müslüman zaten, bu yüzden kuvvetle muhtemel islam devleti olur islam kuralları uygulanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 8 Aralık 2024; 10:11:40 >

O pkk devletini oraya kuracaklar, pkk dağıldı lağvedildi yalanlarıyla amerikanın eğittiği ypg güçleriyle pkk birleşip varlığına devam edecek ve sorun şu ki ypgye bi biz terörist diyoruz, o zaman bakalım nasıl trumptan izin almadan vuracağız bu teröristleri. Türk devletini yöneten adamlar neyi doğru yaptı da bunu doğru yapsın allah aşkına, devletin canına okudu, bağımsızlığını yok etti, her ay birilerine el açıyoruz ki üç kuruş para gelsin. Bu devlet bu haldeyken asla kendi istediğini yapamaz, sadece başkalarının emirlerini yerine getirir.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Tabii suriyeyi bizim muhalefet girip karıştırdı dimi. Emevi camiiginde cuma namazi kilicaz diye özel söyledi. Zamaninda suriye karistirilmasaydi ne abd ne ypg pyd orada coreklenmezdi. BOP tirkır tıkır anlıycan. Sen ayakta uyu. Birde tam zamaninda öcalan meselesi çıktı.

• TV ler çılgınlar gibi kutlama yapan suriyeliler görüntüleri veriyor fakat kaddafi-saddam sonrası ülkelerin durumu malum. Arap baharı yaşanan ülkeler harap oldu.

2 sene sonra olayların iç yüzü ortaya çıkar.

• Suriye'den gelen göçmenleri bırak, Esad gittikten sonra çok daha fazla mülteci akını olacak. Kim terör örgütünün yönettiği ülkede yaşamak ister. Çok daha fazlası Türkiye'ye gelecek hazırlıklı olun.

• umarim tum suriler geri doner..ne rejiminde yasarsa yasssinlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senin dünyadan haberin yok Suriye'yi karıştıran öncelikle bizzat Esad'ın kendisi zaten. Sırf sunni diye milleti eziyet çektirerek parçalayıp öldüren bir diktatör olursa dünuanın neresi olursa karışır. Bu kadar mülteci babasının hayrına mı topraklarını bırakıp kaçmak zorunda kaldı, boşuna mı kendini Akdeniz'e attı, Aylan bebekler neden kaçtı da denizlerde boğuldu cesedi kıyıya vurdu sanıyorsun anlatsana bizde bilelim o zaman.

İkinci olarak Suriye'yi karıştıran Abd, Rusya ve İran.

PKK YPG'yi oraya sokan kim Abd Rusya değil mi? Kim karıştırmış Suriye'yi Ak Parti tabi size göre, Ermeni Rum medyası Halktv Tele1 deki solcu Dem aşığı sözde analizcileri izlersen bu kafaya ulaşman normal zaten.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.