ee artık gözümüz kulağımız basın ve sitede şampiyon olduk sıra transferde
hayırlı olsun
bu adam beşiktaşlı yada galatasaraylı. sporx deki röportajını açıklamalarını okursanız anlarsınız. çok isteksizdi adam. Tuttuğu takımın aslında önemi yok sadece iyi bir profesyonel olup olmadıgı önemli. Profesyonelliği ve iş ahlakını önde tutarsa tamam. Fenerbahçeli olmadıgı kesin ayrıca başka takıma da kendisi öz vermiş olabilir. Kayseriden ikinci topuz vakası daha. Bu seferki hafif atlatıldı
quote:
Orijinalden alıntı: elcompany
bu adam beşiktaşlı yada galatasaraylı. sporx deki röportajını açıklamalarını okursanız anlarsınız. çok isteksizdi adam. Tuttuğu takımın aslında önemi yok sadece iyi bir profesyonel olup olmadıgı önemli. Profesyonelliği ve iş ahlakını önde tutarsa tamam. Fenerbahçeli olmadıgı kesin ayrıca başka takıma da kendisi öz vermiş olabilir. Kayseriden ikinci topuz vakası daha. Bu seferki hafif atlatıldı
kanka money talks gelsin doğuştan fenerbahçeliyim der görürsün
tabiki onu diyorum zaten. Para konuşur. Ama paranın hakkını vermekte biraz profesyonelliğe ve iş ahlakına bakar. isterse bilmem ne takımın yönetim kurulu üyesi olsun. sahaya çıkıp mücadele ediyor mu. ona bakalım. gerisi hikaye.
tabiki onu diyorum zaten. Para konuşur. Ama paranın hakkını vermekte biraz profesyonelliğe ve iş ahlakına bakar. isterse bilmem ne takımın yönetim kurulu üyesi olsun. sahaya çıkıp mücadele ediyor mu. ona bakalım. gerisi hikaye.
haklısın zaten alman disiplini gördüğü için profesyonelliği bilir bana göre ben inanıyorum bize çok faydalı olacak
quote:
Orijinalden alıntı: @TETİKÇİ
quote:
Orijinalden alıntı: elcompany
haklısın zaten alman disiplini gördüğü için profesyonelliği bilir bana göre ben inanıyorum bize çok faydalı olacak
insallah dediğin gibi olur dostum
Mehmet Topuz olayından sonra bu adamın takıma gram faydası dokunacağını düşünmezken, herif bu sezon inanılmaz bir futbol oynadı.
Velhasılı, ister GS'li ister BJK'li olsun, karaktersiz bir oyuncu olmadan profesyonelce oyunu oynarsa ne ala. Oynamazsa da kendi kaybı olur.
3 oyuncu ve bir miktar para vererek aldığınız adam bu muydu?
Ne oldu hosuna gitmedi mı begenemedin mı istediğin biri varsa onu alalım. Paraniz yoktur isterseniz sizin yerinize biz alalım yollarız hediye size. Sevaba girer
Yönetici abilerinden anlayış bekliyormuş..
quote:
Orijinalden alıntı: _deadmaster
İlhan Eker verildi sadece..Okan Kiralık,ve 1 oyuncu daha kiralık verilecek.bi de para tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: _deadmaster
hayır okan kiralık 1 oyuncuda 1 oyuncuda duruma göre kiralık gidebilir birde ilhan eker gitti ee nesinden rahatsızlandın ileride milli takımın değişilmez stoperi olacak
o değilde bjk berbatov'u getirirse bana acayip koyar
Okan Alkan kiralık olarak, İlhan Eker ise bonservisi ile birlikte Kayserispor Kulübü’ne verilmiştir. Kayserispor’a bir oyuncunun daha kiralık olarak verilmesi söz konusu olabilir. Gelişmeler, Kulübümüz tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.
Okan'ın kiralık verilmesi çok çok çok iyi oldu.Satılması çok büyük saçmalık olurdu,gelecekte çok işimize yarayacak bu çocuk.
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
o değilde bjk berbatov'u getirirse bana acayip koyar
hocam bırak allah aşkına berbatov kim beşiktaş kim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme