bilinmdigi üzere bi rougem vardı aynı üyelikte 59 rouge -58 mage ve 45 wariorum vardı 1-2 gün ticaret sonucunda
+7 ib +7 chitin set +9 dual dex küpe +0 belt of dex gyraphon hp set ve 100 m civarında param var
andream char olarak düşünüyordum ama speed hack ler vs ardreamda ks yüzünden(Sh nin bitecegi yoktu beklemektense) boşa zaman kaybedecegime 60+ apmaa karar verdim (kimi arkadaş tepki gösterecek ama Ko da Koxpsuz kasmakta bana göre amelelik) birazdan 61 olucam (şimdilik 20 gün bronz premium var sizin fikir görüş ve düşüncelerinizi alabilrimiyim ne yapabilriim nasıl itemlerle takviye apabilirim ve nerede kasmalıyım(Hf koxp var-Akarada kasan DH cilerle tanışmak ve birlikte kasmak isterim)
olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi kabalaşmadan alabilrimiyim
evet konuya bakan arkadaşlardan yorum bekliyorum (kaba ve hakaret derecesine varmasın yeterli)
quote:
Orijinalden alıntı: ThyphonX
evet konuya bakan arkadaşlardan yorum bekliyorum (kaba ve hakaret derecesine varmasın yeterli)
koxp dedigin msn koxp ve hiç kimsenin bulaşmadıgı yerdeysen sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
yanlış yazmışım imzaya nasıl olsa akşama garanti gibi bişii
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sound_of_silence!
hayır paralı koxp tek başımayım bakalım gittigi yere kadar bronz pre var bitene kadar kaç olurum onu bilmiyorum artık geceleri dc olmazsam tahminime göre 65 olurum en kötü ama gc pc açık bırakıyorum ondada dc oluyor
quote:
yanlış yazmışım imzaya nasıl olsa akşama garanti gibi bişii
Alıntıları Göster
platinium pre al super olur
quote:
Orijinalden alıntı: sddecar
platinium pre al super olur
Alıntıları Göster
20 gün bronz var daha ya hata ettim bronz almakla bittigi gün almayı düşünüyorum o zamana kadar ne kasabilirsem artık paltiumlada 70 filan olmaı düşünüyorum
quote:
20 gün bronz var daha ya hata ettim bronz almakla bittigi gün almayı düşünüyorum o zamana kadar ne kasabilirsem artık paltiumlada 70 filan olmaı düşünüyorum
Alıntıları Göster
off off bronz prenin bitmesini bekleyecegim mecbur
quote:
off off bronz prenin bitmesini bekleyecegim mecbur
Alıntıları Göster
İnşallah Koxp'Dan Ban Yersin.Bende Güleerim Burda.Charın Baya Ezik Adream Diyil 60+ Kasıp Cz Bile Cıksan Spike Diyil Pierce'Yedinmi Pelt OLU Verirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: KraLLarK
İnşallah Koxp'Dan Ban Yersin.Bende Güleerim Burda.Charın Baya Ezik Adream Diyil 60+ Kasıp Cz Bile Cıksan Spike Diyil Pierce'Yedinmi Pelt OLU Verirsin.
Alıntıları Göster
kenanın fakesi belli ettin kendini hehe
quote:
kenanın fakesi belli ettin kendini hehe
Alıntıları Göster
inş koxp felan bulaşmazsın bende akaradayım hiç sevmeyiz eslntta koxpçuları
quote:
Orijinalden alıntı: theendbaba
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: theendbaba
bulaştım bi kere ama kimseye ks yapmadan adam gibi kasıcam mesela kimsnein görevi olmadı dandi yaratıklar bile olsa hırslı degilim ani lvl almak item yapmak gözümü bürümedi fazla pc başında duramıyorum amacım 70 lvl bi char apıp kafama göre takılmak az da olsa pk yapabilme boss kesebilmek. yoksa kimsenin exp inde gözüm yok.. hele ki eslantta emegi ile kasan hiç kimseye haksızlık etmem..
quote:
Orijinalden alıntı: KraLLarK
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KraLLarK
biz senin gibi ytl harcaıpta millete hava atmıoruz K6N6N efendi.. ytl vermeden anca bu kadar oluyo (şimdi ben kenan degilim dicen sabah açtıgın video topici ni bu üyeliginle açtın galiba yanlışlıkla oldu)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KraLLarK
biz senin gibi ytl harcaıpta millete hava atmıoruz K6N6N efendi.. ytl vermeden anca bu kadar oluyo (şimdi ben kenan degilim dicen sabah açtıgın video topici ni bu üyeliginle açtın galiba yanlışlıkla oldu)
Alıntıları Göster
allah yolunu açık etsin ne diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: VampBuff
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: VampBuff
saol
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: VampBuff
saol
Alıntıları Göster
.
quote:
.
Alıntıları Göster
Tyhpon benim akrada koxperım var günde çok rahat 100m fln kasıyorum en aşşağıda 20m para kasıyorum eğer makine 24 saat açık kalırsa 150m fln kasabilyorum ama bende platium var platium olmadan taş çatlasa 65 olursn plat olsaydı belki 70 olurdun:)Sana tavsiye koxper clan bul :D
quote:
.
Alıntıları Göster
Ban yememen dileğiyle bi gün zaman ayırıp glypodontlara git biras para kasarsın sermaye yapıp ticarete atılırsın charını dizersin umarım güzel bi char olur
quote:
Orijinalden alıntı: A Tout Le Monde
Ban yememen dileğiyle bi gün zaman ayırıp glypodontlara git biras para kasarsın sermaye yapıp ticarete atılırsın charını dizersin umarım güzel bi char olur
Alıntıları Göster
Vallahi ben destekliyorum seni elin çinlisinin koxp kurup piyasamıza çökmesinden lvl yapıp bifrosta dadanmasından iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme