Şimdi Ara

SON SU SOĞUTMA PROJEM (KASA İÇİ FOTOLAR EKLENDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin olayi yorumlamana bitiyorum yaw direk bilimsel giriyosun harbiden helal olsun genel kultur baya yuksek
    quote:

Orjinalden alıntı: sendorm

aslında sistem kapalı da olsa bir miktar su kaybı oluyor zamanla. Özellikle silikon borulardan havaya sıvı buhar halinde kaçabiliyor. Testinin dışına su kaçması gibi düşünün lakin gözle görülmeyecek kadar az miktarda.
    ayda bir 10-20ml falan ekleme yapmak gerekiyor bu durumda.
  • Burak abi,

o eheim pompaya birde atman 23980 bağlasak debi ne kadar artar?

Reservuar kaç ton olmalıdır ki senin bu işler bir yoluna girsin, bir de sen bu işe aniden para harcayınca nasıl oluyor?

eline sağlık diyeceğim şimdiden, forumda su soğutma işine bu kadar hakim olan bir avuç insandan birisin, yeni arkadaşları da takdir etmeden geçemeyeceğim, bilhassa sendorm ve her zamanki Hasbi farkı ile "su soğutma" bölümü açılsa, çok güzel mod olursunuz.
  • 3 sene önceki rezervuar tartışmalarımız geldi aklıma. Değişen birşey olmamış; hala rezervuarın performansa (olmayan) etkisi, hala oda sıcaklığının altına inme durumları eheh.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

3 sene önceki rezervuar tartışmalarımız geldi aklıma. Değişen birşey olmamış; hala rezervuarın performansa (olmayan) etkisi, hala oda sıcaklığının altına inme durumları eheh.

sende o zaman kocamayacaktın, hadi bakiim
  • vaow mete abi buralara uğramış yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

3 sene önceki rezervuar tartışmalarımız geldi aklıma. Değişen birşey olmamış; hala rezervuarın performansa (olmayan) etkisi, hala oda sıcaklığının altına inme durumları eheh.

kocasan da, overclock çıtırı olsan da düz mantık ve fizik bilgisi aynı netekim. overclock eski usul öss mantığındadır; ezber sux, copy paste sux. kocadın diyorsun da, eh napalım yıllar geçtikçe egosal masturbasyon faaliyet eksenim kaydı. blok yap, cilala parlat, 1/2 boru kaynat, ucuza 404a ara, mastercam kas, autocad öğren, uzay kasada optimal yerleşim düşün, praktikerde zombi gibi dolaş, aynı yerden 12 tane chip al; 48 kere üstüste madonion puanı kas, aman aman uzak durayım artık.

bu arada imzan güzelmiş, bir zamanlar sen de güzeldin ehaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 24 Mayıs 2006; 11:42:11 >

• quote:

Burak abi,

o eheim pompaya birde atman 23980 bağlasak debi ne kadar artar?

Reservuar kaç ton olmalıdır ki senin bu işler bir yoluna girsin, bir de sen bu işe aniden para harcayınca nasıl oluyor?

eline sağlık diyeceğim şimdiden, forumda su soğutma işine bu kadar hakim olan bir avuç insandan birisin, yeni arkadaşları da takdir etmeden geçemeyeceğim, bilhassa sendorm ve her zamanki Hasbi farkı ile "su soğutma" bölümü açılsa, çok güzel mod olursunuz.

sağol abi övgülerin için senin buraya uğraman büyük şeref hakkaten şu sıralar

yaa rezervuarı iyiki büyük yaptık, pişman ettiniz

abi birden para harcayınca insana çok koyuyo su soğutmaya bu kadar para verilir mi oluyo.. ama 3-5 ayda toplayınca parçaları içine oturmuyo

• Burak baktım çok zevkli iş bende başlıyacam yavaş yavaş şu finalleri atlatak

Abi hali hazırda konu var neden konu açma zahmetine gireyim ki baltalarım daha ii

Ben ilk su tankını yapmayı düşünüyorum.3 blok ve 1 radyator olucak sistemde 2 tane 5.25" medya kadar bence yeterli...
    Ama materyal seçiminde kararsızım Aliminyum en mantıklısı gibi ama yapması zor yani benim gibi beceriksiz birine(git içini paslanmasın die boyat...) Plexy yapsam bu seferde içim rahat etmiyor...

Baktım sen plexy yapmışın acaba bende mi plexy yapsam ne dersin.

• cucu87 ve meke teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxthompson

Burak baktım çok zevkli iş bende başlıyacam yavaş yavaş şu finalleri atlatak

Abi hali hazırda konu var neden konu açma zahmetine gireyim ki baltalarım daha ii

Ben ilk su tankını yapmayı düşünüyorum.3 blok ve 1 radyator olucak sistemde 2 tane 5.25" medya kadar bence yeterli...
    Ama materyal seçiminde kararsızım Aliminyum en mantıklısı gibi ama yapması zor yani benim gibi beceriksiz birine(git içini paslanmasın die boyat...) Plexy yapsam bu seferde içim rahat etmiyor...

Baktım sen plexy yapmışın acaba bende mi plexy yapsam ne dersin.

ben 2 sene önce falan yaptığım bi komple alüminyum kasa su soğutmada su haznesinde kireçlenme gibi bişeyler yaşadım
    saf su fln farketmedi bööle bi acaip oldu haberin olsun. plexi daha temiz iş

• çok kaliteli bir çalışma. gerçekten tebrikler. hele kal mezunu birinin bu konulara çok hakim olması insanı daha da sevindiriyor
  • K.A.L.
  • Aniplexici olarak al.bir haznenin iç yüzeyini nikel gibi bişeyle kapladınzımı bişi olmaz diorum yine aynı şekilde waterbox içindeki bakır sarmalları...
  • KALAYCI GELDİ HANIIIIIIIIIIIIIIM
  • Yaw soğutunca ne oluyordu ki...

quote:

quote:

quote:

kocasan da, overclock çıtırı olsan da düz mantık ve fizik bilgisi aynı netekim. overclock eski usul öss mantığındadır; ezber sux, copy paste sux. kocadın diyorsun da, eh napalım yıllar geçtikçe egosal masturbasyon faaliyet eksenim kaydı. blok yap, cilala parlat, 1/2 boru kaynat, ucuza 404a ara, mastercam kas, autocad öğren, uzay kasada optimal yerleşim düşün, praktikerde zombi gibi dolaş, aynı yerden 12 tane chip al; 48 kere üstüste madonion puanı kas, aman aman uzak durayım artık.

bu arada imzan güzelmiş, bir zamanlar sen de güzeldin ehaha

48 keremı , 548 kere demek istedın heralde...
    Ulen amd 'nin cold bug ı yuzunden bilgisayardan soğudum be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 25 Mayıs 2006; 0:05:06 >

• king güle güle kullan ,ben bu su soğutma işne bir türlü sıcak bakmadım ama eğer bu konuda çalışmalarında ilerleme kaydedersen belki hevesleniriz
    ayrıca sen eskilerin dediklerini dinleme gerici bunlar gerici
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiali

king güle güle kullan ,ben bu su soğutma işne bir türlü sıcak bakmadım ama eğer bu konuda çalışmalarında ilerleme kaydedersen belki hevesleniriz
    ayrıca sen eskilerin dediklerini dinleme gerici bunlar gerici

teşekkür ederim

yahu biz de eskiyiz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 25 Mayıs 2006; 13:02:57 >

• Birisi kal mı dedi,

gerçi ben mezun olduğumda orası maarifti
  • hobi evi falan diodunuz hocam demek ki kolpa habermiş
  • quote:

Birisi kal mı dedi,

gerçi ben mezun olduğumda orası maarifti

biliyosun abi benim kardeşim de KAL'da şu anda. tekrar MAARİF KOLEJİ olacakmış adı öyle diyolarmış
    şu sıralar kulislerde bu konuşuluyomuş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.