Bildirim
Son Durak 5 xpand 3d mi yoksa Real 3D mi [ACİLLL]?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bunu bende merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigor Mortis -- 12 Eylül 2011; 0:24:13 > -
ben hep xpand 3d olarak izledim. En son son durak 5'i izledim gayet başarılıydı. -
Xpand daha kaliteli diyorlar ama hissedilen bir fark yok. İkisi de 3D sonuçta. -
Xpand hala o dev gözlüklerse hiç uğraşma derim. Real 3D daha iyi açıkcası o konuda. Xpand izlemedim Real 3D izledim çok başarılıydı -
Aşırı bir fark olmamasıyla birlikte Real 3D'de görüntü kaybı daha azdır..
Bu arada 4. film hakkında benzer bir konu.. >http://forum.donanimhaber.com/m_36567766/tm.htm -
xpand izledim. Burnumun ağrısından ara ara çıkarmak zorunda kaldım gözlüğü. Bir de ekran çok kararıyor xpand de. Real 3d yi gerçi bilmiyorum. -
real 3d > xpand 3d bence realin görüntüsü daha iyi çok daha az kararıyor birde benden bir tavsiye gözlüğü normal takmayın sapları kafanızın en üstüne çıkartın camların ortasındaki bölgede burnun en üstüne gelir hem böyle olunca burna iz veya ağrıda fazla yapmıyor -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X