Şimdi Ara

Son zamanlarda forumun mutsuz ve depresif olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin hayatta mutsuz olduğu anlar vardır.Bu anlar uzayıp süreç haline gelebilir.Önemli olan bu süreçten çıkıp mutluluğa ulaşmak.Küçük olayları gözünüzde büyütmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 16 Ekim 2023; 12:15:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim mutsuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın ama gündem; covid, ekonomik kriz, savaş, deprem, malum partinin seçilmesi, ekonomik krizin devamı, yeniden savaş şeklinde gidiyor.

Kişisel sorun olmasa bile mutlu olmak için iyi bir dönem değil sanki.

• ikigai kullanıcısına yanıt

Haklısınız.Ama bu durumları değiştirebilir misin?Her sabah bunları düşünüp mutsuz mu olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 16 Ekim 2023; 13:52:5 >
  • üniye başladığımdan beri mutlu olduğum gün hatırlamıyorum tüm günüm kampüste sessiz bir yerde geçiyor ortamlara falan konsere hiç gitmedim

teneffüste herkes sigara içiyor. en son evde kahve denedim belki dışarıda cool olurum diye ama kafein bana dokunduğu için anksiyetem tuttu. alkol ve biranın tadına baksam olacakları düşünemiyorum, güçsüzüm.

üniye kido süt veya ayranla gidiyorum bu yüzden. millet sigara falan içerken ben kido içiyorum resmen aşırı cringe. ama içmesem de olmaz küçüklükten beri alışkanlık oldu.

yemek desek aşırı uzun sıra oluyor ve ben o sırada ayakta durursam millet suratımdaki tüm kusurları görüp dalga geçer. o yüzden üni yemek sırasına da girmiyorum. özel restoranlarda da yemekler pahalı o yüzden öğlen yemeğini pas geçiyorum.

bunlar tabi geçen sene olanlar. bu yıl ilk 2 hafta okula gitmedim. bugün ilk defa gittim aşağı yukarı aynı manzarayla karşılaştım. ders biter bitmez eve döndüm.

şimdi ben nasıl mutlu olabilirim ?

• abi ciddiyim doktora gitmelisin

• kaliteli bir terapiste gorunerek basla yazdıklarin zihnen saglikli birisinin yazacagi seyler degil kanka yasadiklarinin hepsinin sosyal anksiyete gibi ruh bozukluklari sonucu olması bir ihtimal

"tipim yuzunden yemek sirasinda duramiyorum" gibi cumleler mantik eseri kurulmaz, yardim alman lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • donanım haber'den alıyor zaten

• Gittim işe yaramadı ilaç verip yolladılar hiçbir şey değiştiremediler

• "kaliteli bir" kismini nanesine yazmadim ozel sektorde basarili oldugu bilinen kisilere gorunmen lazim psikoloji icin devlette falan tedavi gorulmez

ailen azicik deger veriosa parayi kiyar boyle yasam olmaz olum eylem alman lazim

• tipci cenneti donanimhaberde psikiyatri olmasin mi

• 3 defa özele gittim

gram gelişme olmadı

değişen tek şey ilaç adları

• kullandin mi ilaclari?

• İnsan neslinin 2050-2100 arasında neslinin tükeneceğini varsayarsak mutlu olmanın tek yolu kendini kandırmak

deliye her gün bayram

”kötü şeyleri çok büyütmeyin” demek de bir savunma ve kendini kandırma mekanizmasıdır

mutlu olmak farz değil

• hala kullanıoyrum pxera 30 mg

• ilac disinda duzenli gorusme yapabilecegin bir terapist iyi olur

• cimbomfedaisi troll, ciddiye alıp cevap vermeniz hata

• Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt

Niye insan nesli 2050-2100 arası tükenecek 

• Paxera verdilerse o hap bir halta yaramıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.