TL son hızıyla sürekli değer kaybettiği için kurlar da yerinde durmuyor. Bu adamlar da herhalde sürekli zam yapmamak için baştan yüksek artış yapmışlar. (Yüksek dediğim oransal olarak yoksa yurtdışı hesabı yapıp karşılığında verdiklerini hesaba kattığında yine ucuz kalıyor.) Dolar zaten Kapalı Çarşı fiyatlsrıyla 20 TL'yi aştı. Artık yıl sonuna doğru 25-30 arasını görürüz herhalde. Eh bu adamlar da bunu illa ki görüyordur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi! (6. sayfa)
-
-
Düşünün artık o kadar geri kalmışım. Yazık yav. 5 liralık banknotla dahi ekmek alınamıyor demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon müşteriyi kazandı ben devam ederim şahsen. Muhtemelen haber sonrası hemen iptal edenler bir süre sonra geri dönecek en azından bir kısmı.
-
kuru soğanın pazarda bile 30-35 tl olduğu bir yerde geldiği günden beri 7,90 olan rakamın bunca zaman dayandıktan sonra 39 olmasına isyan edenler acaba bir sütün 1,5 dan başlayıp 20 tl dayanmasına peynirin kilosunun 200 e dayanmasına ne diyorlar acaba
kısaca kendi adıma devam ...
-
40 lira şaka zannettim girdim baktım siteden gerçekmiş :) son anda yetiştim az kalsın çekiyordu karttan 40 lirayı. İptal ettim teşekkürler konuyu açan arkadaşa.
-
Adamlar türkiyeye girdiğinde 2.5 lt kola 7,5 tl idi şimdi 30 tl.Mazot 6-7 tl idi şimdi 21 tl.Bunun gibi bir sürü örnek verilebilir.Bu zamana kadar iyi dayandılar.Ya adamlar aldığın üründe ekstra indirim olursa hediye çeki tanımlıyorlar hesabına daha ne olsun.İade hakkında çakma yerli ve milli firmalar gibi yokuşa sürmüyorlar işi.Amazon almanyadan ssd söyledim burdaki a sitesi ile aradaki fark 2000 tl.1 hafta içinde de teslim ettiler.Kardeş soğan olmuş 30tl.
-
Fiyat zammı sonrası kütüphane en az 4 katına çıkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayda 40 tl lik bir hizmet alıyor muyum bazen evet bazen hayır. O yüzden kararsızım. Biraz daha devam edeceğim. Netflix gibi 2-3 ayda bir otomatik ZAM'a pardon "Güncellemeye" geçmeseler bari. Primedan da olmayalım bari ya.
-
Ekmek kaç hocam İstanbul'da? Ben de bilmiyordum 5 liradan fazla olduğunu.
40TL abartmışlar. Kumanda da prime tuşu boş kalmasın diye devam ettiriyordum yoksa birşey aldığım yoktu siteden. İptal ettim bende teşekkürler uyarı için.
-
Fiyat çok uygunda uzun zamandır zam yapılmadı eyvallah ama bir anda da bu kadar zam yapılmaz be Ben genel olarak amazon hizmetlerinden memnunum kargo süresi olsun müşteri hizmetleri olsun tüketici lehine genel olarak. Ama şöyle bir düşündüğümde Prime benim için olmazsa olmaz mı ? Değil. Prime video diğerlerine göre “eh işte” kalıyor bence. Birde markette ürün çeşitliliğinin kesinlikle gelişmesi gerekiyor.
Bu fiyat bu ekonomik şartlarda çok mu ? Değil. Ama 7 lira olan ücrette bir seferde 39 lira yapılması yanlış. 20-25 lira olur anlarım ama çoğu kişi muhtemelen 7 lira olduğu için devam ettiriyordu üyeliğini. Bu yüzden çok iptal ettiren olacaktır bence.
Bu aralar kılım zaten kendilerine. 7900x3d aldım ben sipariş verdikten 1 saat sonra 7800x3d ler piyasaya girdi iptale bastım gittim 7800x3d aldım. Sonra iptal olmasını beklediğim için öğleden sonra kontrol ettim kargoya verilmiş.Müşteri hizmetlerine yazdım problem yok efendim kargo gelince teslim almayın direk geri döner bizde iade yaparız dediler.12 nisan sipariş 13 nisan kargo şubesine gittim daha dağıtıma çıkmadan teslim almıyorum iade dedim.16 nisan da firmaya geri döndü. Amazona yazdım firma teslim almış ne aşamadayız diye. Amazon evet teslim alınmış 3-7 gün içinde kartınıza yansır dedi. Aradan geçti 2 gün 18 nisanda amazon sisteminde ürün bana teslim edildi olarak gözüküyor. Kargo firması sorgu sayfasında gönderen alan firma.Geri yazdım amazon müşteri temsilcisi sorun yok iade başladı sistemsen hatadır dedi.
Tabi kıllandım bir kere bir başkasına bağlandım dedim şu sipariş teslim alınmadı iadeydi ne aşamadayız diye. Satıcı firma iade bilgisi girmemiş mesaj atalım 48 saat süresi var geri dönüş yapacak dedi.20 nisanda tekrar yazdım dedim satıcı ne yaptı iade girdi mi ?. Müşteri temsilcisi satıcı yapması gereken her şeyi yaptı siz takip edeceksiniz dedi. Dedim ömrümde ilk kez yapması gerekeni yapdığı halde iade alamıyorum dedim iyi günler dedi 48 saat içinde satıcı yazar. Bugün 25 nisan hala iade süreci başlamadı amazon sürekli satıcı çok ilgili cevap yazıyor diyor.Bende cevap değil sonuç istiyorum diyorum ilerleme kaydedemiyoruz.Beğenmediğim hepsiburada bile yapmazdı bunların yaptığını.
-
Benim hatırladığım kadarıyla şöyle bir şey vardı. Hadi resmi kuru geçtim tutulmamış kurdan uygula. Ocak-şubatta global olarak 2 dolar artmış fiyatı ama 1-2 ay sonra arttırsaydı hiç göze çarpmazdı.Habertürkwww.haberturk.comAmazon Prime’ın patronu ile sohbet: “Türkiye Avrupa’daki 6. büyük”https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/2806131-amazon-primein-patronu-ile-sohbet-turkiye-avrupadaki-6-buyuk
Prime lite da gelebilir, belki ondan böyle fiyatladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 25 Nisan 2023; 12:45:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorumlara bakıyorum da büyük ihtimalle iptal edenler ya calismayanlar, ya da liseliler. Hele biri yazmış son anda iptal ettim etmesem çekecekti 40 TLyi. Vah kardeşim 40 lirayı çekse bu ekonomik buhrandan nasıl çıkardın kim bilir 😂 Amazon Türkiyeye geldiğinde kargo ücretleri 5.90di. Şuan 29TL. Oran orantı yaparsanız neden bu fiyat olduğunu görürsünüz. Bu arada fiyat bedava
Cips yiyip kola içmek zorunda değilsiniz. Tavuk kanat filan da lükstür, bulgur makarna ekmek neyine yetmiyor? Hem sen önce bir çıkar göster şu telefonunu...
-
valla zamda sorun yok ama içeriklerin bazılarında alt yazı yok bari alt yazı eklesinler artık
-
2 yıldır 8 tl veriyorum ve uzun süredir de dolar bazında 0,4 dolara denk geliyordu, şimdi 2 dolar oldu.
Şahsen bir süre daha aylık otomatik yenilemeye devam edeceğim. Onca zaman iyi faydalandık, bu ekonomide aylık fazladan 31 tl daha vermek sorun olmayacaktır arkadaşların da dediği gibi cips, kola vs bu fiyata geliyor.
Ama yine de 19.90 ya da 29.90 yapsalar daha hoş karşılanırdı.
Dramatik bir artış olmuş, üzgünüm buraya kadarmış!
Benim en çok üzüldüğüm piyasayı aşağıda tutan rekabet bile edilemeyecek seviyede idi, artık Hepsiburada'ya gün doğdu. Premium'u 'yalnızca' 49.99 TL'ye çekmesi an meselesidir.
7.90 TL gerçekten Türkiye için bedavadan bile ucuzdu, şu anki ekonomide 10 TL kağıt para karşılığı herhangi birinden bir hizmet alamazsın, küçümsemek gibi olmasın ancak dilenciye bile versen sen gittikten sonra validen ile kız kardeşini birbirine katar, öyle değersiz bir durumda. Ancak 39 TL'de biraz fazla bir artış olmuş gibi. Sanki 25-30 lira civarlarında olsa daha bir rekabetçi fiyat olurdu gibi.
Şahsen iptal etmeyi düşünmüyorum, Amazon Türkiye'ye geldiği gün Prime abonesi olduğum için 2,5 yıldır bedavadan hallice fiyata hem ücretsiz kargo hem aynı gün kargo hem Twitch Prime hem de Prime Gaming'i kullandığımdan ötürü, bir süre daha bu fiyattan kullanacak olmak beni zarar ettirmemiş olacak.
Bu arada ürün fiyatlarını beğenmeyenler olmuş da, ben ne zaman ürün alacak olsam satıcısı Amazon olduğu müddetçe piyasanın en ucuz satan sitesinin 3-5 lira altında Amazon'da bulmuşumdur. Ben mi fahiş fiyatlara denk gelmedim, siz mi benim bilmediğim bir yerden daha ucuza bulabildiniz anlayamadım.
-
15 falan olsa iptal etmezdim ama artık hazirana iptal edicez, oyun dizi film vs internette beleş var zaten her yerde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X