Şimdi Ara

SON SU SOĞUTMA PROJEM (KASA İÇİ FOTOLAR EKLENDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 35-40 derecede yanması çok kötü bişey.. 1048lerde de öyle bi sorun yoktur umarım..
  • 1048leri hazne içinde kullanabiliyoruz.. senin yaptığın haznenin içine sığmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omseku -- 4 Haziran 2006; 15:17:22 >
  • 1048 hazne içinde kullanılcak gibi durmuyo ama gördün mü bi yerde ?
  • aletin kutusunun üstündeki resim ve kullanma klavuzunun ilk sayfası..
    http://img227.imageshack.us/my.php?image=d9ei.jpg
    http://img227.imageshack.us/img227/6825/ilksayfa3nw.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omseku -- 4 Haziran 2006; 16:59:15 >
  • ben onu harici pompa die biliyodum ?? bi de ilk sayfada suya düştüğünde elinizi sokmayın diyo ee zaten suyun içinde değil mi yada suya düştüğünde dediği başka bişey mi ?
  • hehehhehe ben suyun içinde denedim elimi de soktum
  • 1048 ler suyun içinde yada dışında kullanılabiliyor arzuya göre...

kasamı yüklenip sanayiye gitmeyi düşünüyorum İMES falan olabilir. kasanın tepesindeki sac malesef perçinli (sökülmüyor)
    bu sacın üzerinde işaretlediğim 12 cm lik iki tane fan yuvasını pürüssüz ve kaydırmadan kesebilcek birini tanıyo musunuz? daha önce
    yaptıran var mı?
  • ewt bende kasa kapagımı kestirmek istiyorum bilen biri varmıdır ya güzel bir şekilde kesecek?
  • pompam bozuldu sanmıştım halbuki kapağı yerinden kaymış ve mili durdurmuş bunu yeni anladım çünkü sistemi anca şimdi söküp dağıttım

yani eheim aslında 40C suda bozulacak bi pompa değilmiş meğer

neyse pompa ve su haznem satılıktır incelemek isteyenlere ilanımın linki:

EDIT: POMPA SATILDI ARTIK SADECE SU HAZNESİ SATILIK

http://forum.donanimhaber.com/m_7436358/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 5 Haziran 2006; 0:50:19 >

• Arkadaşlar bilgisizliğimi mazur görün ama bir sorum olacak. Hepiniz (aslında ben de dahil) sistemimizin sessiz çalışmasını istiyorsunuz. Ama bakıyorumda sistemlerde 3-5 tane fan takılmak zorunda kalıyor. Eee bu sessizlik olmuyor ki? Fansız bir sıvı soğutma yazpılamaz mı? Mesela buzdolabı gibi düşünsek. Şimdi siz buzdolabının motorunun bu sefer seli olacaığını söyleyeceksiniz ama artık sessiz motorlar da var sanırım. Çok sessiz çalışan? Onlarla olmaz mı? Aslında olabileceğini biliyorum ama benim korkum terleme olayı. Bu şekilde - değerlerde çalıştırabilenler var. Suyun içine buz katıp - değerlere düşürenleri de gördüm ama dışarıdaki hava ile borulardaki havanın sıcaklık farkından doğacak terlemeden korkuyorum. Ayrıca ben aydında oturuyorum şu an dışarıdaki sıcaklık 37 derece yazın ortalarına doğru 40 ları geçecek. Bir şey daha benim odam sabah 10.30 dan sonra akşam 7 kadar güneş alıyor içerinin durumunu siz düşünün. Birde bilgisayar çalışıyor. Oda da durmak büyük marifet. Aslında klima gibi bir sistem yapmak lazım bilgisayarın yan kapağına koyalım. Ama sanırım o daha çok nem oluşturur?

Fikirlerinizi bekliyorum...

Saygılarımla.

• BEYLER BENDE 1800 L POMPA VAR ONA İÇ ÇAPI 8MM LİK HORTUM BAĞLADIM POMPA ZORLANIO YAW
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

K.A.L.

En büyük K.A.L

Bugün talaş vardı gitmedim...
  • hayırlı olsun iyi olmuş...
  • valla iyi cesaret arkadaşlar su soğutma için

o hortumlar su sızdırırsa zamanla hiç iyi olmaz.... artık yeni bir pc alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: omega03

valla iyi cesaret arkadaşlar su soğutma için

o hortumlar su sızdırırsa zamanla hiç iyi olmaz.... artık yeni bir pc alırsın
    saflaşmış su
    çeşme suyu değil
  • nekadar buyuk rezervuar o kadar etkili dendi arkadaslar onun yerine su yerine donma isisi 0 ın cok altinda bir sıvı ve kucuk bir rezervuari kaplayan bir etkili sogutucu kullanilsa (derin dondurucu), cok da ha etkli bir sonuc alinmaz mi ??????????????* 0 C in altina ne kadar inilirse iletkenlik artar , performans artar, yanilmiyorsam metaller 0 faratta maxximum iletkendi , oraya kadar yolu var,

NOT: ( bunu tv de goren bir arkadasim soledi fikir benim deil , ama neden bu yontemin kullanilmadigini bilmek isterim) ne gerek var koca koca rezarvuarlara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tark3 -- 26 Haziran 2006; 15:44:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tark3

nekadar buyuk rezervuar o kadar etkili dendi arkadaslar onun yerine su yerine donma isisi 0 ın cok altinda bir sıvı ve kucuk bir rezervuari kaplayan bir etkili sogutucu kullanilsa (derin dondurucu), cok da ha etkli bir sonuc alinmaz mi ??????????????* 0 C in altina ne kadar inilirse iletkenlik artar , performans artar, yanilmiyorsam metaller 0 faratta maxximum iletkendi , oraya kadar yolu var,

NOT: ( bunu tv de goren bir arkadasim soledi fikir benim deil , ama neden bu yontemin kullanilmadigini bilmek isterim) ne gerek var koca koca rezarvuarlara?

OOO onu icad ettiler adıda arbiter waterbox.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.