Şimdi Ara

SON SU SOĞUTMA PROJEM (KASA İÇİ FOTOLAR EKLENDİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kal dediğniz kadıköy anadolu lisesi mi?

sizinki kalsa benimkide katl
  • evet kadıköy anadolu lisesi

seninki ne kartal anadolu teknik lisesi mi sallladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxthompson

hobi evi falan diodunuz hocam demek ki kolpa habermiş

ayıp olmuyormu?

Hobi evi bir haber değil, bir projeydi, bir umuttu, bir hevesti.

pek çok destekçisi oldu, sadece bu forum değil, toplamda kabaca 150 üyeye ulaşma potansiyeli taşıdığını gördüm.

işlerim dolayısıyla başını çekemediğimden gerçekleşmedi, laf salatası kolay, gençlerden biri alsın yürüsün, bize de tebrik/takdir düşsün.

• quote:

Orjinalden alıntı: sadu23

çok kaliteli bir çalışma. gerçekten tebrikler. hele kal mezunu birinin bu konulara çok hakim olması insanı daha da sevindiriyor

bir kal mezunu için vida takmak bile başarı tabi, hahayt.

vrnnn vrnnnnnnnn
  • çok pis alırım gazı bakk...

gel de göstereyim ben sana KAL mezunu neler yapabiliyo, Üniversite'de ingilizce de bölüm birincisiyim ÖHÖÖÖMM.. onun dışında okulla alakam yok gerçi 6 senede biticek okul
    malum işimiz gücümüz var okul neye yarar askerlikten başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxthompson

hobi evi falan diodunuz hocam demek ki kolpa habermiş

ayıp olmuyormu?

Hobi evi bir haber değil, bir projeydi, bir umuttu, bir hevesti.

pek çok destekçisi oldu, sadece bu forum değil, toplamda kabaca 150 üyeye ulaşma potansiyeli taşıdığını gördüm.

işlerim dolayısıyla başını çekemediğimden gerçekleşmedi, laf salatası kolay, gençlerden biri alsın yürüsün, bize de tebrik/takdir düşsün.

üff bea hocam neden şu işe girdin yahu ne güzeldi eskiden...
    Bu arada ben ben evet bende gencim.Ama benim işleri berbat etme olasılığım yüksek...

Keşke kararlı sabırlı biri şu projeyi hayata geçirse

• quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

Orjinalden alıntı: meke

Birisi kal mı dedi,

gerçi ben mezun olduğumda orası maarifti

biliyosun abi benim kardeşim de KAL'da şu anda. tekrar MAARİF KOLEJİ olacakmış adı öyle diyolarmış
    şu sıralar kulislerde bu konuşuluyomuş

kulislerde çok şey konuşuluyor. bu senenin başında da çamlıktan yol geçecek diyorlardı ama tabi ki öyle bir olay olmadı

• hey gidi çamlık...
  • Ule geyiği bırakın .
  • beyler okul reklamı yapılmış resmen bende yapayım bare , gerçi bizim okuldan extreme oc ci çıkarmı,çıktımı,çıkacakmı bilinmez heralde tek ben varım ama okulumun ismini yazayım yinede ... üsküdar a.k. anadolu lisesi . kal lı olasım geldi . ama burası eve çok yakın üşenirim kadıköy e ben

king arthur gerçekten süper birşey olacak ... eline sağlık . bu arada bu eheim ı bulmak imkansız heraldearkadaşa kurcaz sağlam bir su soğutma , valla sabredemiyoruz gidecez en sonunda atman ı kuracaz .

• quote:

hey gidi çamlık...

king bu ne şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiali

quote:

hey gidi çamlık...

king bu ne şimdi

heralde anıları depreşti

• Sistemi sonunda bağladım.. ilk fotolar bunlar hemen acele çektim.
    performansını sonra anlatırım biraz test yapıcam 1-2 gün
    ama odam şu anda çok sıcak. ODA sıcaklığım 27,2C, SU HAZNESİndeki suyun sıcaklığı 35,5C

SON SU SOĞUTMA PROJEM (KASA İÇİ FOTOLAR EKLENDİ)

• su tankini cok iyi koymussun ama cok sicakmis be 35c bunun nedenlerinden biri kasaya uflenen suyun sicakligi olabilir radyatorden gecen hava bide tam tersini dene fanlari ufletme egsoz gibi kullan tabi sadece bi oneri... ayrica cok guzel olmus tebrikler
  • çok güzel olmuş güle güle kullan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cucu87

su tankini cok iyi koymussun ama cok sicakmis be 35c bunun nedenlerinden biri kasaya uflenen suyun sicakligi olabilir radyatorden gecen hava bide tam tersini dene fanlari ufletme egsoz gibi kullan tabi sadece bi oneri... ayrica cok guzel olmus tebrikler

odanın içi 27C olursa suyun 35C olması normal bence
    bu su soğutma sisteminde X1900XTX gibi canavar bir ekran kartı da var unutmayalım ki.. zaten işlemci de DUAL CORE OPTERON
  • ooo en sonunda gördük süper olmuş performancesini cook mrk ediyorum onuda bekliyoruzz
  • fanlar havayı çekiyor değil mi ?

bu arada radyatörün montajını beğendim güzel olmuş.. o şekilde bi denemek lazım

güle güle kullan King_Arthur , eline sağlık
  • fanlar havayı dışardan içeri çekmiyor malesef
    bu sefer kasa içine sıcak hava dolar diye içerden dışarıya çekmesini tercih ettim
    tabiiki dışardan havayı çeksem biraz sıcaklık farkı olacaktır ancak kasamın içinin pişmesini istemiyorum
    zaten benim stacker da BLOWER FAN yeri de yok uyuz oluyorum içi iyi soğumuyor
  • çok güzel olmuş,
    hayırlı olsun güle güle kullan.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.