seninki ne kartal anadolu teknik lisesi mi sallladım
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxxthompson
hobi evi falan diodunuz hocam demek ki kolpa habermiş
ayıp olmuyormu?
Hobi evi bir haber değil, bir projeydi, bir umuttu, bir hevesti.
pek çok destekçisi oldu, sadece bu forum değil, toplamda kabaca 150 üyeye ulaşma potansiyeli taşıdığını gördüm.
işlerim dolayısıyla başını çekemediğimden gerçekleşmedi, laf salatası kolay, gençlerden biri alsın yürüsün, bize de tebrik/takdir düşsün.
quote:
Orjinalden alıntı: sadu23
çok kaliteli bir çalışma. gerçekten tebrikler. hele kal mezunu birinin bu konulara çok hakim olması insanı daha da sevindiriyor
bir kal mezunu için vida takmak bile başarı tabi, hahayt.
vrnnn vrnnnnnnnn
çok pis alırım gazı bakk...
gel de göstereyim ben sana KAL mezunu neler yapabiliyo, Üniversite'de ingilizce de bölüm birincisiyim ÖHÖÖÖMM.. onun dışında okulla alakam yok gerçi 6 senede biticek okul malum işimiz gücümüz var okul neye yarar askerlikten başka
quote:
Orjinalden alıntı: meke
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxxthompson
hobi evi falan diodunuz hocam demek ki kolpa habermiş
ayıp olmuyormu?
Hobi evi bir haber değil, bir projeydi, bir umuttu, bir hevesti.
pek çok destekçisi oldu, sadece bu forum değil, toplamda kabaca 150 üyeye ulaşma potansiyeli taşıdığını gördüm.
işlerim dolayısıyla başını çekemediğimden gerçekleşmedi, laf salatası kolay, gençlerden biri alsın yürüsün, bize de tebrik/takdir düşsün.
üff bea hocam neden şu işe girdin yahu ne güzeldi eskiden... Bu arada ben ben evet bende gencim.Ama benim işleri berbat etme olasılığım yüksek...
Keşke kararlı sabırlı biri şu projeyi hayata geçirse
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
quote:
Orjinalden alıntı: meke
Birisi kal mı dedi,
gerçi ben mezun olduğumda orası maarifti
biliyosun abi benim kardeşim de KAL'da şu anda. tekrar MAARİF KOLEJİ olacakmış adı öyle diyolarmış şu sıralar kulislerde bu konuşuluyomuş
kulislerde çok şey konuşuluyor. bu senenin başında da çamlıktan yol geçecek diyorlardı ama tabi ki öyle bir olay olmadı
hey gidi çamlık...
Ule geyiği bırakın .
beyler okul reklamı yapılmış resmen bende yapayım bare , gerçi bizim okuldan extreme oc ci çıkarmı,çıktımı,çıkacakmı bilinmez heralde tek ben varım ama okulumun ismini yazayım yinede ... üsküdar a.k. anadolu lisesi . kal lı olasım geldi . ama burası eve çok yakın üşenirim kadıköy e ben
king arthur gerçekten süper birşey olacak ... eline sağlık . bu arada bu eheim ı bulmak imkansız heraldearkadaşa kurcaz sağlam bir su soğutma , valla sabredemiyoruz gidecez en sonunda atman ı kuracaz .
quote:
hey gidi çamlık...
king bu ne şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: digiali
quote:
hey gidi çamlık...
king bu ne şimdi
heralde anıları depreşti
Sistemi sonunda bağladım.. ilk fotolar bunlar hemen acele çektim. performansını sonra anlatırım biraz test yapıcam 1-2 gün ama odam şu anda çok sıcak. ODA sıcaklığım 27,2C, SU HAZNESİndeki suyun sıcaklığı 35,5C
su tankini cok iyi koymussun ama cok sicakmis be 35c bunun nedenlerinden biri kasaya uflenen suyun sicakligi olabilir radyatorden gecen hava bide tam tersini dene fanlari ufletme egsoz gibi kullan tabi sadece bi oneri... ayrica cok guzel olmus tebrikler
çok güzel olmuş güle güle kullan...
quote:
Orjinalden alıntı: cucu87
su tankini cok iyi koymussun ama cok sicakmis be 35c bunun nedenlerinden biri kasaya uflenen suyun sicakligi olabilir radyatorden gecen hava bide tam tersini dene fanlari ufletme egsoz gibi kullan tabi sadece bi oneri... ayrica cok guzel olmus tebrikler
odanın içi 27C olursa suyun 35C olması normal bence bu su soğutma sisteminde X1900XTX gibi canavar bir ekran kartı da var unutmayalım ki.. zaten işlemci de DUAL CORE OPTERON
ooo en sonunda gördük süper olmuş performancesini cook mrk ediyorum onuda bekliyoruzz
fanlar havayı çekiyor değil mi ?
bu arada radyatörün montajını beğendim güzel olmuş.. o şekilde bi denemek lazım
güle güle kullan King_Arthur , eline sağlık
fanlar havayı dışardan içeri çekmiyor malesef bu sefer kasa içine sıcak hava dolar diye içerden dışarıya çekmesini tercih ettim tabiiki dışardan havayı çeksem biraz sıcaklık farkı olacaktır ancak kasamın içinin pişmesini istemiyorum zaten benim stacker da BLOWER FAN yeri de yok uyuz oluyorum içi iyi soğumuyor