Şimdi Ara

son susturucu patladı yerine ilki olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir bilmeyenin yüzünden son susturucu patladı. ilk susturucu var elimizde o sona takılır mı acab?

• cevap verebilecek yok mu arkadaşlar!
  • Birinin adı ilk birinin son. Sizce aradaki fark sadece isim mi birbirinin aynısını mı parçalar? Bende size soru sorayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Birinin adı ilk birinin son. Sizce aradaki fark sadece isim mi birbirinin aynısını mı parçalar? Bende size soru sorayım.

orası öyle ama taktırsak çalışmaz mı ne olur sonuç yada hiç taktırmasam ne olur.
  • Orta susturucu genelde çap olarak küçüktür. Sona takarsanız aracı sıkabilir.
  • takılması gereken parçayı taksan ne olur, cebinde akrep mi var, ya da fabrikadakiler bu işi bilmiyor oraya fazladan parça takmışlar sen çıkartsan da olur düşüncesinde misin.
  • şuan durum iyi olsa bu düşünceler girmezdi kafamıza hocam sapa sağlam susturucuyu patlattı buda bizim başımıza patladı bişey de demedim.
  • Patlak gez bir şey olmaz, durumun olunca alırsın 200 liradan daha fazla değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Patlak gez bir şey olmaz, durumun olunca alırsın 200 liradan daha fazla değildir.

son susturucu 200 lira. ömür boyu patlak gezerim hocam. çıkma falan bulmak lazım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zambakzumbak121

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Patlak gez bir şey olmaz, durumun olunca alırsın 200 liradan daha fazla değildir.

son susturucu 200 lira. ömür boyu patlak gezerim hocam. çıkma falan bulmak lazım!

Yahu sakin ben kendiminkini 200 liraya almıştım, aracın marka modeline göre değişir.
    Ömür boyu öyle gezilmez, hem çok yaktırır, hem car car bağırır, hem muayeneden geçmez, hem ceza yiyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 13 Eylül 2013; 0:29:57 >
  • çıkma yoksa biraz bekleyeceğim fiyat pahalı ise. saolun.
  • Trigeri falan kopsa demek intihar eder bu..

Sen ömür boyu patlak gez sesten ceza ye.
    Ya da orta susturucuyu tak sona, iyice sıkıştır arabayı, bitir ömrünü.
  • 50-60 liraya spor son susturucu al tak
  • Tak ve dene sonra bize haber ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

50-60 liraya spor son susturucu al tak

bu olabilir.
  • Kaynakla filan kurtarma işi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zambakzumbak121

quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

50-60 liraya spor son susturucu al tak

bu olabilir.

ama bu spor egzoz ses yapanlardan mıdır? ses istemiyorum. aes markaları sordum 100tl dedi.
  • gümledi ya resmen dağıldı anlayacağınız? motorsiklet sesi gibi ses oluşuyor. yapılma şansı yok diyor olsa bile yapmaz yeni satacak ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zambakzumbak121 -- 14 Eylül 2013; 0:25:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.