Şimdi Ara

SON SU SOĞUTMA PROJEM (KASA İÇİ FOTOLAR EKLENDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun! İnşallah bu sefer istediğini elde edersin. Sistem hazır olunca fotolarını burda görmek isteriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omseku

sende link varsa verebilirmisin..

http://forum.donanimhaber.com/m_6281876/mpage_1/key_//tm.htm#6873049
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

su haznesini çok kalın yapmışsın bence... içine daha az su alacak

birde şöyle bi yöntem var eğer plexynin kenarlarına hafif bir çizik atıp bir telle ısıtırsan eğer bükülebiliyor ve yapıştırmadan çok daha sağlam oluyor...

coxed watecooling prject die aratırsan forumda benim su hazneme bak bi :)

bende cm stackerin içine kurdum...

selam.. 3,5 litre sıvı alıyor içine ölçtüm.. yeterli gayet
    bükülme olayını tabiiki biliyorum

• arthur sendeki eheim compact 1000 kac litre basiyo saatte bide 5 tane block kaldirirmi bu pompa ve nerden aldigini sorabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cucu87

arthur sendeki eheim compact 1000 kac litre basiyo saatte bide 5 tane block kaldirirmi bu pompa ve nerden aldigini sorabilirmiyim

walla aslında ağzına iç genişliği 13mm falan olan bi hortum bağlanırsa tam performansını veriyor
    benim bağladığım iç genişliği 8mm (dışı da 12mm) olan silikon hortumla kendi ölçümüme göre
    60 saniyede tam 7 litre bastı. bu da saatte 420 litre yapar. çok sessiz, ufak ve kuvvetli bi alet. blok lınaaptın sen hocam?? kaldırabilir eğer blokların iç kanalları çok ince ve detaylı değilse

bulmak için çok araştırdım ve biraz fazla para ödedim. firebal getirticekmiş uygun fiyata, oradan almanızı öneririm
  • pompanin cikisi normalde 10 mm mi
  • yukarıda gayet açık yazmıştım. pompanın çıkışı 13mm kadar. yani iç çapı 14mm olan bi hortum takılabiir tam performans için.
    ama genelde su soğutma kullananlar dışı 12mm içi ise 8mm olan silikon hortumları tercih eder
    e bu durumda da illaki pompanın basabileceği su miktarı düşüyor çünkü hortumun içinden geçebilecek maksimum su belli yani.
    iç çapı (yani suyun aktığı kısım) 8mm olan hortum ile saatte 470 litre net basıyor bu pompa ben onu diyebilirim ancak. karşılaştırma isterseniz
    ATMAN 2000 den kuvvetli diyebilirim bi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 23 Mayıs 2006; 22:14:15 >
  • King_Arthur hadi seni bekliyoruz stackerın içine kurlu fotolarını bekliyoruz kuramadınma hala cok mrk ettim şekli şemalini
  • eyw atmandan saglam olcagi kesin atmanlari cope attigini biliyorum evet bitmis halini merak ediyorum
  • CoxeD
    şu mesaj deponu bi boşaltta sana pm atamıyom :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

yukarıda gayet açık yazmıştım. pompanın çıkışı 13mm kadar. yani iç çapı 14mm olan bi hortum takılabiir tam performans için.
    ama genelde su soğutma kullananlar dışı 12mm içi ise 8mm olan silikon hortumları tercih eder
    e bu durumda da illaki pompanın basabileceği su miktarı düşüyor çünkü hortumun içinden geçebilecek maksimum su belli yani.
    iç çapı (yani suyun aktığı kısım) 8mm olan hortum ile saatte 470 litre net basıyor bu pompa ben onu diyebilirim ancak. karşılaştırma isterseniz
    ATMAN 2000 den kuvvetli diyebilirim bi de.

o eheim compact'ı bi yakalasam zaten var yaa sinir krizleri geçiriyorum.. firebal'ın gücünü göstermesi lazım artık

• kusura bakma dostum farketmemiştim

quote:

Orjinalden alıntı: omseku

CoxeD
    şu mesaj deponu bi boşaltta sana pm atamıyom :)
  • firebal dan bende radyatör bekliyom.. baksana 5 tane mi ne gelmiş istediğim radyatöreden anında ön siparişten bitmiş :(
  • ya bişey soracam bu su soğutma kullananlar sürekli su ekleme veya değişimi mi yapıyor.
    eğer değişim ve ekleme yapılıyorsa nekadar zamanda bir yapılıyor+suya başka bişey katılıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkma

ya bişey soracam bu su soğutma kullananlar sürekli su ekleme veya değişimi mi yapıyor.
    eğer değişim ve ekleme yapılıyorsa nekadar zamanda bir yapılıyor+suya başka bişey katılıyor mu?

suya %10 oranında antifiriz katılıyor. eğer su haznesinin kapağını sızdırmıycak şekilde güzelce kapatırsan su falan eklemen gerekmez çünkü
    su buharlaşıp sistemden eksilemez. içindeki suyu da 6 ayda bir falan değiştirirsen iyi olur heralde
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kkma

ya bişey soracam bu su soğutma kullananlar sürekli su ekleme veya değişimi mi yapıyor.

suya %10 oranında antifiriz katılıyor. eğer su haznesinin kapağını sızdırmıycak şekilde güzelce kapatırsan su falan eklemen gerekmez çünkü
    su buharlaşıp sistemden eksilemez. içindeki suyu da 6 ayda bir falan değiştirirsen iyi olur heralde

eyvallah saolasın. hep aklıma takılıyodu da ancak sorabildim. gerçi su soğutma bana çok uzak bişey ama olsun. bilgi bilgidir.

• aslında sistem kapalı da olsa bir miktar su kaybı oluyor zamanla. Özellikle silikon borulardan havaya sıvı buhar halinde kaçabiliyor. Testinin dışına su kaçması gibi düşünün lakin gözle görülmeyecek kadar az miktarda.
    ayda bir 10-20ml falan ekleme yapmak gerekiyor bu durumda.
  • resimleri merakla bekliyoruz dostum
  • power supply bozuldu yaw.. garantiye gönderdim
    onu bekliyorum resimler için
    malesef bi şanssızlık oldu
  • quote:

power supply bozuldu yaw.. garantiye gönderdim
    onu bekliyorum resimler için
    malesef bi şanssızlık oldu

enermax libertyde bozuluyomuydu yaw?
    geçmiş olsun.
    inşallah bekletmezler fazla.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.