Şimdi Ara

Son elemeye kalanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yadigar zoom x6 'nın yerine modem alıcam.. son elemeye kalanlar şunlar:

- Asus DSL N12E

- Zyxel 660HNU-F1
    (Bunun 660HN-F1Z ile farkını tam olarak anlayabilmiş değilim.. bilen biri açıklayabilir mi? mesela hnu-f1; 24mbps'a kadar download hızı diye yazmış.. zaten adsl2+ bu demek değil mi? hangisini seçmeliyim?)

- Airties 5443

hangisini önerirsiniz?

(şeytan git, 55liraya 5341 al-koy, olsun bitsin demiyor değil..)

• bu kadar adam buradayız, ilaç için bir veya bir kaç tane üzerinde fikir birliği oluşmuş, stabil, sıkıntısız, optimum wifi modem tavsiyesi yok... şu duruma bak!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimetrikos

bu kadar adam buradayız, ilaç için bir veya bir kaç tane üzerinde fikir birliği oluşmuş, stabil, sıkıntısız, optimum wifi modem tavsiyesi yok... şu duruma bak!!

airties rt-204 almada ne alırsan al.
  • Airtiesda 24 mbps hat destekliyor. Airties almayi dusunursen dukkanıma bir bak derim.
  • zoom x6 kesilip duruyordu... rt-111 ile denediydim, 72 saat kesilmedi... bu haftasonu henüz yeni modem almadığım için tekrar x6'ya geçtim... ~54 saat oldu kesilmedi... nasıl iş bu ben anlamadım...
  • quote:

zoom x6 kesilip duruyordu... rt-111 ile denediydim, 72 saat kesilmedi... bu haftasonu henüz yeni modem almadığım için tekrar x6'ya geçtim... ~54 saat oldu kesilmedi... nasıl iş bu ben anlamadım...

rt-111 efsanedir dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

quote:

zoom x6 kesilip duruyordu... rt-111 ile denediydim, 72 saat kesilmedi... bu haftasonu henüz yeni modem almadığım için tekrar x6'ya geçtim... ~54 saat oldu kesilmedi... nasıl iş bu ben anlamadım...

Rt-111 iyi güzel de, X6 ile kesilmediğine dikkat çekiyorum.. 3 dakikada bir, 2-3 saatte bir kesiliyordu.. 60 saate yakın gitti.. Nasıl oluyor? Var mı bunun mantıklı bir izahı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Rt-111 iyi güzel de, X6 ile kesilmediğine dikkat çekiyorum.. 3 dakikada bir, 2-3 saatte bir kesiliyordu.. 60 saate yakın gitti.. Nasıl oluyor? Var mı bunun mantıklı bir izahı?

x6 da iyi modemlerden dostum. ama güvenlik sorunları olduğunu duymuştum. kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım vardı. mesela mac filtreleme olmadığını biliyorum. x6 da yeni bir teknoloji kullandı zoom. adını hatırlayamadım. yani wifi de bazı ilkleri gerçekleştirdiler. eğer kablosuz ile bu sorunu yaşıyorsan, kanal sayısını en sondaki seviyeye yükselt. yada ne bileyim hızı otomatikse x6 da sanırım en fazla 8 mbps ye kadar yükseltilebiliyor en yükseğe çıkar. hızı karşılamadığından ya da etrafta birden fazla kablosuz ağ bulunduğundan kaynaklanıyor olabilir. bazen cep telefonu sinyalinden bile etkilendiği oluyor. kolay gelsin.

• mesaim bitiyordu aceleye geldi, eklemeyi unutmuşum. bide birden fazla bilgisayarla bağlanıyorsan sorun verebilir. dhpc server inde sorun yaşatabilio. belkide x5 tir hatırladığım. umarım bilgi kirliliği olmuyordur. hatam varsa düzeltirsiniz.
  • quote:

mesaim bitiyordu aceleye geldi, eklemeyi unutmuşum. bide birden fazla bilgisayarla bağlanıyorsan sorun verebilir. dhpc server inde sorun yaşatabilio. belkide x5 tir hatırladığım. umarım bilgi kirliliği olmuyordur. hatam varsa düzeltirsiniz.

kullanıcılar 5'e kadar çıkıyor... dhcp fixed host yapıp deneyeceğim..

zoom x6 mac filtreleme yapıyor bu arada f/w 2.1.5-70.
  • quote:

quote:

mesaim bitiyordu aceleye geldi, eklemeyi unutmuşum. bide birden fazla bilgisayarla bağlanıyorsan sorun verebilir. dhpc server inde sorun yaşatabilio. belkide x5 tir hatırladığım. umarım bilgi kirliliği olmuyordur. hatam varsa düzeltirsiniz.

hmm.. dediğim gibi x6 kullanmadım. arkadaşlarımdan biliyorum. onlarında sorunları vardı.. çoğunu çözemediler. mac olayınıda sanırım x5 le karıştırdım. hakılsındır. umarım düzelir sorunun kolay gelsin.
  • quote:

quote:

onu airteis'te yapıyor bence ASUS daha iyi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.