Şimdi Ara

Son dakika... Esad Şam'ı terk etti! 61 yıllık rejim sona erdi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevir kazi yanmasin..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

çevirdiğim kaz yok, kuzu çevirme. 5-10 milyon insan 1,5 milyar insanı kendine neredeyse köle yaptıysa o 1,5 milyardan biri çıkıp 5-10 milyona onlar akıllı değil bilimsel değil bizim gibi diyorsa zaten neden 10 milyon >1,5 milyar anlaşılır.

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Senin 1,5 milyarı köle yapan ABD, yani Hristiyanlar.

O insanlar geçmişte de köleydiler, şimdi de ABD'nin kölesi oldular. Bunu o insanları aşağılamak ve ırkçılık yapmak için yazmadım fakat durum bu. Bu tarihsel bie gercek..

Farklı din, farklı inançlar ve farklı kültüre sahip oldukları için, kölelik onların hep kaderi oldu.

Mısır'da da köleydiler, Babil'de de köleydiler, Roma'da da köleydiler... Köle olmadıkları hiçbir yer yok. Ondan sonra da hep köle olarak yaşadılar, bazen de bulundukları yerlerden sürüldüler, kovuldular.

En son ABD onlara kölelik karşılığında Ortadoğu'da küçük bir ülke verdi. Ortadoğu'daki çıkarları için...

Vaziyet budur. Sen köleleri efendi sanmışsın. Onlar hiçbir şey değiller. Sadece köleler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Aralık 2024; 21:27:10 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Dostum bahane üreteceksen hayatta herşeye bir bahane bulur. Zaten islam dünyasının en kötü tarafı da budur. Herşeye hazır cevap hep bir bahaneleri var, kesinlikle hiçbir konuda sorumluluj kabul etmezler onlar hep iyi başkaları hep onların düşmanlarına çalışıyor. İçinde bulunduğumuz çağda bunlar artık sadece komik kalıyor. TR’nin her sene diyanete gömdüğü parayı İsrail araştırma geliştirmeye harcıyor, bunun karşılığında nobel ödüllerini alıyor, dünyada en çok bilimsel makale yayınlayan ülkelerin başında geliyor. Sana şunu sorayım: Türkiye’nin dünya sıralamasında ilk 100’de kaç tane üniversitesi var ? 0 SIFIR.

israil? 3…öyle şöyle oldu böyle oldu bunlar maalsef tipik geri kalmış müslüman bahaneleri

• Son dakika... Esad Şam'ı terk etti! 61 yıllık rejim sona erdi
  • Vatanseverler ülkesinde,vatansever olmayanlar Türkiye'de

Son dakika... Esad Şam'ı terk etti! 61 yıllık rejim sona erdi
  • Ortadoğu’da kartlar yeniden dağıtılıyor
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Cevap olarak yine ayni sinuca varilan bir yazi olmus. Musluman ulkeleri Islamci olmakla elestirirken, savundugun ulkenin Radikal komten dinci bir anlayisa sahip oldugunu maskelemissin. Israile dunyanin en onde gelen ulkesi olan ABD ayricalikli yardimlar saglamakta. AIPAC benzeri yardimlari Turkiyeye yapilsa neler olur bir dusuneniliyormusun? Israili bilimde ozel kilan, diger milletlere gore Matematik ve Finansi bankacilik sistemlerini gelostirmis olmalaridir. Bunlar tabikide Turkiyenin hicbir Universitesinin ilk 100 de olmamasinin bahanesi olamaz. Tum dunya ulkelerinde egitim geriye giderken insanlar cahillestirilirken, toplumlar goclerle altust edilirken, Israil yine tum bunlarin disinda kalmistir.

Bilim evrenseldir, bilime katkida bulunan her dinden insan vardir. Surekli birseyler gelistirilmektedir. Asagiladigin Turk milletinden Aziz Sancarda Kimya dalinda Nobel odulu almistir. Simdi bunlarimi yaristiracagiz? Egitim konusunda Turkiyede ozellikle adamcilik ve liyakatin bozulmasindan dolayi yillar once ilk 100 de olan Universitelerde siralamada birkac yuz sira geriye dusmustur.

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Pollyanna şu mesajı görse diz çöker tövbe ister.

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt

çok değil önümüzdeki 2 yılda görürüm seni polyanna kimmiş :)

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

O zaman anlaşalım ve ana fikir çıksın 1.5 milyar köleye efendilik yapan köleler diyelim olsun bitsin.

• freeleaks kullanıcısına yanıt

O sekilde olur ama ABD sayesinde olur..

• Cihatçıların ipini kimin tuttuğu belli oldu

Joe Biden'dan Suriye açıklaması: Suriyeli gruplarla temas halinde olacağız

ABD Başkanı Joe Biden, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın düşüşünün ardından açıklama yaptı. Biden, "IŞİD'e karşı görevimizi, büyük ölçüde koruyarak sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. Biden, "Esad rejiminin olmadığı bir Suriye’ye geçişi sağlamak amacıyla yeni bir anayasa ve tüm Suriyelilere hizmet edecek yeni bir hükümet oluşturulması için tüm Suriyeli gruplarla temas halinde olacağız" ifadelerini kullandı.

birgun.net
    Joe Biden'dan Suriye açıklaması: Suriyeli gruplarla temas halinde olacağız
    https://www.birgun.net/haber/joe-biden-dan-suriye-aciklamasi-suriyeli-gruplarla-temas-halinde-olacagiz-582303

• ekşi sözlük
    8 aralık 2024 şam'ın düşmesi
    https://eksisozluk.com/entry/170853144

Ne Esad'ı ne de İran'ın molla tarafını seviyorum, hiçbir şey değişmeyeceği için de ne üzüldüm ne sevindim. Gerçekten güzel bir gelişme yok her şey sahtekar din şarlatanı Roma'nın İngiltere'nin işi, düşünün Orta Asya'dan bile birilerini getirebiliyorlarnış ve bunlar Allahüekber diye havlatılabiliyorlarmış, sabah saatlerinde ekranlarda bu nidalar eşliğinde inanılmaz bir klima yapıldı. Araplar'ın 1071'li yıllardan başlayarak Türk akımına sessiz kalmasını şaibeli bulanlar vardı, kimisi Türkler akıncı Araplar ne yapsın diyordu, sakın artık bu masallara kanmayın Arap zenginlerinin çocuklarındaki şımarıklık bile insanı uyandırmalı, bu kadar kısa sürede gerçekleşen olaylar Arap ve İngiliz (hatta Türk) zenginlerini korumak için planlanmış gibi hissediyorum, gerçek güzel bir devrim olursa arkalarından Allahüekber yerine neler duyulur çok merak ediyorum. Türkler ve Kürtler yüzyıllardır aynı sefil maymun tiyatrosunda ayak işi yapmaktan hiç sıkılmadılar çünkü alt yaratılışlılar...

• Şurada 2 haftası kaldı gitmesine boş konuşmuş bidon
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeleaks

tamam ama önce reisime sorayım almazsa ben alırım.

ilkha.com
    "Darbe girişiminde Körfez’de kimlerin buna sevindiğini çok iyi biliyoruz" - [İLKHA] İlke Haber Ajansı
    https://ilkha.com/gundem/darbe-girisiminde-korfezde-kimlerin-buna-sevindigini-cok-iyi-biliyoruz-54958

sputnik türkiye
    'Çavuşoğlu, BAE'nin 15 Temmuz darbe girişimini fonladığını söyledi'
    https://anlatilaninotesi.com.tr/20170612/cavusoglu-bae-15-temmuz-darbe-girisimini-fonladigini-soyledi-1028854030.html

Yani? ABD'nin Almanya, Fransa gibi kritik müttefiklerini, Merkel'i bile dinlediği ortaya çıkmıştı. Güçlü ol da dinletme kendini. Sen reisine çok güvenme. Genelde pek bir şey bildiği yok.

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Tanı: Aşağılık sendromu, imposter sendromu, tükenmişlik sendromu.

Tedavi: Edilemez seviye.

Sonuç: Kendi haline bırakın.

• Yakında muhalifler türkiyeye de topraklarımızdan çık diyecek. Adamlar iyi eğitimli amerika bunları üst düzey eğitmiş. Bence olaylar karışık. Esad niye savaşmadı? Niye ekipmanları bırakıp çekildi? Neden irandan destek istemedi? Rusya neden yeterli destek göndermedi?

Şu an herkesle iyi geçinmeye çalışan muhalifler ne zaman gerçek yüzünü gösterecek? Bu adamlar iyi eğitimli ve israil, abd, ingilizden bilgi ve destek almış.

Savaşmadan çıkıp sadece evrak ve para kaçırmak nedir? Hele bu gittikten sonra israil neden istihbarat binasını uçaklarla vurdu?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.