Şimdi Ara

SON DEĞERLENDİRMEM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum ve bir süredir de düşünüyorum sınavın neden 2017 den bile iyi gelebileceğini özetliyorum ;

TÜRKÇE : kesinlikle zor olduğu zaman işleri değiştirir matematiğin zor olması gibi değildir bunun zor olması bütün sınavı etkiler çünkü girenlerin yüzde 98i türkçeyle başlar ve türkçe geçen seneye göre kat kar zordu bakın ayt fenin zorluğuna değinmeme bile gerek yok saygılar..

• 2010dan kötü gelcek (emoji alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarCry21 -- 3 Temmuz 2019; 21:18:45 >
  • O devirler geçti artık 2017 gibi gelmez
  • hocam aynı fikirdeyim türkçe tüm sınava girenleri etkileyecek,ayt fen sayısalı ciddi etkileyecek genelde matematiğe çok yüklenilip fen kolay çıkar düşüncesiyle daha az yüklenilirdi o da geçen seneki fene bakılarak düşünüldü.Ayt matta geçen senekinden 1 tık zordu bir tek geometriler kafa kafaya götürüyor işi o da ayt fen ve tyt türkçe ile yine bozuluyor.Ben hep şunu vurguluyorum,matematik testinin zor dendiği yıllarda sıralamalarda büyük çaplı değişiklikler olmadı çünkü yapan kitle hep var.Ama fen ilk kez netleri ciddi anlamda düşürdü normalde 73 74 bekleyenler fen sayesinde 65 66 lara indi.Bu elbet yansıyacaktır.
  • ha ama şu var sıralama sitelerindeki 2017 kısmı da çok iyimser yani 2018le 2017 arasında bir değer olur gibi ama 2018'e daha yakın olur,2017 sıralamaları çünkü mf3 mf4 birleşmesinden ötürü biraz zor gözüküyor
  • Bence ayt fen de çok etkili geçen sene fen matematikten çok cok daha kolaydı ama matematiği daha fazla kışı fullemisti
  • Bu sene siralamalar iyi gelecektir

Bolumlerin ayt ortalamasi 6-7 net dusecektir

2k10 diyenlerin kulagi cinlamiyor mu hic
  • ShaneB S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam fenin o kolaylığına rağmen matematik neti daha yüksekse bu yıl durum nasıl olurun cevabı aslında.
  • lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    Her konuya gelip milletin moralini bozuyorsun kaç net yaptın allah aşkına tamam sen üzülmüş olabilirsin kötü geçmiştir sınavın da niye sırf milleti üzerek kendini mutlu etmeye çalışıyorsun ki yazık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.